Gość: eska Re: Wakacje na swoim IP: *.mlociny.waw.pl 02.06.10, 13:43 A co nam powie xcv? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zastępcaKierownika bardzo dobra ale nalezysie spieszyc +1% tygodniowo IP: *.aster.com.pl 02.06.10, 18:57 cenki pędzą do góry albo kupicie teraz zanim wejdzie w zycie rekomendacja T w grudniu albo żadnego urlopu do konca zycia bo nie bedzie was stac po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Po co jeździć ciągle w to samo miejsce - po co? IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.10, 15:03 obrabują cię parę razy w roku oby cię nie spalili + koszty utrzymania - jeździsz gdzie chcesz i spokojna głowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickey Re: Po co jeździć ciągle w to samo miejsce - po c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 15:39 w Szklarskiej mozna kupic znacznie taniej niz 8.000zł w Karpaczu 8-9 tys faktycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bg-pl@gazeta.pl Wakacje na swoim - dom nad morzem, jeziorem lub... IP: *.chello.pl 02.06.10, 17:03 a ja proponuję porównać jeszcze ceny podobnych nieruchomości np, w Bułgarii - można tam kupic spokojnie za 1000euro/m b. ładne apartamenty, sezon dłuższy, pogoda gwarantowana, nie to co nad naszym morzem, jedyny mankament do doajzd - ale jak się jedzie z wawy do świnoujscia 6-7 godzin autem to w tym czasie spokojnie się doleci do Bg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Wakacje na swoim - dom nad morzem, jeziorem lub... IP: *.cfw-a-gci.dublin.corp.yahoo.com 02.06.10, 17:08 nie no. znowu wałkujemy nieruchomości i te niby WIEEEELKIE kokosy jakie można na nich zrobić ??? myslalem ze to już było i że jeleni już nie ma! deweloperzy obudzcie sie , hossa sie skonczyła, wracamy do szarej rzeczywistosci, durnie juz nie kupia mieszkan bo maja po 2-3 kredyty! Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats "najważniejsze jest lokalizacja" 02.06.10, 17:19 Najlepiej na terenie zalewowym albo w gorach na osuwajacym sie zboczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewny Wakacje na swoim - dom nad morzem, jeziorem lub... IP: *.pppoe.mtu-net.ru 05.06.10, 13:57 A ja na pryklad postawilem na ciepłe morze i Włochy południowe. Tez każdy mnie odmawiał i straszył, ale 3 lata jak mam swoj apartamencik w kalabrii w miasteczku Scalea i nie mam problemu z wakacjami. 25 tys.euro całe kupno z notariuszem, utrzymanie 300 euro na rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Tian Wakacje na swoim - dom nad morzem, jeziorem lub... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 16:08 Obrazek z gazeta.pl, z ramki z zajawką tego artykułu, wygląda jak screenshot z Fantasy Wars :-) Te heksy... link Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Wakacje na swoim - dom nad morzem, jeziorem l IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.10, 20:24 To Cywilizacja jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Wakacje na swoim - dom nad morzem, jeziorem lub... IP: *.152.137.35.dsl.dynamic.eranet.pl 17.06.10, 20:10 zaś ten, kto nie ma życzliwych sąsiadów, którzy przypilnują domu pod nieobecność właściciela, zapłaci nawet kilkaset złotych miesięcznie firmie ochroniarskiej. - co za bzdury, a tak szczerze to lepiej na wakacje kupić kampera a nie działke i kontener na zadupiu Odpowiedz Link Zgłoś