Gość: Tymek IP: *.pres.cable.virginmedia.com 17.03.10, 12:39 Zastanawiam się nad kupnem mieszkania w Poznaniu. Jedną z lokalizacji, która mi się podoba, to Willa Warta firmy UWI S.A. Czy ktoś wie coś na temat tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: glenn Re: Pytanie IP: *.pres.cable.virginmedia.com 17.03.10, 12:44 Ponoć ok. Znajomi wprawdzie z opóźnieniem, ale dostali akt notarialny z przeniesieniem praw własności. Glenn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Też pytanie o UWI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.10, 09:36 A nie wiesz, przypadkiem, jak wygląda sprawa konfliktu UWI z wykonawcą budowy? Też jesem zainteresowany z żoną kupnem mieszkania na tym osiedlu, ale słyszałem, że osiedle jest zadłużone. Prowadzili jakieś rozmowy, ale nie wiem, czy sie dogadali. Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja.a Re: Też pytanie o UWI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.10, 12:13 Z tego co ja wiem, bo też mnie to interesowało, dogadali się już z generalnym wykonawcą. Rozmawiałam też z kilkoma osobami, które właśnie się wprowadzają i mówiły, że nie mieli problemów z otrzymaniem aktu własności, więc chyba wszystko jest już ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.10, 12:19 Powinieneś chemię w Biedronce wykładać na półki, a nie marketing w necie robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzy Re: Pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.10, 10:51 Moja siostra kupiła tam mieszkanie z mężem. Akt odebrali, ale z opóźnieniem. Teraz jest wszystko ok. Ludzie odbierają w terminie. Zyzy Odpowiedz Link Zgłoś
czekam_na_spadki Re: Pytanie 21.04.10, 11:02 Po pierwsze - taka cena za mieszkanie z mężem to okazja, za samo mieszkanie dałbym z 5 tys mniej. Po drugie - wietrzę spam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.10, 09:45 A nie wie ktoś, czy jakaś inna firma planuje jakąś budowę w okolicach Warty z widokiem na rzekę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Pytanie IP: *.icpnet.pl 26.04.10, 08:34 Też szukam czegoś nad Wartą. Na rynku wtórnym pojawiają się mieszkania w falowcu Echo Investment. Na rynku pierwotnym faktycznie chyba tylko Willa Warta UWI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.10, 14:31 A nie wiecie po ile te mieszkania w Willi Warta? Na stronie nie mają cen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Ceny są IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.10, 09:59 Ceny są, uważnie przeglądaj stronę :) Odpowiedz Link Zgłoś