Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polska wygrała memoriał Wagnera

IP: *.icpnet.pl 02.07.06, 20:11
    widzę że dość eksperymentalne składy zaproponował trener Lozano, nie wiecie
    jak wyglądają przygotowania innych zawodników, dlaczego ani na chwilę nie
    pojawił się Wlazły?
    Obserwuj wątek
      • Gość: as Re: Polska wygrała memoriał Wagnera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 20:24
        No własnie czego nie było wlazlego?
        • Gość: fan Re: Polska wygrała memoriał Wagnera IP: *.chello.pl 02.07.06, 20:41
          Bo dostał wolne z powodu ślubu:)
      • Gość: ole ole ole Nareszcie siatkówka!!! :D IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.06, 20:54
        Nie ma to jak siatkówka. :)
        Jak dla mnie najlepsza dyscyplina sportowa :)
        I cieszę się, że wreszcie zaczęło się coś dziać :)
        Wreszcie miałam okazję odpocząć od tej wszechobecnaj piłki nożnej :P

Gratulacje dla chłopaków!!!! :D
        Oby tak dalej ;)

• Gość: kibic Gratulacje dla siatkarzy ! :) IP: *.kom / *.os1.kn.pl 02.07.06, 21:27
      • Gość: rangerek Re: Polska wygrała memoriał Wagnera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 22:11
        "W zespole Raula Lozano korzystnie zaprezentował się rozgrywający Paweł Zagumny,
        który m.in. nagraniami na podwójną krótką do Daniela Plińskiego i Łukasza
        Kadziewicza nie pozostawiał przeciwnikom szans na skuteczną obronę celnych
        ataków dwójki środkowych."

przepraszam ale albo ja sie nie znam (nie wydaje mi się) albo to co redaktor
        napisał to wierutna bzdura jest - środkowy chodzi na krótką, ewentualnie
        przesuniętą krótką, na podwójną najczęściej chodzi atakujący, a z 6 strefy
        przyjmujący ale NIGDY środkowy
        • Gość: xxyy chyba jednak sie znasz IP: 170.153.138.* 03.07.06, 17:15
          albo redaktor uwaza (zreszta slusznie), ze srodkowy pelni b. wazna role w tym
          zagraniu, mimo ze pilki nie dotyka
      • Gość: kasik Re: Polska wygrała memoriał Wagnera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 22:38
        Wlazły nie wszedł bo miał się nie wysilac gdyż przygotowywać się on ma do MŚ
        gdzie ma dać z siebie wszystko.
        • Gość: gość Re: Polska wygrała memoriał Wagnera IP: 195.116.16.* 03.07.06, 05:35
          Dlaczego "po zwycięstwie Kuby" ? Czyżby Kuba wygrała ??
          • rechott Re: Polska wygrała memoriał Wagnera 03.07.06, 09:08
            Bardzo aktualne zdjęcie Świderskiego.
      • opty2 Re: Polska wygrała memoriał Wagnera 03.07.06, 10:36
        o trzecim secie redaktor wypowiedział się oględnie, tak naprawdę Polacy zostali
        rozbici, brak koncentracji, zagubienie, syndrom "trzeciego" seta nie został
        przełamany. za to była poprawa w bloku i zagrywce, oby tak dalej:)
        gratulacje
      • Gość: adasko248 Re: Polska wygrała memoriał Wagnera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:48
        Polacy pokazali porządną gre, szkoda tylko że nie zagrał D. Murek. Był dobrze i
        oby tak w lidze światowej:} POLSKA biało-czerwoni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka