zainteresowana1988 28.04.16, 23:25 Hej, słyszałam o firmie www.vimex.com.pl , która zajmuje się dystrybucją stali prętów zbrojeniowych. Czy ktoś może korzystał? Potrzebny jest mi sprawdzony partner, a słyszałam dobre opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danej Re: Dystrybutor stali 24.06.16, 15:18 Nie znam firmy,o której piszesz,ale może zajrzysz na www.bth.pl/pl.produkty.html .Mają interesującą ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś
czbcezar Re: Dystrybutor stali 12.02.17, 09:52 Zapraszam do kontaktu z firmą Centrum Zaopatrzenia Budownictwa Cezar Sp. z o.o. tania stal zbrojeniowa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
danej Re: Dystrybutor stali 17.02.17, 14:33 Znalezienie odpowiedniego dystrybutora stali nie jest takie proste,jak nam się wydaje.Ogłasza się wiele firm.Stal,którą oferują jest różnego gatunku,często z importu.kupiona po okazjonalnej cenie.Dla mnie priorytetem jest zakup polskiej stali i polskich produktów ze stali w polskiej firmie .Od dawna zaopatrujemy się w bth import stal,zawsze terminowe dostawy ,na jakość też nie narzekamy.Długotrwała współpraca ma dobre strony - np.możliwość negocjacji cen. Odpowiedz Link Zgłoś