Dodaj do ulubionych

Kraków - Pilotów etap IV - Salwator

06.07.06, 08:23
Czy ktoś ma jakieś info o terminie odbioru mieszkań? W Salwatorze oczywiście
nikt nic nie wie! A może ktoś wszedł już na drogę sodową z nimi w związku z
przedłużającym się terminem przekazywania lokali?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Kraków - Pilotów etap IV - Salwator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 15:07
      Ja z firmy Salwator tez kupuje mieszkanie tyle że w Bronowicach i mam ten sam
      problem-opóźnienia....Nie wiem sama co zrobic a na drogę sądową nie mam siły.
      • Gość: Dario Re: Kraków - Pilotów etap IV - Salwator IP: *.bajt.krakow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 15:48
        A rozpoznawałaś wogóle temat sądowy, czy z góry odpuściłaś?
        • szewczyk_dratewka1 Re: Kraków - Pilotów etap IV - Salwator 17.07.06, 14:52
          straszne to co piszecie. Zastanawiam sie czy jest choc jedna inwestycja
          Salwatora oddana w terminie?? Po co firma zaczyna tyle inwestycji..skoro jak
          widac ma problemy z realizacją? wspołczuję. Kazdy z nas kupuje mieszkanie nie po
          to aby czekac na mieszkanie..ale po to aby mieszkać.. Salwi tego chyba nie
          rozumie..:(
    • Gość: warsavista Re: Kraków - Pilotów etap IV - Salwator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 17:53
      My też mamy te problemy. Nie odpuszczajcie. Napiszcie do nich kiedy mają zamiar
      oddac. Jest to podstawa do roszczeń odsetkowych. Jednocześnie złóżcie skarge do
      rzecznika praw konsumenta bo ich umowy zawieraja bezprawne zapisy.
      Jesli odpuscicie za wasze pieniadze kupia kolejną działkę, wysla od was ekipy
      żeby rozbabrac budowe i brac pieniadze od nastepnych.
      • Gość: Gdariusz Re: Kraków - Pilotów etap IV - Salwator IP: *.bajt.krakow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:31
        Pytanie tylko czy gra warta świeczki?! Człowiek się nachodzi, nagada i będzie
        się to ciągło aż w końcu sam odpuści. Niestety są więksi!.
    • Gość: Rabara Re: Kraków - Pilotów etap IV - Salwator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 20:45
      Czy ktos wie coś nowego?
      • josmeh Re: Kraków - Pilotów etap IV - Salwator 18.09.06, 23:12
        Uważąj na S.M.Salwator z Krakowa.omijaj ich z daleka a jeśli chcesz się
        przekonać i zobaczyć jak budują to przyjedż do Warszawy na Białołękę ulica
        Mehoffera 103.
        18 miesięcy opóżnienia i to jeszcze nie koniec.
        powiedz i ostrzeż swoich bliskich ,
        pozdrawiam josmeh warszawa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka