Dodaj do ulubionych

BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna?

IP: *.tvp.pl 14.08.07, 21:26
jeśli tak, to jakie doświadczenia? Mo nasze zaczynają być mało
wesołe...
Obserwuj wątek
    • Gość: OGRODNIK Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.centertel.pl 18.11.07, 18:59
      Niestety. Znam z pozycji podwykonawcy. Od kilku miesiecy czekamy na
      wyplate 3 faktur. Nie mamy z kim rozmawiac, zaczolem myslec, ze to
      jakies przestepstwo domagac sie zaplaty za wlasna prace.
      Prawdopodobnie dojdzie do zgloszenia w prokuraturze...
      Czuje sie oszukany i wykorzystany....
      • Gość: janusz Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.07, 22:02
        Niestety poznałem, jako klient. Zakończenie inwestycji opóźnia się o ponad rok.
        Co więcej, moje kilkakrotne żądanie rozmowy z prezeską pozostaje bez odpowiedzi
        od trzech tygodni.
        • Gość: Jerzy Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.fbx.proxad.net 10.01.08, 21:01

UWAGA NA ZLODZIEJI BUD MAR INVESTMENT KRAKOW
          Wybierajcie dobrze adwokatow!!!!, nie dajcie sie nabic w butelke prze te BUD
          MAR INVESTMENT KRAKOW , -
          trzeba tez wybierac wlasnego notariuusza ktory ustali oplaty za opoznienia
          budoiwy!
          - wybieracie adwkotaka ktosy sie zna na sparwach nieruchomosci w polsce
          - ogladajnir pozwolenia na budowe
          - wykonczenie jesr na najnizszym poziomei, i jak najtajnesze
          - jestem za usuniencie BUD MAR INVESTMENT z kynku nieruchomosci
          - ludzie ktorzy kupili mieszkanie na Lwowkiej, prosze o kontakt;
          • Gość: Agnieszka Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.08, 08:51
            Zastanawiam się nad kupnem apartamrntu w Lusinie, dlatego obserwuję
            postęp przy pracach budowlanych i nie mogę powiedzieć "żeby stali w
            miejscu". Prace postępują!
            • Gość: Ania Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 13:09
              Widze ze inwestycja na Lwowskiej jest juz ukonczona, wyglada calkiem ciekawie,
              szkoda ze nie mozna juz tam kupic mieszkania. Na kazdego dewelopera klienci
              narzekają w trakcie realizacji inwestycji, ale widzę ze jednak wszystko idzie w
              dobrym kierunku.
              • Gość: bart Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.chello.pl 22.01.09, 18:49
                inwestycja na lwowskiej nie jest skończona, poza tym wszyscy mający tam
                mieszkania będą musieli dopłacic do mieszkań i spłacić długi Bud-Mar, aby
                uzyskać akt własności w pełni spłaconego przez nich mieszkania. Więc pani Aniu
                nic nie idzie w dobrym kierunku, bo deweloper Bud Mar jest kolejnym zwyczajnym
                złodziejem na rynku krakowskich nieruchomości.
              • Gość: lwowski Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.eranet.pl 22.01.09, 21:16
                mogę PAni sprzedać moje. Proszę podać e-mail jeśli jest PAni zainteresowana.
            • Gość: Kroolik Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.devs.futuro.pl 15.03.09, 09:59
              Ależ oczywiście, kupuj! Mam zajęcie komornicze na ich rachunku, więc
              jak wpłacisz pieniądze, to może mi zapłacą część zadłużenia.
      • Gość: oszukana Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: 82.160.240.* 06.11.09, 13:31
        ZŁODZIEJE I OSZUSCI!!!!!!!!!!!!!Ludzie uwazajcie na tego
        developera!!!!Jeśli juz decydujecie sie na zakup nieruchomosci u
        nich koniecznie SPRAWDZAJCIE!!!wszystkie plany i
        pozwolenia!...żebyscie nie zostali na lodzie..tak jak ja!ONI NIE
        POWINNI MIEC PRAWA BYTU NA RYNKU NIERUCHOMOSCI!!!!
        • Gość: DD Re: BLACK&WHITE IP: *.kruk-inkaso.com.pl 01.12.09, 16:48
          www.blackandwhitehotel.pl/
          Polecam, polecam, piekny hotel pani przezes, zapraszam na wykwintna
          kuchnie i wspanialego Sylwestra!
    • Gość: popek Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 11.01.08, 14:14
      fajna budowa
    • Gość: tom Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 18.01.08, 11:40
      sa tam jeszcze wolne mieszkania?
      • Gość: AAA Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.08, 15:04
        jest to firma nastawiona na z góry zaplanowane oszukiwanie ludzi
        UWAGA UWAGA
        • Gość: Ani Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.10.12.vie.surfer.at 26.03.08, 11:53
          Czy zostales alas oszukany przez te firme.Ja wlasnie kupuje u nich
          dom i zmartwilam sie troche po przeczytaniu tego.Kontakt niby z nimi
          jest ale domu jeszcze nie wybudowali a juz mieli zaczac w tamtym
          roku .Bardzo prosze o odpowiedz.
          • Gość: lunatyk Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.tvn.pl 22.04.08, 11:58
            witam
            Mam raczej niedobre wiesci..
            w 2005 kupilem mieszkanie na Lwowskiej, do dzisiaj nie doczekałem się owego cudu.
            Bud-mar wymusił podpisanie aneksu, który min. wydłużał znacząco czas oddania mieszkania. Regularnie przekłada termin oddania mieszkania - deadline jest w na koniec czerwca, ale trudno mi uwierzyć, że są w stanie skończyć cokolwiek w tym terminie.
            Elementy wykończenia mieszkania są na najniższym poziomie, zrobione na odwal. Ekipy robotników robią całkiem 'wesołe' pomyłki. Zamówienie czegokolwiek do mieszkania pzreciąga się w nieskończonośc a pracownicy bud-zmory nie wiedzą nawet czy mają już poszczególne elementy czy nie.
            Pracownicy są, delikatnie mówiąc, opryskliwi. Rozmawiając z różnymi osobami otrzymujesz zupełnie różne informacje (czyt. pracownicy kłamią). Dowiedzenie się czegokolwiek wymaga wykonaniu przynajmniej 3-4 telfonów bo nikogo złapać nie można a kiedy się już złapie to nic nie jest w stanie powiedzieć.
            A żeby było zabawnie, pzry podpisywaniu umów kierują do notariusza, który nawet nie piśnie o tym, że w umowie winny być określone kary dla wykonawcy za nie dotrzymywanie warunków umowy. Ciekawe czy jest to jedynie "ciekawy zbieg okoliczności".
            Odradzam tą firmę
            Mi pozostaje jedynie nadzieja, że kiedyś dostanę to mieszkanie..
            jokjok13@wp.pl
          • Gość: Czarna Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.chello.pl 05.05.08, 18:17
            Ja Też kupiłam tam dom, który miał się już budować. A tu jeszcze
            nic. Oddanie miało być w grudniu tego roku. A na tej budowie się nic
            nie dzieje. Niby mówią, że ma się nią zająć nowy Generalny Wykonawca
            ale jak na razie 10 temu byłam na budowie to było 3 ludzi.
            • Gość: Zibi Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 15:58
              Witam!
              Też jestem posiadaczem domu na tym osiedlu (a raczej przyszłym
              posiadaczem bo na razie są umowy przedwstępne). Byłem ostatnio u
              osoby z działu sprzedaży z którą podpisywałem umowę dowiedzieć się
              co się dzieje. Przez chwilę nic się nie działo bo zmieniali
              wykonawcę. Wiem że umowa z nowym wykonawcą jest już podpisana i po
              kilku wizytach na działce w ostatnich dniach faktycznie są ludzie i
              robią.... Przywieźli "ciężki sprzęt" i działają więc mam nadzieję że
              tak będzie do końca inwestycji. Wiem też że będzie na działce
              kanalizacja (na początku sprzedaży a jestem jednym z pierwszych
              klientów miały być szamba ale na szczęście gmina załatwiła środki na
              kanalizację i budmar będzie "ciągnął" kanalizację do działki) A to
              dla mnie duży plus bo martwiły mnie te szamba na początku.
              Mam nadzieję że uporają się z terminami jakie były przy umowie i w
              niedalekiej - mam nadzieję przyszłości będę mógł dostać klucze.
              Pozdrawiam przyszłych sąsiadów.
              Zibi
              • Gość: jojo75 Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.w83-114.abo.wanadoo.fr 18.05.08, 19:01
                hmmm Panie ZIBI, a czy nie pracuje Pan dla Bud Mar, skoro same dobre
                rzeczy Pan pisze ????
                Hmmm znajc ta firme, nie wydaje mi sie aby " bud mar ciagnal
                kanalizacje", chyba ze nadal ale naciagal ludzi!!!!!!!!!!!!!!
                P.S. nie wiem czy sie kiedys doczekam mieszkania od Bud Maru (
                zaplaconego juz w 2005)..........
                UWAZAJCIE NA ZLODZIEJI !!!!!!!!!!!!
                • Gość: Rouke Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.08, 15:30
                  Witam,

Zapraszam na forum dyskusyjne dotyczące inwestycji "Rodzinne Wzgórze" w Lusinie
                  oraz firmy Bud-mar Investment
                  www.lusina.fora.pl
                  • Gość: uwagazlodziej Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.fbx.proxad.net 03.06.08, 14:36
                    UWAGA !!!!!

Starona internetowa www.lusina.fora.pl jest stworzona przez BUD MAR INVESTMENT
                    i ich pracownikow. To pracownicy , ktory opisuja same dobre strony tej firmy i
                    ich investycji.
                    • Gość: Bartek Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 15:19
                      możesz napisać coś więcej o firmie? widzę, ze masz niezbyt dobrą opinie. Chcemy
                      kupić dom rozważamy wszelkie za i przeciw. Dziękujemy za pomoc.
                      • Gość: uwaga Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.fbx.proxad.net 13.06.08, 15:19

Jak z wiadomosci mi wiadomo, wkrotce przyjdzie pora na nieuczciwych developerow.
                        W Krakowie istnieje ponad 50, wiec jesli BUD MAR ma nadale ochote istniec na
                        rynku, musi zmienic soje postepowanie i dac 100 % satysfakcji klientom.

Jesli ktos chce kupic mieszkanie lub dom , dlaczego korzytac z dewelopera, ktory
                        jest taki powolny, i karze czekac na mieszkanie swoim klientom latami. lepiek
                        kupic mieszkanie u innego dewelopera ktory, jest wiarygodny i respektuje
                        klientow , pracujac szybko i dobrze, placi za opoznienia. a jesli juz ktos chce
                        kupic u BUD MAR to najlepiej jak mieszkanie lub dom jest juz gotowe !!!!!
                      • Gość: janeta Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.gprs.plus.pl 26.06.08, 10:40
                        Witam,
                        nie wiem czy już podpisałeś umowę, ale uważaj na tą firmę. My już
                        jesteśmy posiadaczami mieszkania w Libertowie i mieliśmy spore
                        przejścia. Budynek praktycznie już stał, ale mieliśmy i tak
                        przesunięty termin odbioru. W firmie podejmuje decyzje tylko pani
                        prezes, która nie ma ochoty rozmawiać, jest mocno nadpobudliwa i
                        jakiekolwiek rozmowy są ciężkie. Sporo wykonanych prac było do
                        poprawy. Mieliśmy mniejsze mieszkanie, ale nie chcieli nam zwrócić
                        różnicy. Ogród właściwie nie istnieje. Mieszkamy już pół roku a
                        reklamacje nie są uwzględniane. Nie odbierają telefonów, nie reagują
                        na wezwania. My zakończyliśmy sprawę w sądzie. Na szczęście
                        wygraliśmy, ale tylko dlatego, że mieliśmy podpisaną umowę
                        przedwstępną u notariusza. To samo radzę. Jeśli już zdecydujecie się
                        na podpisanie umowy, to koniecznie konsultujcie umowę z prawnikiem.
                        Ta firma jest źle zarządzana i pracują same niekompetentne osoby, no
                        może poza handlowcami. Uważajcie i powodzenia. A, jeszcze jedno.
                        Słyszałam, że mają problemy finansowe.
                        Janeta
                        • Gość: Wierzyciel Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 16:53
                          Potwierdzam ich problemy finansowe. Nie maja pieniędzy na realizacje
                          projektu i starają się rozpaczliwie o kredyt na inwestycję. Ludzie
                          uważajcie na swoje pieniądze!!!! To jedna z firm, która pierwsza
                          poleci na rynku krakowskim!
                          • Gość: teresa Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.fbx.proxad.net 17.07.08, 15:51
                            Jeszcze nie sa ruina, gdyz maja jeszcze sporo projektow ale :

jesli BUD MAR Investment szybko nie skonczy mieszkan i budynkow sprzedanych
                            klientom , dyretorka i wspolwlascociele skoncza w wiezieniu.

To jest dobry pomysl sprzedac ich buiro na ul Lwowskiej 26, ktore wybudowali z
                            pieniedzy klientow, ktorzy zakupili mieszkania w budynkach na ul. Lwowskiej 2.!!!

Miejmy nadzieje, ze budynki rozpoczete przez BUM MAR beda na takim samy stopniu
                            luksusu jak ich biuro !
                            • Gość: dzierżawca Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 10:39
                              Hahahhhahhhaaaa.....
                              Dobre!
                              Tylko droga Tereso proponuję się lepiej zorientować zanim bedziesz
                              kogokolwiek straszyła więzieniem i "sprzeadwała wirtualnie ich
                              biuro". Tak się składa że wiem dokładnie jak wygląda sprawa z "ich"
                              biurem przy ul. Lwowskiej 26. To nie jest ich biuro!!!!! Dzierżawią
                              je tylko. Więc jeżeli chcesz pisać coś na temat tej firmy to się
                              lepiez zorientuj w temacie i nie wypisuj takich bzdur!!!

Zastanawiam się czym ci zaleźli za skórę że jesteś tak zdesperowana
                              że wypisujesz takie głupoty?????
                              Napisz koniecznie !!!! Może ci troszeczkę spadnie kamień z serca jak
                              się podzielisz z innymi twoją historią!!!!!
                              • Gość: janek Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: 77.236.9.* 06.11.08, 22:52
                                don't fuck with me buddy!!!!!
                          • Gość: jERZYK Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.08, 15:08
                            Smutna prawda. Wpłaciłem pieniądze na mieszkanie na ul. Stelmachów. Po roku
                            zwodzenia okazało sie że BUDMAR nie dostał pozwolenia. Umowę rozwiązano, a
                            pieniędzy do tej pory nie widzę!!! Obecują zwrot od pół roku!!! I nic. I tak jak
                            w poprzednich postach - bardzo utrudniony kontakt z dyrekcją. Nie polecam tego
                            dewelopera!
                            • Gość: tomek Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.bsb.vectranet.pl 14.10.08, 20:41
                              również czekam na zrot pieniędzy, to już 4-ce!!! jutro zgłaszam
                              sprawę do Krajowego rejestru Długów
                            • Gość: Agnieszka Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.bsb.vectranet.pl 29.10.08, 20:34
                              Witam, a czy udało się Pani odzyskać pieniądze ? Ja rozwiązałam z Budmarem umowę
                              w czerwcu i do dziś nie otrzymałam zwrotu wpłaconej kwoty. Czy ktoś może jest w
                              podobnej sytuacji ?
                              • Gość: janek Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: 77.236.9.* 06.11.08, 22:48
                                Witam od roku czekam na zwrot zaliczki i sie nie doczekalem. miesiac
                                temu zglosilem spawe do sadu i wygralem. mam odzyskac pieniadze za
                                pomoca komornika wraz z odsetkami. Polecam to samo, bo tam nie ma z
                                kim rozmawiac!!! uwaga!!!!!na zlodzieji!!!
                                • Gość: Agnieszka Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.bsb.vectranet.pl 18.11.08, 19:29
                                  WItam Pana!

Czy przed podaniem sprawy do sądu poczynił PAN Inne kroki celem odzyskania
                                  pieniędzy, mam tu na myśli zgłoszenie sprawy do Rzecznika Praw KOnsumentów, KRD,
                                  czy firmy windykacyjnej?

Rozumiem, iż całe postępowanie trwało m-c? Z JAkimi kosztami sądowymi należy się
                                  liczyć? DO któego sądu PAN zgłaszał sprawę?
                                  CZy zna Pan przypadki innych osób które postąpiły tak samo?

DZiękuję z góry za odpowiedź i pomoc. PROszę ewentualnie o kontakt lub odpwiedź
                                  na e-mail: ts80(at)interia.pl, bądź askoczka(at)gmail.com
                                • Gość: Kroolik Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.devs.futuro.pl 15.03.09, 10:09
                                  Jak rezultaty postępowanai komorniczego? W przypadku tych
                                  przekręciarzy nie jest problemem wygrać w sądzie, tylko ściągnąć
                                  kasę. Ciekawy jestem, czy komuś w ciągu ostatnich kilku miesięcy
                                  udało się coś od nich faktycznie wyciągnąć
          • Gość: ZŁODZIEJE !!!!!! Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.08, 11:25
            W ramach pocieszenia nie doczekasz sie tego domu w takim razie wiekszosc firm
            juz sie zrazila do nich jezli bedzie tak dalej to nikt dla nich nie bedzie robil
            oszusci i bandyci !!!
    • Gość: Ivo Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 20:19
      Witajcie.
      Znalazłem bardzo ciekawą inwestycję w... Chorwacji. Czy ktoś z was
      słyszał jaka jest stopa zwrotu w Chorwacji z wynajmu, a może ktoś z
      was zna tę inwestycję, lub ma apartament w Chorwacji?
      www.apartments-rogoznica.eu

Proszę o komentarze.
    • Gość: teresa Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.fbx.proxad.net 12.11.08, 14:03
      BUD MAR zmusza nas do podpisania kolajnego aneksu, ktory nam powtierdza, ze nie
      bedziemy mogli zamieszkac Lwowska 2 przed majem 2009. Jesli Bud MAr nie znajdzie
      pieniedzy na skonczenie Lwowskiej 2, skontaktujemy sie z mediami. Kierowniczka
      nie powinna zarzadzac firma, tylko byc we wiezieniu.
      Jesli Sad nie ukarze BUD MAR zrobi to Bog ...
      • Gość: slawek Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 16:46
        Ja kupowałem u nich apartament i własnym oczom nie wierze co tu czytam, mam
        wrażenie jakby ktoś specjalnie takie rzeczy pisał.
        W moim przypadku wszystko było idealnie, no może było 1-2 miesięcy poślizgu ale
        rzeczywiście warunki pogodowe miały na to wpływ.
        Jezeli chodzi o cenę to nie zmieniła się, nie kazali nic dopłacać, bez problemu
        zgodzili się na zmianę układu mieszkania, zapewnili jeszcze pomoc swoich
        architektów... naprawdę nie mogłem mieć zastrzeżeń.
    • Gość: GAZETAWYBORCZA Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.fbx.proxad.net 19.11.08, 10:33
      gazetawyborcza.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx
      • Gość: BoguslawaMaria Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.fbx.proxad.net 19.11.08, 19:01
        wyborcza.pl/1,75248,5963077,Beda_mieszkania__jak_splacicie_nasze_dlugi.html
        • Gość: PiramidaCichosz Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.fbx.proxad.net 02.03.09, 13:28
          Wlasciciele BUD MAR, Cichosz skradli pieniadze klientow z Lwowskiej i z Lusiny,
          by otworzyc w 2006 roku nowa agencje nieruchomosci Prosperity Nieruchomosci.:
          jak owniez, by kuic ich nowy hotel Black & White
          Wszystko bylo zaplanowane:
          doprowadzili do upadlosci Bud Mar,ale Prosperity i hotel nie
          Wszystkie pieniadze, ktore klienci zaplaca, beda przeznaczone na umeblowanie i
          dekoracje ich nowego hotelu
          online.com.pl/studio-projektowo-architektoniczne-ac-krs-253435.html
          ,www.blackandwhitehotel.pl/
          Co mozemy zrobic, by zatrzymac dzialania tej mafii i odzyskac nasze mieszkania,
          albo pieniadze?
          Dlaczego nikt nic nie dziala w tej sprawie?
    • Gość: XXX Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: 93.159.132.* 12.04.09, 22:27
      A SLYSZELISCIE LUDZIE NOWOSC ZE CAŁA KADRA Z HOTELU PRZEKONAŁA SIE
      ZE OBIETNICE PANI PREZES TO FIKCJA I SIE POZWALNIALI ..... STAD TYLE
      OFERT PRACY NA GUMTREE
      • Gość: Dobry Doradca Re: BUD-MAR investment-kraków - ktoś zna? IP: *.kruk-inkaso.com.pl 01.12.09, 16:41
        Oczywiscie stronka przepieknego hotelu, nalezacego do dł. pani
        prezes Cichosz:
        www.blackandwhitehotel.pl/
        zapraszam serdecznie
    • Gość: Dobry Doradca naiwnosc IP: *.kruk-inkaso.com.pl 01.12.09, 16:38
      Ja sie dziwie,ze tylu pokrzywdzonych i nikt nic z tym nie robi!
      Zobaczcie, jaki dl. ma piekny hotel BLACK&WHITE
      www.blackandwhitehotel.pl/Kontakt
      ul. Leśna 1
      Myślenice/Zarabie

tel./fax: 0 12 272 00 81
      kom.: 0 516 761 828
      kom.: 0 662 235 560

hotel@blackandwhitehotel.pl

tam szukajcie swojej kasy, zapraszam do ogladania zdjec hotelu i
      planow sylwestrowych, przepiekny hotel, oplywajacy kasa...wasza
      kasa :)
      • Gość: RadioBudmar Re: naiwnosc IP: *.fbx.proxad.net 22.12.09, 19:10
        www.rmf.fm/fakty,166070,Zaplacili,za,domy,deweloper,zostawil,ich,na,lodzie.html
        • Gość: KN Re: naiwnosc IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.10, 18:06
          Polecam stronę www.okradli.pl. Zjednoczmy siły w walce z nieuczciwymi deweloperami.
          Informacje: kontakt@okradli.pl lub jesien2@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka