Gość: balbiiiiiiii IP: *.tvp.pl 14.08.07, 21:26 jeśli tak, to jakie doświadczenia? Mo nasze zaczynają być mało wesołe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OGRODNIK Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.centertel.pl 18.11.07, 18:59 Niestety. Znam z pozycji podwykonawcy. Od kilku miesiecy czekamy na wyplate 3 faktur. Nie mamy z kim rozmawiac, zaczolem myslec, ze to jakies przestepstwo domagac sie zaplaty za wlasna prace. Prawdopodobnie dojdzie do zgloszenia w prokuraturze... Czuje sie oszukany i wykorzystany.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.07, 22:02 Niestety poznałem, jako klient. Zakończenie inwestycji opóźnia się o ponad rok. Co więcej, moje kilkakrotne żądanie rozmowy z prezeską pozostaje bez odpowiedzi od trzech tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.fbx.proxad.net 10.01.08, 21:01 UWAGA NA ZLODZIEJI BUD MAR INVESTMENT KRAKOW Wybierajcie dobrze adwokatow!!!!, nie dajcie sie nabic w butelke prze te BUD MAR INVESTMENT KRAKOW , - trzeba tez wybierac wlasnego notariuusza ktory ustali oplaty za opoznienia budoiwy! - wybieracie adwkotaka ktosy sie zna na sparwach nieruchomosci w polsce - ogladajnir pozwolenia na budowe - wykonczenie jesr na najnizszym poziomei, i jak najtajnesze - jestem za usuniencie BUD MAR INVESTMENT z kynku nieruchomosci - ludzie ktorzy kupili mieszkanie na Lwowkiej, prosze o kontakt; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.08, 08:51 Zastanawiam się nad kupnem apartamrntu w Lusinie, dlatego obserwuję postęp przy pracach budowlanych i nie mogę powiedzieć "żeby stali w miejscu". Prace postępują! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 13:09 Widze ze inwestycja na Lwowskiej jest juz ukonczona, wyglada calkiem ciekawie, szkoda ze nie mozna juz tam kupic mieszkania. Na kazdego dewelopera klienci narzekają w trakcie realizacji inwestycji, ale widzę ze jednak wszystko idzie w dobrym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.chello.pl 22.01.09, 18:49 inwestycja na lwowskiej nie jest skończona, poza tym wszyscy mający tam mieszkania będą musieli dopłacic do mieszkań i spłacić długi Bud-Mar, aby uzyskać akt własności w pełni spłaconego przez nich mieszkania. Więc pani Aniu nic nie idzie w dobrym kierunku, bo deweloper Bud Mar jest kolejnym zwyczajnym złodziejem na rynku krakowskich nieruchomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lwowski Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.eranet.pl 22.01.09, 21:16 mogę PAni sprzedać moje. Proszę podać e-mail jeśli jest PAni zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kroolik Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.devs.futuro.pl 15.03.09, 09:59 Ależ oczywiście, kupuj! Mam zajęcie komornicze na ich rachunku, więc jak wpłacisz pieniądze, to może mi zapłacą część zadłużenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukana Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: 82.160.240.* 06.11.09, 13:31 ZŁODZIEJE I OSZUSCI!!!!!!!!!!!!!Ludzie uwazajcie na tego developera!!!!Jeśli juz decydujecie sie na zakup nieruchomosci u nich koniecznie SPRAWDZAJCIE!!!wszystkie plany i pozwolenia!...żebyscie nie zostali na lodzie..tak jak ja!ONI NIE POWINNI MIEC PRAWA BYTU NA RYNKU NIERUCHOMOSCI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DD Re: BLACK&WHITE IP: *.kruk-inkaso.com.pl 01.12.09, 16:48 www.blackandwhitehotel.pl/ Polecam, polecam, piekny hotel pani przezes, zapraszam na wykwintna kuchnie i wspanialego Sylwestra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popek Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 11.01.08, 14:14 fajna budowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 18.01.08, 11:40 sa tam jeszcze wolne mieszkania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.08, 15:04 jest to firma nastawiona na z góry zaplanowane oszukiwanie ludzi UWAGA UWAGA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ani Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.10.12.vie.surfer.at 26.03.08, 11:53 Czy zostales alas oszukany przez te firme.Ja wlasnie kupuje u nich dom i zmartwilam sie troche po przeczytaniu tego.Kontakt niby z nimi jest ale domu jeszcze nie wybudowali a juz mieli zaczac w tamtym roku .Bardzo prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunatyk Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.tvn.pl 22.04.08, 11:58 witam Mam raczej niedobre wiesci.. w 2005 kupilem mieszkanie na Lwowskiej, do dzisiaj nie doczekałem się owego cudu. Bud-mar wymusił podpisanie aneksu, który min. wydłużał znacząco czas oddania mieszkania. Regularnie przekłada termin oddania mieszkania - deadline jest w na koniec czerwca, ale trudno mi uwierzyć, że są w stanie skończyć cokolwiek w tym terminie. Elementy wykończenia mieszkania są na najniższym poziomie, zrobione na odwal. Ekipy robotników robią całkiem 'wesołe' pomyłki. Zamówienie czegokolwiek do mieszkania pzreciąga się w nieskończonośc a pracownicy bud-zmory nie wiedzą nawet czy mają już poszczególne elementy czy nie. Pracownicy są, delikatnie mówiąc, opryskliwi. Rozmawiając z różnymi osobami otrzymujesz zupełnie różne informacje (czyt. pracownicy kłamią). Dowiedzenie się czegokolwiek wymaga wykonaniu przynajmniej 3-4 telfonów bo nikogo złapać nie można a kiedy się już złapie to nic nie jest w stanie powiedzieć. A żeby było zabawnie, pzry podpisywaniu umów kierują do notariusza, który nawet nie piśnie o tym, że w umowie winny być określone kary dla wykonawcy za nie dotrzymywanie warunków umowy. Ciekawe czy jest to jedynie "ciekawy zbieg okoliczności". Odradzam tą firmę Mi pozostaje jedynie nadzieja, że kiedyś dostanę to mieszkanie.. jokjok13@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.chello.pl 05.05.08, 18:17 Ja Też kupiłam tam dom, który miał się już budować. A tu jeszcze nic. Oddanie miało być w grudniu tego roku. A na tej budowie się nic nie dzieje. Niby mówią, że ma się nią zająć nowy Generalny Wykonawca ale jak na razie 10 temu byłam na budowie to było 3 ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 15:58 Witam! Też jestem posiadaczem domu na tym osiedlu (a raczej przyszłym posiadaczem bo na razie są umowy przedwstępne). Byłem ostatnio u osoby z działu sprzedaży z którą podpisywałem umowę dowiedzieć się co się dzieje. Przez chwilę nic się nie działo bo zmieniali wykonawcę. Wiem że umowa z nowym wykonawcą jest już podpisana i po kilku wizytach na działce w ostatnich dniach faktycznie są ludzie i robią.... Przywieźli "ciężki sprzęt" i działają więc mam nadzieję że tak będzie do końca inwestycji. Wiem też że będzie na działce kanalizacja (na początku sprzedaży a jestem jednym z pierwszych klientów miały być szamba ale na szczęście gmina załatwiła środki na kanalizację i budmar będzie "ciągnął" kanalizację do działki) A to dla mnie duży plus bo martwiły mnie te szamba na początku. Mam nadzieję że uporają się z terminami jakie były przy umowie i w niedalekiej - mam nadzieję przyszłości będę mógł dostać klucze. Pozdrawiam przyszłych sąsiadów. Zibi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo75 Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.w83-114.abo.wanadoo.fr 18.05.08, 19:01 hmmm Panie ZIBI, a czy nie pracuje Pan dla Bud Mar, skoro same dobre rzeczy Pan pisze ???? Hmmm znajc ta firme, nie wydaje mi sie aby " bud mar ciagnal kanalizacje", chyba ze nadal ale naciagal ludzi!!!!!!!!!!!!!! P.S. nie wiem czy sie kiedys doczekam mieszkania od Bud Maru ( zaplaconego juz w 2005).......... UWAZAJCIE NA ZLODZIEJI !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rouke Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.08, 15:30 Witam, Zapraszam na forum dyskusyjne dotyczące inwestycji "Rodzinne Wzgórze" w Lusinie oraz firmy Bud-mar Investment www.lusina.fora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwagazlodziej Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.fbx.proxad.net 03.06.08, 14:36 UWAGA !!!!! Starona internetowa www.lusina.fora.pl jest stworzona przez BUD MAR INVESTMENT i ich pracownikow. To pracownicy , ktory opisuja same dobre strony tej firmy i ich investycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 15:19 możesz napisać coś więcej o firmie? widzę, ze masz niezbyt dobrą opinie. Chcemy kupić dom rozważamy wszelkie za i przeciw. Dziękujemy za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwaga Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.fbx.proxad.net 13.06.08, 15:19 Jak z wiadomosci mi wiadomo, wkrotce przyjdzie pora na nieuczciwych developerow. W Krakowie istnieje ponad 50, wiec jesli BUD MAR ma nadale ochote istniec na rynku, musi zmienic soje postepowanie i dac 100 % satysfakcji klientom. Jesli ktos chce kupic mieszkanie lub dom , dlaczego korzytac z dewelopera, ktory jest taki powolny, i karze czekac na mieszkanie swoim klientom latami. lepiek kupic mieszkanie u innego dewelopera ktory, jest wiarygodny i respektuje klientow , pracujac szybko i dobrze, placi za opoznienia. a jesli juz ktos chce kupic u BUD MAR to najlepiej jak mieszkanie lub dom jest juz gotowe !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janeta Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.gprs.plus.pl 26.06.08, 10:40 Witam, nie wiem czy już podpisałeś umowę, ale uważaj na tą firmę. My już jesteśmy posiadaczami mieszkania w Libertowie i mieliśmy spore przejścia. Budynek praktycznie już stał, ale mieliśmy i tak przesunięty termin odbioru. W firmie podejmuje decyzje tylko pani prezes, która nie ma ochoty rozmawiać, jest mocno nadpobudliwa i jakiekolwiek rozmowy są ciężkie. Sporo wykonanych prac było do poprawy. Mieliśmy mniejsze mieszkanie, ale nie chcieli nam zwrócić różnicy. Ogród właściwie nie istnieje. Mieszkamy już pół roku a reklamacje nie są uwzględniane. Nie odbierają telefonów, nie reagują na wezwania. My zakończyliśmy sprawę w sądzie. Na szczęście wygraliśmy, ale tylko dlatego, że mieliśmy podpisaną umowę przedwstępną u notariusza. To samo radzę. Jeśli już zdecydujecie się na podpisanie umowy, to koniecznie konsultujcie umowę z prawnikiem. Ta firma jest źle zarządzana i pracują same niekompetentne osoby, no może poza handlowcami. Uważajcie i powodzenia. A, jeszcze jedno. Słyszałam, że mają problemy finansowe. Janeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierzyciel Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 16:53 Potwierdzam ich problemy finansowe. Nie maja pieniędzy na realizacje projektu i starają się rozpaczliwie o kredyt na inwestycję. Ludzie uważajcie na swoje pieniądze!!!! To jedna z firm, która pierwsza poleci na rynku krakowskim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.fbx.proxad.net 17.07.08, 15:51 Jeszcze nie sa ruina, gdyz maja jeszcze sporo projektow ale : jesli BUD MAR Investment szybko nie skonczy mieszkan i budynkow sprzedanych klientom , dyretorka i wspolwlascociele skoncza w wiezieniu. To jest dobry pomysl sprzedac ich buiro na ul Lwowskiej 26, ktore wybudowali z pieniedzy klientow, ktorzy zakupili mieszkania w budynkach na ul. Lwowskiej 2.!!! Miejmy nadzieje, ze budynki rozpoczete przez BUM MAR beda na takim samy stopniu luksusu jak ich biuro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzierżawca Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 10:39 Hahahhhahhhaaaa..... Dobre! Tylko droga Tereso proponuję się lepiej zorientować zanim bedziesz kogokolwiek straszyła więzieniem i "sprzeadwała wirtualnie ich biuro". Tak się składa że wiem dokładnie jak wygląda sprawa z "ich" biurem przy ul. Lwowskiej 26. To nie jest ich biuro!!!!! Dzierżawią je tylko. Więc jeżeli chcesz pisać coś na temat tej firmy to się lepiez zorientuj w temacie i nie wypisuj takich bzdur!!! Zastanawiam się czym ci zaleźli za skórę że jesteś tak zdesperowana że wypisujesz takie głupoty????? Napisz koniecznie !!!! Może ci troszeczkę spadnie kamień z serca jak się podzielisz z innymi twoją historią!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: 77.236.9.* 06.11.08, 22:52 don't fuck with me buddy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jERZYK Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.08, 15:08 Smutna prawda. Wpłaciłem pieniądze na mieszkanie na ul. Stelmachów. Po roku zwodzenia okazało sie że BUDMAR nie dostał pozwolenia. Umowę rozwiązano, a pieniędzy do tej pory nie widzę!!! Obecują zwrot od pół roku!!! I nic. I tak jak w poprzednich postach - bardzo utrudniony kontakt z dyrekcją. Nie polecam tego dewelopera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.bsb.vectranet.pl 14.10.08, 20:41 również czekam na zrot pieniędzy, to już 4-ce!!! jutro zgłaszam sprawę do Krajowego rejestru Długów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.bsb.vectranet.pl 29.10.08, 20:34 Witam, a czy udało się Pani odzyskać pieniądze ? Ja rozwiązałam z Budmarem umowę w czerwcu i do dziś nie otrzymałam zwrotu wpłaconej kwoty. Czy ktoś może jest w podobnej sytuacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: 77.236.9.* 06.11.08, 22:48 Witam od roku czekam na zwrot zaliczki i sie nie doczekalem. miesiac temu zglosilem spawe do sadu i wygralem. mam odzyskac pieniadze za pomoca komornika wraz z odsetkami. Polecam to samo, bo tam nie ma z kim rozmawiac!!! uwaga!!!!!na zlodzieji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.bsb.vectranet.pl 18.11.08, 19:29 WItam Pana! Czy przed podaniem sprawy do sądu poczynił PAN Inne kroki celem odzyskania pieniędzy, mam tu na myśli zgłoszenie sprawy do Rzecznika Praw KOnsumentów, KRD, czy firmy windykacyjnej? Rozumiem, iż całe postępowanie trwało m-c? Z JAkimi kosztami sądowymi należy się liczyć? DO któego sądu PAN zgłaszał sprawę? CZy zna Pan przypadki innych osób które postąpiły tak samo? DZiękuję z góry za odpowiedź i pomoc. PROszę ewentualnie o kontakt lub odpwiedź na e-mail: ts80(at)interia.pl, bądź askoczka(at)gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kroolik Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.devs.futuro.pl 15.03.09, 10:09 Jak rezultaty postępowanai komorniczego? W przypadku tych przekręciarzy nie jest problemem wygrać w sądzie, tylko ściągnąć kasę. Ciekawy jestem, czy komuś w ciągu ostatnich kilku miesięcy udało się coś od nich faktycznie wyciągnąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZŁODZIEJE !!!!!! Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.08, 11:25 W ramach pocieszenia nie doczekasz sie tego domu w takim razie wiekszosc firm juz sie zrazila do nich jezli bedzie tak dalej to nikt dla nich nie bedzie robil oszusci i bandyci !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivo Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 20:19 Witajcie. Znalazłem bardzo ciekawą inwestycję w... Chorwacji. Czy ktoś z was słyszał jaka jest stopa zwrotu w Chorwacji z wynajmu, a może ktoś z was zna tę inwestycję, lub ma apartament w Chorwacji? www.apartments-rogoznica.eu Proszę o komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.fbx.proxad.net 12.11.08, 14:03 BUD MAR zmusza nas do podpisania kolajnego aneksu, ktory nam powtierdza, ze nie bedziemy mogli zamieszkac Lwowska 2 przed majem 2009. Jesli Bud MAr nie znajdzie pieniedzy na skonczenie Lwowskiej 2, skontaktujemy sie z mediami. Kierowniczka nie powinna zarzadzac firma, tylko byc we wiezieniu. Jesli Sad nie ukarze BUD MAR zrobi to Bog ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 16:46 Ja kupowałem u nich apartament i własnym oczom nie wierze co tu czytam, mam wrażenie jakby ktoś specjalnie takie rzeczy pisał. W moim przypadku wszystko było idealnie, no może było 1-2 miesięcy poślizgu ale rzeczywiście warunki pogodowe miały na to wpływ. Jezeli chodzi o cenę to nie zmieniła się, nie kazali nic dopłacać, bez problemu zgodzili się na zmianę układu mieszkania, zapewnili jeszcze pomoc swoich architektów... naprawdę nie mogłem mieć zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GAZETAWYBORCZA Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.fbx.proxad.net 19.11.08, 10:33 gazetawyborcza.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BoguslawaMaria Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.fbx.proxad.net 19.11.08, 19:01 wyborcza.pl/1,75248,5963077,Beda_mieszkania__jak_splacicie_nasze_dlugi.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiramidaCichosz Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.fbx.proxad.net 02.03.09, 13:28 Wlasciciele BUD MAR, Cichosz skradli pieniadze klientow z Lwowskiej i z Lusiny, by otworzyc w 2006 roku nowa agencje nieruchomosci Prosperity Nieruchomosci.: jak owniez, by kuic ich nowy hotel Black & White Wszystko bylo zaplanowane: doprowadzili do upadlosci Bud Mar,ale Prosperity i hotel nie Wszystkie pieniadze, ktore klienci zaplaca, beda przeznaczone na umeblowanie i dekoracje ich nowego hotelu online.com.pl/studio-projektowo-architektoniczne-ac-krs-253435.html ,www.blackandwhitehotel.pl/ Co mozemy zrobic, by zatrzymac dzialania tej mafii i odzyskac nasze mieszkania, albo pieniadze? Dlaczego nikt nic nie dziala w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: 93.159.132.* 12.04.09, 22:27 A SLYSZELISCIE LUDZIE NOWOSC ZE CAŁA KADRA Z HOTELU PRZEKONAŁA SIE ZE OBIETNICE PANI PREZES TO FIKCJA I SIE POZWALNIALI ..... STAD TYLE OFERT PRACY NA GUMTREE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobry Doradca Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.kruk-inkaso.com.pl 01.12.09, 16:41 Oczywiscie stronka przepieknego hotelu, nalezacego do dł. pani prezes Cichosz: www.blackandwhitehotel.pl/ zapraszam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobry Doradca naiwnosc IP: *.kruk-inkaso.com.pl 01.12.09, 16:38 Ja sie dziwie,ze tylu pokrzywdzonych i nikt nic z tym nie robi! Zobaczcie, jaki dl. ma piekny hotel BLACK&WHITE www.blackandwhitehotel.pl/Kontakt ul. Leśna 1 Myślenice/Zarabie tel./fax: 0 12 272 00 81 kom.: 0 516 761 828 kom.: 0 662 235 560 hotel@blackandwhitehotel.pl tam szukajcie swojej kasy, zapraszam do ogladania zdjec hotelu i planow sylwestrowych, przepiekny hotel, oplywajacy kasa...wasza kasa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RadioBudmar Re: naiwnosc IP: *.fbx.proxad.net 22.12.09, 19:10 www.rmf.fm/fakty,166070,Zaplacili,za,domy,deweloper,zostawil,ich,na,lodzie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KN Re: naiwnosc IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.10, 18:06 Polecam stronę www.okradli.pl. Zjednoczmy siły w walce z nieuczciwymi deweloperami. Informacje: kontakt@okradli.pl lub jesien2@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś