Gość: milinko IP: *.tvtom.pl 23.09.05, 15:18 a co z shumacherem?..skonczyl kariere? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hans Re: Alonso - najmłodszy król Formuły 1? IP: 10.202.3.* 23.09.05, 15:41 w tym roku się nie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Alonso - najmłodszy król Formuły 1? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 17:56 schumacher fakt w tym roku sie nie liczy.... a alonso to krol jednego sezonu bedzie!!! i tak nie zasluzyl na ten tytul Odpowiedz Link Zgłoś
chris62 Re: Alonso - najmłodszy król Formuły 1? 26.09.05, 12:02 taak, kierowca który w każdym wyścigu z wyjątkiem Montrealu (uszkodzone koło) Indianapolis (wycofanie teamów) i Węgier (stłuczka) zdobywał punkty w absolutnej większości na podium na pewno nie zasłużył na tytuł. Pewnie dlatego, że przestał wypadać z toru jak w poprzednich sezonach i zaczął jexdzić po prostu mądrze? Żałosny jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Alonso - najmłodszy król Formuły 1? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 17:05 sam jestes zalosny..... wiekszosc na podium ojej nie denerwuj sie tak... zobaczymy czy ten twoj alonso obroni tytul za rok..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Alonso - najmłodszy król Formuły 1? IP: *.delphi.com 27.09.05, 10:19 na pewno nie zostanie bo slyszalem z dobrze poinformowanych zrodel ze w przyszlym sezonie bedzie jezdzil thalia (choc rozwazaja tez Logana) a dla kimiego szykowane jest F-16 w wersji drogowej bez skrzydel ale za to z pelnym uzbrojeniem. A tak serio to chlopak ma jeszcze kupe lat na to zeby ten sukces powtorzyc. Zreszta zostac mistrzem swiata formuly 1 to malo??? ja sadze ze nie!! a gdybac potrafi kazdy jest w tym roku najlepszy NAJLEPSZY. NIECH ZYJE NOWY KROL FORMULY JEDEN FERNANDO ALONSO Odpowiedz Link Zgłoś
chris62 Re: Alonso - najmłodszy król Formuły 1? 27.09.05, 13:01 Gość portalu: jaaa napisał(a): > sam jestes zalosny..... wiekszosc na podium ojej nie denerwuj sie tak... > zobaczymy czy ten twoj alonso obroni tytul za rok..... Weź pod uwagęże Alonso to młody kierowca o zarobkach 5x mniejszych od kierowców Mc Larena. Przecież Trulli poszedł z renault do Toyoty bo dostał znacznie większą kasę he he został ukarany za ten czyn w pierwszej 5-tce się nie mieści a Fernando mistrzem i teraz będzie miał podwyżkę albo zmieni team. Briatore miał nosa z Schumim i z Alonso też. Czy będzie ponownie mistrzem? Oczywiście nie za rok to za dwa wszystko zależy gdzie będzie jeździł bo jeśli w Minardi to na pewno nie. Za to w Minardi zacznie jeździć Kubica :) Ja generalnie kibicuję Renault F1 team i kibicuję tym kierowcom, którzy jeżdżą w tym zespole. Trochę zawiódł mnie Fisichella dużo bardziej doświadczony od Alonso a tylko świetnie zaczął a potem partaczył co się da - narwany jakiś nawet nie mógł sekundy dłużej przy tankowaniu poczekać. Szkoda punktów w klasyfikacji konstruktorów i to się może skończyć zwycięstwem maców w tej konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Alonso - najmłodszy król Formuły 1? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 13:25 "alonso zdobyl tytul glownie dzieki niezawodosci auta, ale jak tu niektorzy pisza jezdzil strategicznie i rozwaznie, jak na 24 latka mogl zaimponowac" " no wlasnie to glownie renault zdobylo mistrzostwo dla alonso, choc ten potrafil w pelni wykorzystac wpelni niezawodny bolid, a kimi potrafil w pelni wykorzystac czasem zawodny bolid, ale zawodny bolid nie byl w stanie dowiezc go do tytulu" zgadzam sie z tymi opiniami calkowice...oczywiscie kibicuje kimiemu,i DLA mnie on jes najlepszy ale mistrzostwo to mistrzostwo.... >lol< kubica zacznie jezdzic jak zalatwi licencje oczywiscie zycze mu tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Alonso - najmłodszy król Formuły 1? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 13:36 cd. "A tak w ogóle to Alonso jest solidnym kierowcą, ale - moim zdaniem - ani to żadna osobowość, ani wielki sportowiec, będzie mistrzem tylko raz, i to fartem, bo gdyby McLareny jeździły bezawaryjnie od początku, Renault robiłoby w gacie ze szczęścia z 3 miejsca..." "Niech się cieszą kibice Alonso, ale to troszkę tak, jak my "cieszyliśmy" się po awansie Domachowskiej do półfinału turnieju w Pekinie - wprawdzie półfinał, ale mecz z Williams "wygrała" tylko dzięki kontuzji... ale na to, że Ci opona pęknie, albo że jakiś baran wjedzie Ci w tył samochodu to nie masz wpływu..." "Moje serce było przy Kimim ale prawda jest taka że kierowca sam niczego w F1 nie wygra, potrzebny jest jeszcze samochód, nie zawodny samochód." a poza tym juz nie chce mi sie klucic z toba chris 62... sory ale ja jako kibic kimiego bede mial zawsze inne zdanie od twojego... >lolki< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: Alonso - najmłodszy król Formuły 1? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 14:04 PATRZCIE SAMI FANI ALONSO SIE ZNALEZLI..... CIEKAWE CZY KIBICOWALISCIE MU W POPRZEDNICH SEZONACH KIEDY WCALE SIE NIE LICZYL... TYLKO ODRAZU NIE NAJEZDZAJCIE NA MNIE ZE JA ZA KIMIM JESTEM... OTOZ JA KIBICUJE TRULLI'EMU Odpowiedz Link Zgłoś
chris62 Re: Alonso - najmłodszy król Formuły 1? 27.09.05, 15:33 Trulliego to ja nie cierpię. napsuł mi nerwów w poprzednim sezonie tą bezpłciową jazdą wystarczająco. Wygrywał pool position po to żeby systematycznie dawać się wyprzedzać i to czasem tuż przed metą. Alonso wówczas walczył jak lew choć kończyło się to wypadnięciem z toru czasem ale widac było, że próbuje a Trulli spacerki sobie robił. Nie dziwię się więc, że wkurzył i Briatore czego efektem było zatrudnienie Villeneuve'a na końcówkę sezonu ale ten musiał uczyć się jeździć szybkim samochodem dopiero. No i w barwach Toyoty Trulli jak zwykle dobre miejsce na pool a potem do tyłu nic się nie zmienił. Dobrze, ze go w Renault nie ma choć Fisico też się nie popisuje zbytnio ale na 5 te miejsce awansował. Tak w sumie nie wiem czemu ten Kimi ma tylu fanów przecież Montoya lepiej od niego jeździ a to że go Pizzonia puknął to niech szefostwo teamu ma pretesje do siebie bo wypuścili Montoyę z pit stopu tak żeby Kimi prowadził no i zemściło się to wypadkiem. Mowa o pech Kimiego ale przecież gdyby nie wypadał z toru nie krzywił by zawieszenia i opona by wytrzymała to jego wina i tyle za ostro pędził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: Alonso - najmłodszy król Formuły 1? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 19:46 KIIMI MA TYLU FANOW BO JEST DOBRY JA SIE TEMU NIE DZIWIE... SZCZERZE MOWIAC TEZ GO WOLE NIZ ALONSO I W PEWNYCH KWESTIACH SIE ZGGADZAM Z FORUMOWICZEM JAAA ALE JA I TAK KIBICUJE TRULLEMU I MAM GDZIES WASZE SPRZECZKI ZE CO TO NIE ALONSO A CO TO NIE KIMI...A CO DO TEGO CZY MONTOYA JEZDZI LEPIEJ OD FINA TO MAM TROCHE INNE ZDANIE ALE KAZDY MA INNE.. CHOCIAZ JAKBY NIE BYLO TRULLEGO TO PEWNIE BYLBYM ZA KIMASEM ....KAZDY MA SWOJEGO ULUBIONEGO KIEROWCE I KAZDY BEDZIE GO BRONIL!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Alonso - najmłodszy król Formuły 1? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 20:05 zgadzam sie z toba....kimi ma tylu fanow bo jest spoko... inni tylu nie maja bo sa slabsi np. albers, monteiro, pizzonia, klien itd... nie wiem czemu kazdy tak na niego najezdza... wkoncu gdyby nie byl dobry to by nie byl na podium, zespol by go nie trzymal, bylyby zatargi miedzy nim a ronem itd... ja osobiscie tez nie jestem jego fanem ale nie najezdzam na niego bo wiem ze jest dobry... i sto razy wole go niz alonso niewiem czemu... moze slatego ze mu z oczu dobrze patrzy... hehehe... ja kibicuje schumacherowi mimo jego gorszej formy w tym sezonie... ale biorac pod uwage mistrzostwo to bardziej bym sie cieszyl gdyby kimi wygral niz alonso ale mistrz to mistrz... czy tak czy tak gratki sie naleza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ralf Re: Alonso - najmłodszy król Formuły 1? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.09.05, 10:49 No własnie? Co z "najlepszym sportowcem świata", "geniuszem kierownicy", ulubieńcem mediów? Samochodzik przestał troche jeździć i sukcesy się skończyły? A może wcześniej wygrywał tylko dlatego, że dysponował najlepszym sprzetem? Jak jest taki genialny, niech teraz bije rekordy... Odpowiedz Link Zgłoś