Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Norymberga - Frankenstadion

IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 17:28
    szpetny.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Janosik Re: Norymberga - Frankenstadion IP: 212.219.94.* 12.06.06, 14:18
        "Najmniejszy mundialowy stadion, jest także jednym z trzech (po Berlinie i
        Norymberdze)..." - cos tu nie pasuje. Hej!
      • Gość: misia Re: Norymberga - Frankenstadion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 15:27
        Ale czego się w sumie spodzieac po mieście hitlerowskim...nie było zbyt dużo
        inwestyci po II wojnie i tak sie ostało to niezbyt urocze maisteczko. A że
        Niemcy chcą wykorzystac na maksa sytuację i sprzedać wszystkie miejsca, to
        porozrzucali mecze po różnych mieścinach...i na taką norymberge tez trafiło.
        • kolega.maynard Re: Norymberga - Frankenstadion 13.06.06, 19:28
          > Ale czego się w sumie spodzieac po mieście hitlerowskim...nie było zbyt dużo
          > inwestyci po II wojnie i tak sie ostało to niezbyt urocze maisteczko.

Misiu, Misiunienko, jesli uwazasz ze historia Norymbergi zaczela sie w czasach hitlerowkich, to znasz sie na historii tak dobrze, jak ja na budowaniu bomby wodorowej.

Niezbyt urocze miasteczko (pol miliona ludzi, bez calkiem sporej aglomeracji... no faktycznie, prawie wies)? Pardonsik? Ja rozumiem, ze odczucia piekna u kazdego czlowieka sa rozne, ale ze nasze tak radykalnie sie roznia... Bylas w ogole kiedykolwiek w Norymberdze? Bo cos mi sie wydaje, ze nawet zadnego zdjecia z niej nie widzialas.

Jesli jako symbol piekna miasta ( i jego sukcesu w pozyskiwaniu inwestycji) uznajesz te szklane wypierdy, zwane biurowcami to faktycznie... nie mamy o czym rozmawiac.

> Niemcy chcą wykorzystac na maksa sytuację i sprzedać wszystkie miejsca, to
          > porozrzucali mecze po różnych mieścinach...

Rozumiem, ze powinno sie rozegrywac wszystkie mecze na jednym stadionie?

Sugerujesz, ze ktores miasto, w ktorym rozgrywane sa mecze reprezentacji, to w jakimkolwiek sensie miescina?

Wszytkich zapraszam do Norymbergi, to piekne miasto
          • Gość: misia Re: Norymberga - Frankenstadion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 22:14
            Wyobraż sobie ze bylam i to nie raz...a kazdy ma swoje "poczucie piękna" A
            miałam też okazję porozmawiać z mieskańcami i duża z nich część sama wyrażał
            sie krytycznie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka