Gość: wawiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 09:55 ladnie to wymyslili, widac wrocek znow chce walczyc o miano miasta numer jeden w kraju Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ck Biurowiec w kształcie śmigła IP: *.p.lodz.pl 14.01.10, 13:25 ...prawie jak swastyka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Biurowiec w kształcie śmigła IP: *.cetelem.pl 14.01.10, 14:25 Powinni dodać jeszcze jedno ramię. Ładnie by wtedy wyglądał rzut kondygnacji... Z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a la gus Re: Biurowiec w kształcie śmigła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 21:43 toz tak wyglada budynek GUS, tylko ma mniej bajerow i technologia byla inna w latach siedemdziesiatych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzo Biurowiec w kształcie śmigła IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.01.10, 14:47 zupełnie jak nowy budynek Muzeum Lotnictwa Polskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tad Biurowiec w kształcie śmigła IP: *.nwrknj.east.verizon.net 14.01.10, 15:19 Wszystko, Wroclaw, Wroclaw... a gdzie Warszawa i inne miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Biurowiec w kształcie śmigła IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.01.10, 16:06 a nne miasta muszą się uczyć od Wrocławia realizacji propagandy sukcesu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Biurowiec w kształcie śmigła IP: *.swietojanska.net 14.01.10, 15:31 Ja uważam, że sam projekt jest obrzydliwy,podobny do starego PKO komunistycznego w Warszawie, ten sam model.Wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www chyba najładniejsza ale we Wrocławiu IP: *.173.1.242.tesatnet.pl 14.01.10, 16:26 Wrocław jest przereklamowany i ma parcie na szkło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epslam Toz to swastyka! IP: *.cust.tele2.se 14.01.10, 18:21 Jakie smiglo??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasasasas Re: Toz to swastyka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 21:50 oj, cacko takie. Rondo 1 ladniejsze, nie mowiac juz o zlotych tarasach a gdy ponownie ruszy budowa budynku Zagiel to bedzie hit mieszkaniowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBol Złote tarasy? Pfffff..... IP: *.as.kn.pl 15.01.10, 00:11 Lol, nieźle pojechałaś... Bezsesowne porównanie. Dla mnie żadna rewelacja, są znacznie lepsze lokalizacje dla mieszkań. Na biuro niezła. Tekst z arteriami to typowy chłyt marketingoły. Nieco dalej od centrum, w kierunu Leśnicy są znacznie ciekawsze lokalizacje i tańsze. To śmigło średnio mnie kręci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Złote tarasy? Pfffff..... IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.01.10, 16:15 Obrzydliwstwo! kto pozwala na budowanie takich potworków? Że to jest śmigło to zobaczysz tylko z powietrza, z ziemi niby jak? Upadek totalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: surabai Re: Złote tarasy? Pfffff..... IP: *.e-wro.net.pl 20.01.10, 23:42 Nie tylko tekst z arteriami, całe to pitolenie o value for money i cudnych zaletach jest chyba żywcem ctl-c, ctrl-v z jakiegoś piarowskiego bełkotu skleconego na kolanie w kiblu :) a budynek taki se, może z góry wygląda ładnie, z poziomu ulicy nie wiadomo o co chodzi. Jakby co, wrocławiak od urodzenia jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelo Biurowiec w kształcie śmigła IP: *.ghnet.pl 20.01.10, 15:27 macie strasznie skrzywione łby jeśli widzicie w tym swastykę. plus tradycyjny bełkot Polaków: wszystko zanegować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes151 Re: Biurowiec w kształcie śmigła IP: 92.251.255.* 20.01.10, 17:10 Mnie się podoba kształt swastyki,to a faszyści są pokręceni a nie my. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes151 Biurowiec w kształcie śmigła IP: 92.251.255.* 20.01.10, 17:04 jakie śmigło toż to swastyka trzy ramienna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papierowetotak Re: Biurowiec w kształcie śmigła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 17:51 Sky tower lub Zloty Zagiel w Wawie lepsciejsze sa. Tez na papierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Biurowiec w kształcie śmigła IP: 188.33.152.* 20.01.10, 17:55 Czytam te artykuliki o architekturze zawsze z usmiechem politowania, bowiem opisywane z napuszoną retoryka budynki, to najczęściej betonowe plasterki o przypadkowym kształcie, obite tapetą ścian szklanych, wyglądające , szczególnie wieczorem, gdy świecą się okna, jakby wszędzie suszyły sie majtki na balkonie, lub coś w nich wybuchło i porwało firanki. Sztandarowym przykładem jest biurowiec na placu Piłsudskiego w Warszawie, o którym tylko Och i Ach czytałem, a mi wstyd pokazać go znajomym spoza Warszawy. Ten budynek opisany wyżej ma ciekawy kształt tylko wtedy, gdy ogląda sie go z samolotu! Czy będzie dobudowane do niego specjalne lotnisko bysmy mogli zażywać czasem tej przyjemności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UFO Biurowiec w kształcie śmigła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 18:06 dorzućcie jeszcze jedno śmigiełko to wyjdzie piękna swastyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berndt Biurowiec w kształcie śmigła IP: 188.33.181.* 20.01.10, 20:24 Dołożyć jeden segment i będzie swastyka Odpowiedz Link Zgłoś
misiak_spasiony Biurowiec w kształcie śmigła 20.01.10, 20:43 Czy to nie nieudolna kopia Muzeum lotnictwa Polskiego w Krakowie? Panie dyrektorze Radwan, może by się tak zainteresować i za ewentualny plagiat skasować parę złociszy dla naszego Muzeum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Archpoch Re: Biurowiec w kształcie śmigła IP: 194.213.1.* 21.01.10, 07:46 Żeby to był plagiat to musiało by to być choć odrobinę podobne. A Muzeum Lotnictwa nie przypomina niczego, zwłaszcza architektury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacjonalista To trykwetra, ignoranci! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 20:45 Siostra swastyki...Zwana mądrze triskelion. pl.wikipedia.org/wiki/Triskelion Ale tego redaktorzy z GW nigdy nie dostrzegą. To takie niepoprawne, ała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jami8 Biurowiec w kształcie śmigła IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.10, 21:55 Może z helikptera wygląda OK, ale z poziomu pieszego na chodniku już chyba nie (jak zresztą wiele innych nowych budowli). A już z wewnątrz - byłem kiedyś w GUSie i doświadczyłem na własnej skórze, że trafić w odpowiednie skrzydło wcale nie jest łatwo, wierzcie mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakers Biurowiec w kształcie śmigła IP: *.chello.pl 20.01.10, 23:09 Nieudolne naśladownictwo Nowego budynku Muzeum Lotnictwa Polskiego w Krakowie. Przy czym budynek Muzeum to arcydzieło na skale Światową. Mam na dzieję, że władze Muzeum zgłoszą plagiat i skasują sporo kasy od Wrocławia. Strona z zdjęciami dla niedowiarków: www.muzeumlotnictwa.pl/gmach_muzeum/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: surabai Re: Biurowiec w kształcie śmigła IP: *.e-wro.net.pl 20.01.10, 23:50 Cóż, jeśli od teraz każdy trójskrzydłowy budynek będzie nieudolną kopią tego niewidzialnego dla radarów cudu z Krakowa, to chyba wkroczyliśmy w nową erę w architekturze :) A pięcio- i więcej skrzydłowe będą po prostu jeszcze bardziej nieudolnymi kopiami... może dajmy spokój megalomanii.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Londoner Inspiracja do projektu? IP: *.croy.cable.virginmedia.com 21.01.10, 00:51 static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2009/10/2/1254508086364/Eugene-TerreBlanche-speak-001.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Biurowiec w kształcie śmigła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 06:46 Troche to wyglada jak wybrakowana sfastyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupuj w grupie kupujemy w grupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 09:39 Zapisz sie na do naszej grupy. Kupujemy taniej mieszkania. Obecnie prowadzimy rozmowy z deweloperem na warszawskiej Woli. Ceny niespotykane do tej pory. Dolacz do naszej grupy na stronie www.razemdom.pl Nasza inicjatywa zostala zauwazona i doceniona przez media. gazetadom.pl/nieruchomosci/1,102725,7434325,Pierwszy_grupowy_zakup_mieszkan.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pandzik Biurowiec w kształcie śmigła IP: *.chello.pl 21.01.10, 11:10 dokladnie, bardziej jak swastyka. A po drugie, to niby skrzydło jest widoczne tylko z lotu ptaka - z dołu nic specjalnego, zachodzoace na siebie budynki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yomon Biurowiec w kształcie śmigła IP: *.acn.waw.pl 21.01.10, 13:53 prawie jak sfastyka. odpowiednio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nazi Biurowiec w kształcie śmigła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.10, 16:14 To nie śmigło tylko Neonazistowska Swastyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak Re: Biurowiec w kształcie śmigła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.10, 19:34 Witam, Dolacz do naszej grupy osob, ktore chca taniej kupic mieszkanie. Zbieramy sie na stronie www.razemdom.pl i negocjujemy 10-15-20 proc. upusty od ceny wyjsciowej. Razem negocjujemy zakup mieszkan w grupie na terenie warszawy. Prowadzimy juz pierwsze negocjacje. Zaznacz jaka inwestycja Cie interesuje. Czym jest wiecej osob w grupie tym wieksza znizka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoniszczak Bardzo przyjemne zwierzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 16:58 Gratulacje spod Wawelu. Odpowiedz Link Zgłoś