morfeusz_1 26.01.08, 21:42 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!® Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł [...] IP: 62.233.214.* 27.01.08, 04:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gro Magia Zakopanego IP: *.gl.digi.pl 27.01.08, 11:03 byłem w zakopcu, widziałem. ludzie, to jest na prawdę niesamowite miejsce. sam zakopiec jest magiczny, ale już same zawody to jedno wielkie woooow. super-hiper miejsce żeby się oderwać od codziennosci. Dzieciaki mają co robić, bo czy narty-łyżwy-sanki, czy połazić po dolinach i dolinkach, pełno miejsc gdzie mozna sobie usiąsć i napić się kawy no i wszechobecność trąbek, kołatek, flag, czapeczek, kurtek, koszule w barwach narodowych... ehh, jutro do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Chlańsko się wszystkim podoba !!! 27.01.08, 15:25 Chlańsko się wszystkim podoba !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Polska to kraj zakompleksionych ludzi IP: *.ztpnet.pl 27.01.08, 11:48 Tak bardzo chcemy zaistniec. Ale i tak lubie ten kraj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korwin Magia Zakopanego IP: *.gprs.plus.pl 27.01.08, 12:40 To się dowiedziałem z artykułu wielu ciekawych rzeczy. Tak trzymać:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 12:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Magia Zakopanego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.08, 14:12 A magia polskich kibiców to 'szpanowanie' swoich wioskami wypisanymi na flagach. Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 Magia Zakopanego 27.01.08, 14:21 Chciałbym znać sekrety alkowy tych skoczków.A góralki skore do tej mokrej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Hołota z trąbkami, a nie kibice IP: *.chello.pl 27.01.08, 14:32 Kocia muzyka jak na zawodach w krajach trzeciego świata, całe szczęście, że trąbki udało się ostatnio wyplenić z meczów piłkarskiej reprezentacji Polski. Siatkarska liga światowa i zawody w Zakopanem to największe wieśniarstwo, a nie wspaniali kibice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Hołota z trąbkami, a nie kibice IP: *.ghnet.pl 27.01.08, 16:05 "Kocia muzyka jak na zawodach w krajach trzeciego świata, całe szczęście, że trąbki udało się ostatnio wyplenić z meczów piłkarskiej reprezentacji Polski. Siatkarska liga światowa i zawody w Zakopanem to największe wieśniarstwo, a nie wspaniali kibice." - DOKŁADNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Hołota z trąbkami, a nie kibice IP: *.ramm.net.pl 27.01.08, 22:55 Z ciebie taki znawca jak z koziej dupy traba. Nie obrazajac koziej dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narodową A prezio musi zepsuć zabawę kolejną żałobą IP: *.ramtel.pl 27.01.08, 16:42 II RP, dwie żałoby narodowe (średnio raz na 13 lat) - śmierć marszałka Piłsudzkiego - upadek powstania warszawskiego PRL, cztery żałoby narodowe (średnio raz na 11,5 roku) - śmierć Stalina, Bieruta, Zawadzkiego (jako urzędująca głowa państwa), prymasa Wyszyńskiego III RP, sześć żałób narodowych (średnio raz 2,5 roku) - powódź tysiąclecia w Polsce, tsunami w Azji - zamachy terrorystyczne w Nowym Jorku, Madrycie i Londynie - śmierć papieża Jana Pawła II IV RP, cztery żałoby narodowe (średnio raz na pół roku) - zawalenie się budynku - wybuch w kopalni - wypadek autobusu - wypadek samolotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PBK Magia Zakopanego - cepeliada IP: *.centertel.pl 27.01.08, 17:11 Osobiście jestem zażenowany obserwując tych wydziczonych wąsali w tandetnych cylindrach, straganowych szalikach, opatulonych po szyję we flagi z dumnie wydzierganą nazwą swojej wioski i wydzierających się "polskaaaa biało-czerwoni". Jeśli tego nie wiecie to chcę wam powiedzić, że cały świat patrzy na nich jak na prymitywnych pajaców. Byłem na kilku zawodach i wiem co mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap Jaka tam magia; brak sukcesow w tych naprawde.. IP: 217.116.102.* 27.01.08, 18:08 ...waznych dyscyplinach kaze czepiac sie innych [tak jak sukcesy korzeniowskiego]. Sztucznie napedzana atmosfera - 'hej,ho, wszyscy klaszcza!' wola spiker. I jeszcze jak ktos tutaj dodal, alkohol dla rozgrzewki. Ot i cala magia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oir Re: Statystyka żałób narodowych od 1918 roku IP: 217.116.102.* 27.01.08, 18:17 Mozna by ustawowo przeznaczyc czas na jedna zalobe w miesiacu. Bez watpienia okazje znalazly by sie - chocby polskie 'drogi'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oir Moj numer 1 to te wszystkie 'bzdziochy' na flagach IP: 217.116.102.* 27.01.08, 18:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gąsienica chmiel A dutki lecom, oj lecom IP: *.chello.pl 27.01.08, 18:36 zacieram rynce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxx jaka magia ? IP: *.infinity.net.pl 27.01.08, 18:59 to zwykla czerwona watacha, zastanawiam sie skad nadal tak popularny czerwony kolor - ludzie nie robcie cyrku z tymi barwami narodowymi. Stanowczo wole Slowacje czy Czechy na wypad w gory - spokojnie, wieksza kultura, no i napewno przypadkowo nie dostaniemy w morde on pijanego buraka spiewajacego hymn narodowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . pitolicie Hipolicie IP: *.ramm.net.pl 27.01.08, 22:58 w czasie spiewania hymnu ktos kogos bije? Nie pal wiecej tego gowna... Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.pera gorzała musi być 27.01.08, 21:51 żałuję, że nie mogłem być w zakopanem tym razem. może uda się w przyszłym roku... oby:) Odpowiedz Link Zgłoś
nick_othem Puchar w Zakopanem = spęd pijanego bydła 27.01.08, 22:44 z całej Polski. Miałem kiedyś wątpliwą przyjemność być na Pucharze Świata w tej mieścinie i wspominam to jako traumatyczne przeżycie. Nie wszedłem na trybuny mimo zakupionego biletu, organizatorzy o nic nie zadbali biorąc tylko pieniądze. Zachowali się, tak jak rdzenni mieszkańcy tego regionu - dutki, dutki i jeszcze raz dutki. Zakopane to dno. Odpowiedz Link Zgłoś
samlandano Magia Zakopanego 28.01.08, 09:15 Dajcie już spokój Małyszowi. Czy chcecie go całkiem wykończyć? Przecież to też człowiek i ma soje granice jego organizm, nogi, ścięgna itd. Nie może skakać do końca świata i jeden dzień. Czas,żeby wypoczął, wyleczył porządnie urazy, kontuzje, pożył jak czlowiek z rodziną, z piękną żoną Izą, pomyślał o wnukach itd. Dlaczego ci dziennikarze chcą z niego wycisnąć ostatnie soki. Odpowiedz Link Zgłoś