Gość: leo... IP: *.home.net.pl 13.12.01, 23:21 matka.ogme.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nanta!!! Re: matka boska kredytowa 14.12.01, 09:39 czy to kolejne wcielenie mojemedia??? jesli tak to wyraze wole ludu: "koncz wacpan (?!), wstydu oszczedz".;) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: matka boska kredytowa 14.12.01, 11:10 Nie nanta, leo jest weteranem tego forum. Jest już na emeryturze i przysługują mu pewne świadczenią tudzież przywileje, miejsce przy oknie itp. A juz z pewnością szacunek takich młokosów jak ty. bez urazy. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: matka boska kredytowa IP: *.mst.gov.pl 14.12.01, 11:15 ja jestem średniakiem więc moge do lea mowic dajmy na to per leo. Ty nanta uzywaj formuły :Pan Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: matka boska kredytowa 14.12.01, 11:19 Leo jak na staruszka, który młodość spędził z helą na hulankach i swawolach, trzyma sie całkiem nieźle. Czasem wymknie mu sie dziwne jakieś słowo, ale to nie alzheimer tylko rostargnienie. leo, postnij czasem niemnożko, może posłuchamy tupotu mew na molo? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: matka boska kredytowa 14.12.01, 11:24 Per Pan mam sie zwracac? moze jeszcze w pierscien calowac, czerwony chodnik rozlozyc i kwiaty przytargac??? a moze jeszcze zrobic taniec z szablami??? pewnie, pomarzyc zawsze mozna...mlokos, tez cos. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: matka boska kredytowa 14.12.01, 11:29 nie machaj ta szabelką. Ten sztych kurlandzki, dobrze sie nim od psów oganiać, a ten jeno u pacholków trybunalskich w modzie. Odłóż kindżał i zrób nam taniec ze stripteasem. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: matka boska kredytowa 14.12.01, 11:31 chcesz zebym zdjela pampersa???? jestem po drugim sniadaniu, ostrzegam.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo... Re: matka boska kredytowa IP: *.home.net.pl 14.12.01, 14:54 jestescie kompletnie szrunięci ;) jestem wzruszony i zauroczony. pozdraw, leo... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: matka boska kredytowa 14.12.01, 15:06 nie wzruszaj sie za bardzo, nie mam pampersa na zbyciu chociaz pewnie jako emeryta masz na codzien problemy ze zwieraczami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: matka boska kredytowa IP: *.ci.uw.edu.pl 14.12.01, 18:25 papierkiem lakmusowym sprawdzam czy nie pitolicie aby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo... Re: matka boska kredytowa IP: *.home.net.pl 15.12.01, 15:51 pomysl o tym dzis przed zasnieciem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: matka boska kredytowa 17.12.01, 09:33 znaczy o czym konkretnie? przed zasnieciem w stanie alfa jestem i nie mysle.. wizualizuję ewentualnie. Odpowiedz Link Zgłoś