Dodaj do ulubionych

Rezydencja w Gdyni

IP: *.gigainternet.pl 17.04.13, 13:28
Interesuję się trochę deweloperką i nieruchomościami w ogóle, w związku z czym ostatnio natrafiłem na "perełkę", którą chciałbym mieć tylko dla siebie. Czy ktoś z okolic Gdyni orientuje się w temacie tych rezydencji? tsinvest.pl/pl/tesoro-ivory-residences/galeria-luksusowych-rezydencji. Teraz nie mogę wyjechać ze swojego miasta, bo trzyma mnie praca, ale byłbym wdzięczny za jakieś informacje w tej sprawie.
Obserwuj wątek
    • agent.ds.nieruchomosci Re: Rezydencja w Gdyni 24.04.13, 19:20
      Jeśli Gdyni to może opisywana i komentowana w innym wątku Rezydencja Redłowo (w wysokim standardzie) ?
    • lordmalak1 Re: Rezydencja w Gdyni 11.05.13, 13:01
      Ja bywam tam dość często przejazdem, a kilka razy z bliska miałem okazje obejrzeć teren tego kompleksu :) zależy co więcej chciałbyś wiedzieć ;) mogę powiedzieć tyle, że na żywo wyglądają jeszcze bardziej okazale niż na zdjęciach, a jedna z rezydencji: www.tsinvest.pl/pl/rezydencje-etap-1/carmen-luksusowa-rezydencja już jest sprzedana, więc chyba "idą" :)
    • agent.ds.nieruchomosci Re: Rezydencja w Gdyni 28.05.13, 19:48
      Wszystkie informacje dotyczące tej inwestycji do znalezienia na stronie www.redlowo.com i oczywiście poprzez kontakt ze sprzedawcą, bądź tu na forum. Jeśli jakichś konkretów potrzebujecie, pytajcie.
    • Gość: Cecylia Re: Rezydencja w Gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.13, 15:02
      Czy ktoś się orientuje, czy są podobne rezydencje do Tesoro Ivory w województwie małopolskim. Bardzo mi się podoba styl rezydencji Carmen i w tym stylu szukam swojego nowego domu www.tsinvest.pl/pl/rezydencje-etap-1/carmen-luksusowa-rezydencja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka