Gość: ? IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.11, 13:16 na autoryzowanej stronie internetowej dunskiej tenisistki widnieje nazwisko Carolne Wozniacki, czyzby autor wiedzial lepiej od samej zainteresowanej jak sie nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojekxd Re: Australian Open. Chinka Li w finale! Woźniack IP: *.toya.net.pl 27.01.11, 13:34 Wiem że mówi o Wozniackiej, ale chciałbym zauważyć że jakby Agnieszka wygrała 2 set i wiadomo że w 3 secie może zdarzyć się wszystko to jakby wygrała z Clijsters to i by pewnie pokonała Zwonariewą patrząc na jej mecz z nią co na pewno przynajmniej mnie troszkę mnie pociesza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antropoid Re: Australian Open. Chinka Li w finale! Woźniack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 21:30 Niepotrzebnie się czepiasz, bo zdaje się, że Dunka sama zaproponowała żeby w Polsce nazywać ją Karoliną Woźniacką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Australian Open. Chinka Li w finale! Woźniack IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.11, 23:21 jasne bo chce sie przypodobac Polakom, ale co ma to wspolnego z tym co ja napisalem, nie masz wlasnego rozumu ? Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Australian Open. Chinka Li w finale! Woźniack 28.01.11, 12:33 Ano ma, a tym ostatnim durnym wpisem pokazałeś swój własny "rozum". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo! Re: Australian Open. Chinka Li w finale! Woźniack IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.11, 06:17 gratki dla Na Li. Nie mam nic przeciwko Dunce, ale wolabym aby nie docierala do finalow wielkoszlemowych, bo mnie tam obraza - nie chce slyszec od zagranicznych tenisistow podziekowan dla polskich kibicow, nikt za mnie nie bedzie decydowal komu mam kibicowac, co prawda kibicuje roznym obcym tenisistom ( a Dunczykow lubie), ale ktorym sam chce, na ogol tym ktorzy sa skazywani na porazki i niegraja z Polakami, ale nigdy do takiego stopnia, aby to zaslugiwalo na specjalne podziekowania. A jesli Caroline Wozniacki ma jakichs polskich kibicow, to niech im podziekuje imiennie. Odpowiedz Link Zgłoś