Gość: MMaI IP: *.icpnet.pl 02.07.06, 20:11 widzę że dość eksperymentalne składy zaproponował trener Lozano, nie wiecie jak wyglądają przygotowania innych zawodników, dlaczego ani na chwilę nie pojawił się Wlazły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: Polska wygrała memoriał Wagnera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 20:24 No własnie czego nie było wlazlego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Polska wygrała memoriał Wagnera IP: *.chello.pl 02.07.06, 20:41 Bo dostał wolne z powodu ślubu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ole ole ole Nareszcie siatkówka!!! :D IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.06, 20:54 Nie ma to jak siatkówka. :) Jak dla mnie najlepsza dyscyplina sportowa :) I cieszę się, że wreszcie zaczęło się coś dziać :) Wreszcie miałam okazję odpocząć od tej wszechobecnaj piłki nożnej :P Gratulacje dla chłopaków!!!! :D Oby tak dalej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Gratulacje dla siatkarzy ! :) IP: *.kom / *.os1.kn.pl 02.07.06, 21:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rangerek Re: Polska wygrała memoriał Wagnera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 22:11 "W zespole Raula Lozano korzystnie zaprezentował się rozgrywający Paweł Zagumny, który m.in. nagraniami na podwójną krótką do Daniela Plińskiego i Łukasza Kadziewicza nie pozostawiał przeciwnikom szans na skuteczną obronę celnych ataków dwójki środkowych." przepraszam ale albo ja sie nie znam (nie wydaje mi się) albo to co redaktor napisał to wierutna bzdura jest - środkowy chodzi na krótką, ewentualnie przesuniętą krótką, na podwójną najczęściej chodzi atakujący, a z 6 strefy przyjmujący ale NIGDY środkowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxyy chyba jednak sie znasz IP: 170.153.138.* 03.07.06, 17:15 albo redaktor uwaza (zreszta slusznie), ze srodkowy pelni b. wazna role w tym zagraniu, mimo ze pilki nie dotyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: Polska wygrała memoriał Wagnera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 22:38 Wlazły nie wszedł bo miał się nie wysilac gdyż przygotowywać się on ma do MŚ gdzie ma dać z siebie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polska wygrała memoriał Wagnera IP: 195.116.16.* 03.07.06, 05:35 Dlaczego "po zwycięstwie Kuby" ? Czyżby Kuba wygrała ?? Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Re: Polska wygrała memoriał Wagnera 03.07.06, 09:08 Bardzo aktualne zdjęcie Świderskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
opty2 Re: Polska wygrała memoriał Wagnera 03.07.06, 10:36 o trzecim secie redaktor wypowiedział się oględnie, tak naprawdę Polacy zostali rozbici, brak koncentracji, zagubienie, syndrom "trzeciego" seta nie został przełamany. za to była poprawa w bloku i zagrywce, oby tak dalej:) gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko248 Re: Polska wygrała memoriał Wagnera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:48 Polacy pokazali porządną gre, szkoda tylko że nie zagrał D. Murek. Był dobrze i oby tak w lidze światowej:} POLSKA biało-czerwoni Odpowiedz Link Zgłoś