Gość: mecz TV online IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.11, 19:50 www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?aid=/20110514/sport_nozna/780781288 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dede Lech - Ruch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 20:05 Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego ten sam facet wiosną był Rudnevs a teraz jest Rudniew? Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Lech - Ruch 19.08.11, 21:03 forum.gazeta.pl/forum/w,764,127942125,,GKS_Lech.html - poczytaj sobie to się dowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: Lech - Ruch IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.11, 21:27 typowy debil internetu. nie wie czemu. polecam google.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: Lech - Ruch IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.11, 21:30 nie ma się co dziwić - albo ruchowski kormal albo ..... PIS oswski operator internetu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bntfg Teraz transfer to podrzędnego klubu z Włoch i ława IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.11, 22:56 albo inny Sreal czy Sralcerona. Albo Torino albo inny podrzędny klub z ligi włoskiej czy francuskiej. Bo Hiszpania to dla piłkarzy z polskiej ligi Mars a Anglia Jowisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: Teraz transfer to podrzędnego klubu z Włoch i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 23:14 Zwłaszcza, że w Hiszpanii mamy mnóstwo piłkarzy, a w Anglii ani jednego;p Zastanów się zanim pomyślisz debilu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarro Lech - Ruch IP: *.net.pbthawe.eu 19.08.11, 20:30 No liczę na rozpędzonego LECHA że da radę.... www.markamiasto.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grexx Lech - Ruch IP: 94.42.84.* 19.08.11, 20:59 Co z tym komentarzem, grają 30 minut a tu dopiero 5 zdan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Lech - Ruch IP: *.internetia.net.pl 19.08.11, 21:03 Lech, drużyna, która naprawdę zasługuje na Ekstraklasę, czego nie można powiedzieć o fatalnym Zagłębiu Lubin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klakier drugo brama ewidentny spalony IP: *.static.sitel.net.pl 19.08.11, 21:04 i przy podaniu i przy strzale rudnevs zasłanioł Perdjica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oO Re: drugo brama ewidentny spalony IP: *.dynamic.mm.pl 19.08.11, 21:17 zasłanioł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klikier Re: drugo brama ewidentny spalony IP: *.static.sitel.net.pl 19.08.11, 21:19 ja zasłaniol, tyle jest godki, ze jak piłkarz stoi przed tormanem w polu wyznaczającym przez piłkę i słupki to sędzia powinien zagwizdać spalonego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jargi Re: drugo brama ewidentny spalony IP: *.access.telenet.be 19.08.11, 22:04 nie becz hozofski smrodzie jadom z wami smrodki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hamrat ciekawe czy ktoś liczy ile Lech już w sezonie.. IP: *.static.sitel.net.pl 19.08.11, 21:18 został obdarowany przez sędziów bramkami co nie było, albo nie powinno być uznana . Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: ciekawe czy ktoś liczy ile Lech już w sezonie 19.08.11, 21:27 Podarował to Abotowi (czy jak mu tam) za faul na Wołąkiewiczu dzwoniąca czerwień. To, że nie widzi obrońców Ruchu zajętych głównie obłapianiem Lechitów to druga sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: drugo brama ewidentny spalony IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.11, 21:19 Przy podaniu nie, ale przy strzale sędzia mógł pokazać spalonego Rudniewa Na razie najsłabsze ogniwo Lech to Tonev, praktycznie nic nie pokazał w 45 minutach. Wilk moze i przestrzelił, ale zagrał dobrą piłę przy pierwszej bramce i dobrze współpracuje z Luisem. Mam nadzieje ze Tonev tak słabo gra tylko dlatego ze na prawej stronie jest Iniac a nie Wojtkowiak który bardziej pomógł bym mu w akcjach offensywnych. Odpowiedz Link Zgłoś
polsz Re: drugo brama ewidentny spalony 20.08.11, 06:25 nie kompromituj się znafco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Re: drugo brama ewidentny spalony IP: *.icpnet.pl 20.08.11, 08:36 Naucz się pisać w naszym języku ;) Możdzeń nie podawał do Rudnewa tylko strzelał, spalonego nie ma ( nie przeszkadzał też ewidentnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdasd Kto wpuścił Wilka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 21:16 Ten Wilk to jakaś paraolimpiada - znowu marnuje 100% sytuację, wystarczyło nogę dołożyć! Już w Lubinie pokazał na co go stać to nie wiem co w nim ten Pakero widzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL czy ktos rozumie o co chodzi kibolom ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 21:41 czy ktoś może mi wytłumaczyc o co chodzi kibicom ? Ten brak dopingu ... o co tu biega ? Tylko prosze nie wyjeżdżać mi tu z akcja przeciw Tuskowi ... bo to jak rozmowa z downem .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd panowie IP: *.ip.jarsat.pl 19.08.11, 21:38 szacunek za taką grę, jestem pod wrażeniem gry Lecha i Rudnevsa we wszystkich meczach tego sezonu kibic Lechii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 Ciekawe jak się czują poznańscy szamacierze IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.08.11, 21:38 Ciekawe jak się czują poznańscy szmaciarze, którzy swego czasu obrzucali gównem Bakero? Przeprosicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baron Re: Ciekawe jak się czują poznańscy szamacierze IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.11, 21:41 czym ty sie matole podniecasz z kim lech gral LKS belchatow czy ruch heh wez sie nie osmieszaj Odpowiedz Link Zgłoś
p4nther Re: Ciekawe jak się czują poznańscy szamacierze 19.08.11, 21:45 Z jednej strony przesadzeniem jest użycie słowa "szmaciarze", z drugiej jednak faktycznie Lech gra dobrze. Ba, nawet rodzina się sprzeciwiała, kiedy twierdziłem, że trzeba dać trenerowi więcej czasu, a ciągłe zmienianie nic nie da. ŁKS, Bełchatów, Ruch to też nie są aż takie złe zespoły, zresztą jak mówił p. Górki, "piłka jest okrągła i bramki są dwie" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: Ciekawe jak się czują poznańscy szamacierze IP: *.173.22.16.tesatnet.pl 19.08.11, 22:25 Tez jestem ciekawe gdzie ci szmaciarze co na Bakero darli ryja. A od Wilka won. Dobry to piłkarz. Kazdemu moze sie zdarzyc ze nie trafi do bramki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TS Re: Ciekawe jak się czują poznańscy szamacierze IP: *.as13285.net 19.08.11, 23:07 Gość portalu: poznaniak napisał(a): > Tez jestem ciekawe gdzie ci szmaciarze co na Bakero darli ryja. A od Wilka won. > Dobry to piłkarz. Kazdemu moze sie zdarzyc ze nie trafi do bramki. Oni strajkuja z kapturami na lbach, bo jedyne co rozumieja, to, jak napluc kobiecie w twarz za szalik z orzelkiem, lub skopac kamerzystke od tylu po plecach. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mean.1 Re: Ciekawe jak się czują poznańscy szamacierze 20.08.11, 02:34 do " TS " : lepiej slina niz KOSA... ; milicyjny BARAN , znowu do " wybiorczej " poklony bije ; czolem , czolem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrva Re: Ciekawe jak się czują poznańscy szamacierze IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.11, 09:51 do *maen 1* ***** plułeś chyba tej kobiecie w twarz ciołku niemyty buraku a kosę nosisz przy sobie od czasów szkolnych zamiast długopisa ,durne komentarze możesz wypisywać w internecie tylko dlatego że ukradłeś komuś komputer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan legii Lech - Ruch IP: *.189.181.93-static.easy-com.pl 19.08.11, 21:43 Miazga, kolejna lekcja futbolu. Odpowiedz Link Zgłoś
dyndalski_bis Lech - Ruch 19.08.11, 21:48 A nie można by panowie piszący dodać przed tekstem magiczne słowo "Czy będzie... trzeci hat-trick Rudniewa? i na końcu znak zapytania... A tak zerkając tylko na tytuł wporwadzacie w błąd nieuważnego czytelnika, który nie zwróci uwagi na znak zapytania... Tym bardziej, że i wynik to sugeruje... 3:0 Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Lech - Ruch 19.08.11, 21:52 Jeśli ten Rudniev w każdym meczu będzie walił hattricki, czy strzelał po 2 bramki, to ciekawe na ilu skończy. Wyraźnie widać, że Lech podrażniony nieobecnością w pucharach chce jak najszybciej do nich powrócić. Na razie wygląda to jak zemsta za nieudany miniony sezon ligowy. Jaka szkoda, że nie zakwalifikował się do pucharów, w tej formie obojętnie z kim powalczył by dużo skuteczniej o fazę grupową LE niż Legia i Śląsk. Ale może wtedy znów by słabo grał w lidze?... Odpowiedz Link Zgłoś
p4nther Re: Lech - Ruch 19.08.11, 21:57 Niestety wszystko się może zdarzyć i pomimo świetnego początku Lech może jeszcze spaść na środek tabeli, a nawet niżej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vos90 Re: Lech - Ruch IP: *.tktelekom.pl 19.08.11, 22:29 Ta, już po prostu tam leci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateo Re: Lech - Ruch IP: *.icpnet.pl 19.08.11, 22:49 chcialbys idioto. zazdrosc zzera co ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TS Re: Lech - Ruch IP: *.as13285.net 19.08.11, 22:52 p4nther napisał: > Niestety wszystko się może zdarzyć i pomimo świetnego początku Lech może jeszcz > e spaść na środek tabeli, a nawet niżej ;) Wszystko sie moze zdazyc w teorii, ale w praktyce Lech jest bardzo dobrze przygotowany do sezonu przez Bakero i ten srodek tabeli jest raczej zyczeniem zazdrosnych kibicow innych druzyn. Ja osobiscie kibicuje Wisle, ale cieszy mnie, ze sa w naszej lidze takie druzyny, jak Lech, bo dzieki temu zyskuje liga i Wisla, ktora rywalizyje z silnym Lechem, silna Legia i mocnymi jeszcze kilkoma druzynami. Liga idzie w gore i to sie liczy, a tak na marginesie, to chcialbym przeczytac co maja do powiedzenia wszyscy poznanscy zwolennicy zwolnienia Bakero, chyba im teraz jest glupio i kula ogony gdzies po rowach. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: Lech - Ruch IP: 82.160.150.* 20.08.11, 00:05 Fajnie poczytać pozytywny głos kibica Wisły. Co do Bakero, to pod koniec zeszłego sezonu byłem gorącym zwolennikiem wyrzucenia Baska. Zespół grał słabo, był źle przygotowany kondycyjnie, myślałem że tak samo będzie teraz. Wygląda że byłem w błędzie, a Rutkowski stawiając na swoim zrobił dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korekta Re: Lech - Ruch IP: *.centertel.pl 20.08.11, 10:42 @szpila3 - to chyba nie kwestia "eksperymentu", a tego ,że wtedy Bakero praktycznie nic jeszcze nie wiedział o "swoich" piłkarzach. to była taka troche gra w ciemno po kilku czy kilkunastu treningach. i trudno go za to winić. a co do przeprosin za "chcemy trenera nie Bakera" to poza nielicznymi wyjątkami nie ma na co liczyć. zasada jest prosta : " ja jestem pan, ja wiem lepiej , ja jestem najmądrzejszy i ja mam prawo narzekać i opluwać wszystkich na lewo i prawo" - ot takie typowo polskie zachowanie. a jak dołożyc do tej polskiej mentalności mózg wielki i gładki jak piłeczka ping-pongowa, to oczekiwanie na jakiekolwiek "przeprosiny" jest chyba oczekiwaniem na cud, a od cudów był tylko taki gość co po wodzie chodził , ale nie był polakiem i było to już dość dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja. Re: Lech - Ruch IP: *.escom.net.pl 19.08.11, 22:49 No właśnie pan maz w końcu sam zauważył - w sextraklasie wygrywanie meczuf przychodzi gładko. Jak się stanie przed 11 piłkarzami, to zaczyna się dramat i paliwa starcza na 60 minutek. W zeszłym roku Bakero z Polonią też nieźle zaczął, ale nie dane mu było kończyć, bo prezes skończył. Mam nadzieję, popartą ciut widokiem zeszłorocznej Polonii i tegorocznej Wisły, że desant zagranicznych trenerów (ale nie z Czech i Słowacji) trochę wpłynie na jakość przygotowania fizycznego. Kiedyś PMS sam umrze, ale póki co się trzymie. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: Lech - Ruch 19.08.11, 23:01 Nie wiem, czy zauważyłeś, ale to właśnie w Ekstraklasie Lechowi wygrywanie meczów w ub. sezonie nie przychodziło gładko. Gładko to szło mu, ale w LE, gdzie za przeciwników miał gigantów europejskiego futbolu. A tak na marginesie, to ile "meczuf" wygrał Lech w Ekstraklasie w ub. sezonie?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: Lech - Ruch IP: 82.160.150.* 19.08.11, 22:56 Miałby prościej od Legii czy Śląska bo przecież byłby rozstawiony. Nie ma jednak tego złego coby na dobre nie wyszło, nie ma pucharów to można się skupić na lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balumbalum Re: Lech - Ruch IP: *.home.aster.pl 19.08.11, 23:43 no ba, wrzucić 6 bramek cienkiemu Bełchatowowi i Ruchowi to prosty wniosek do tego, że Lech powiózł by całą Europę. póki co, Lech miał w czterech pierwszych kolejkach samych kelnerów..... z Zagłębiem nie tylko Lech ale i Podbeskidzie potrafiło zremisować.... na tle takich tuzów łatwo błyszczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: Lech - Ruch IP: 82.160.150.* 19.08.11, 23:53 Weryfikacją będą mecze z Wisłą, Legią czy Śląskiem. Co nie zmienia faktu, że dla mnie to Lech jest w tej chwili głównym kandydatem do mistrzostwa, mimo wszystko strzelić w 4 meczach 13 bramek to jednak dobry wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balumbalum Re: Lech - Ruch IP: *.home.aster.pl 20.08.11, 00:10 podobnie w zeszłym sezonie po czterech kolejkach większość koronowała już Polonię Wojciechowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: Lech - Ruch IP: 82.160.150.* 20.08.11, 01:17 Lech był mistrzem, grał świetnie w pucharach, a Polonia to tylko Polonia, z całym szacunkiem dla tego klubu. Masz jednak rację, za wcześnie na koronację, mecz Lech-Wisła powinien nam już sporo powiedzieć o faktycznej sile obu zespołów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bakero Lech - Ruch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 22:08 Ale bakero zrobil ßwietny zespol! ;D a Kazdy chcial go zwolnic;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darklew Re: Lech - Ruch IP: *.ennet.pl 19.08.11, 22:46 Nie wiem co dalej będzie z Lechem i czy będzie grał nadal taką kontrolowaną i mądrą piłkę czyli z bardzo widoczną ręką trenera, ale ja pisałem dobrze o Bakero od bardzo dawna (można sprawdzić), więc nie jest prawdą, że każdy chciał go zwolnić. Trzeba tylko było bez nadmiernych emocji oceniać jego posunięcia jak np. słuszne żonglowanie składem, usadzanie gwiazd (Stilić), a jednocześnie mówienie, że cieszy się, że Stilić jest na niego wkurzony, bo tak winien zachowywać się prawdziwy profesjonalista, wpuszczanie młodzieży na całe mecze, itp. Za wszystko to większość chciała go zwolnić, wykazując brak znajomości rzeczy. Bakero nikomu niczego nie musi udowadniać, czyli nie musi budować swego ego kosztem drużyny i jeśli ma trochę rozumu w głowie, a po ostatnich meczach Lecha wygląda, że ma, to może być dobrym trenerem. Tak a marginesie to wygląda, że Smuda musi udowadniać piłkarzom kto jest najważniejszy stąd brak powołań dla krnąbrnych i źle to wróży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TS Re: Lech - Ruch IP: *.as13285.net 19.08.11, 22:59 Bardzo madre slowa kolego darklew. Niestety w Polsce wsrod kibicow i dzialaczy pilkarskich kroluje mentalnosc PZPNu i polskiej mysli szkoleniowej. Pomyslec, ze ci co dra mordy na meczach "j...c PZPN" odzwierciedlaja mentalnosc tego, co chca tak strasznie je...c (mowa o wygolonych debilach stadionowych). Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: Lech - Ruch 19.08.11, 23:04 Na poparcie twych słów dodam tylko, że to właśnie Bakero odstawił od składu Krivca i nie zawahał się postawić jego kosztem na Możdżenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TS Re: Lech - Ruch IP: *.as13285.net 19.08.11, 23:10 maz-48 napisał: > Na poparcie twych słów dodam tylko, że to właśnie Bakero odstawił od składu Kri > vca i nie zawahał się postawić jego kosztem na Możdżenia... Dokladnie! Inny trener, jak Skorza nigdy by na to sie nie zdobyl, bo takiemu Skorzy brakuje wyobrazni, wiedzy i polotu, dlatego gra takim Manu, ktory tylko szybko biega, ale w pilke nie umie grac. W Polsce powinno sie zatrudniac tylko trenerow z papierami UEFA, bo to sa fachowcy, cala reszta to gowno niszczy ta piekna dyscypline sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TS Re: Lech - Ruch IP: *.as13285.net 19.08.11, 22:53 Gość portalu: Bakero napisał(a): > Ale bakero zrobil ßwietny zespol! ;D a Kazdy chcial go zwolnic;d Dokladnie! Jakos nie widac teraz tych wszystkich poznanskich wygolonych napinaczy, skulili uszy po sobie i strajkuja debile, bo takimi zidiocialymi kibolami, a nie kibicami sa. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konar Lech - Ruch IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.11, 22:09 Lech w tym sezonie na mistrza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TS Re: Lech - Ruch IP: *.as13285.net 19.08.11, 23:03 Gość portalu: Konar napisał(a): > Lech w tym sezonie na mistrza!!! Jezeli wlasciciel wylozy w zimowym okienku z 5 baniek na transwery i nie sprzeda nikogo, to Lech bedzie sie liczyl w walce o majstra, ale bez tego nie ma o czym marzyc. Polska lige staje sie z roku na rok coraz mocniejsza, bardziej profesjonalna i bogatsza, a to wszystko oznacza silna konkurecje, ktora przez caly sezon trzeba przejsc zwyciesko. Jako kibic Wisly mam nadzieje, ze Wisla pojdzie na majstra, ale jezeli sie to nie uda, to zycze Lechowi, jak najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: Lech - Ruch IP: 82.160.150.* 20.08.11, 00:18 Wystarczy utrzymać skład a powinno być mistrzostwo. Wisła pogubi dużo punktów w tej rundzie, puchary chcąc nie chcąc zmuszą was do rotowania składem, a to będzie sprzyjać Lechowi. Groźna może być Legia, na Polonię i Śląsk bym nie stawiał. Polonia nie ma przodu i ma elektrycznego bossa, a Śląsk już i tak zrobił za duży krok do przodu i Rapid pokazał im miejsce w szeregu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Lech - Ruch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 22:17 Może dać Rudniewowi polskie obywatelstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Lech - Ruch IP: *.wroclaw.vectranet.pl 19.08.11, 22:28 szkoda tylko ze murawa w poznaniu zostala znowu zjeba........ a teraz czas na zjeb........ we wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Lech - Ruch IP: *.revip8.asianet.co.th 19.08.11, 22:30 Podobno papiery napastnika Lecha: Artura Rudniewskiego są już u prezydenta... Smuda odlicza minuty, aż tez otrzyma Polski paszport... sprawa ma szansę, gdyż przecież kilkaset lat temu Inflanty (m. in. dzisiejsza Łotwa) były polskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobby Lech - Ruch IP: *.centertel.pl 19.08.11, 22:31 Wiele nie nastrzela bo jeszcze nie koniec okienka transferowego. Jak na stół położą parę milionów Euro to będzie strzelał w innej lidze, najprędzej w Italii. A tam nie będzie już problemu jak pisać jego nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtywsy Teraz pewnie jakieś Palermo położy łapy na Rudnevs IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.11, 22:54 albo inny Sreal czy Sralcerona. Albo Torino albo inny podrzędny klub z ligi włoskiej czy francuskiej. Bo Hiszpania to dla piłkarzy z polskiej ligi Mars a Anglia Jowisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Re: Teraz pewnie jakieś Palermo położy łapy na Ru IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.11, 22:59 jazeli mamy patrzrec na lecha przez pryzmat przeciwnikow LKS i cienki ruch to brawo jaracie sie a oni nawet z cienkim zaglebiem wygrac nie mogli poczekajcie na mecze z czolowymi zespolami przykryja stlicia i riudneva i co wtedy >>>/? dziurdzievicz stzreli lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... tolku matolku IP: *.cable.net-inotel.pl 20.08.11, 03:49 a ktore to sa te czolowe kluby ??? gluptaku, jakby byly czolowe to bylyby w tabeli przed Lechem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Lech - Ruch IP: 212.129.74.* 19.08.11, 22:58 NAturalizować Rudnewsa. Idealny do kadry!!! Biały i nie wkłada palców tam gdzie Smolarek nie lubi ;-) pozdrawiam filip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Lech - Ruch IP: *.183.186.215.dsl.dynamic.t-mobile.pl 19.08.11, 23:03 Tu macie wszystkie gole z tego spotkania: www.youtube.com/watch?v=7-J_PUgjqZ8 Odpowiedz Link Zgłoś
komarrek Lech - Ruch 19.08.11, 23:27 Świetny początek ale mało prawdopodobne by formy wystarczyło do końca sezonu. Przypuszczam że w tym roku Wisła obroni mistrza (mają naprawdę dobrą drużynę) a o 2 i 3 miejsce powalczy Legia ze Śląskiem. Ale Lechowi życzę jak najlepiej. Ciekawe czy Rudniew zostanie królem strzelców. Odpowiedz Link Zgłoś
ketjow1978 Re: Lech - Ruch 20.08.11, 00:26 A co uważasz że Śląsk czy Legia mają lepszy skład od Lecha? Wisła ma puchary na głowie, a Maaskant przecież wszystkich meczów ligowych nie przełoży, więc nałoży się zmęczenie - nawet jeśli Wisła ma lepszy skład niż Lech, to Lech będzie świeży, Wisła nie. Mam wrażenie że wielu z was którzy tak łatwo skreślacie Lecha sugeruje się poprzednim sezonem - zapomnijcie to już inny Lech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Lech - Ruch IP: *.icpnet.pl 20.08.11, 07:38 Miły komarku. Twoje bzykanie o Legii i Śląsku to lekka przesada. Czy oglądałeś ich wyczyny w pucharach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Re: Lech - Ruch IP: *.96.80.210.telemedia.pl 20.08.11, 08:49 A widziałeś drużyny z którymi grali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: Lech - Ruch IP: *.cable.net-inotel.pl 20.08.11, 09:28 Komarrek - Śląsk z tą grą co pokazał z Rapidem to będzie walczył o ... utrzymanie w lidze a nie o 2 i 3 miejsce z Legią. Wisła na 100 % nie obroni mistrza Maskant z Ciupiałem są napaleni na LM i odpuscili grę w PL lidze.Pierwsza trójka na koniec sezonu to Lech, Legia, Wisła i to w takiej kolejności a z ligi spadnie ŁKS i pewnie Cracovia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hadziuk Lech - Ruch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.11, 00:07 Już tych bramek za wiele nie nastrzela,zagięła na niego parol Mallorca i pewnie zimą odejdzie,typowa polityka polskich klubów,co sobie trener klocki ułoży to prezes mu rozdupcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volo Lech - Ruch IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.11, 00:54 O wreście amikorz zagrał na swoim stadionie :D Taki powrót do korzeni, ze się wyrażę D Nie ciszta się z tego rudneva, bo zimą go leśny ludzio Rutkowski sprzeda o kuniec z golami dla amikorza. Odpowiedz Link Zgłoś
orchidust Lech - Ruch 20.08.11, 06:36 Miało być Wielki RUCH też przegrał z amiką :) Bo lech wielki nie był, miał góra 160cm. Odpowiedz Link Zgłoś