IP: 82.160.246.* 25.08.07, 21:22
ostrzegam wszytskich przed MBI AGMEN. Po wybudowaniu bloków na Radzikowskiego
100 zamknęli osiedle, podpisali umowę z firmą ochroniarską, która pilnuje
drogi należącej do nich, a nie do wspólnoty. Dodatkowo zmusili nabywców by
zrzekli się w akcie notarialnym prawa do miejsca postojowego przed blokiem, a
te miejsca które były, oczywiści szybciutko sprzedali. POza tym chamstwo,
olewanie ludzi, zła jakośćwykończeń itd.
Obserwuj wątek
    • bogacz7 Re: AGMEN 29.06.16, 23:27
      w 100% się zgadzam, kupiłem w II etapie Radzikowskiego, u tego dewelopera mieszkanie, a jestem z branży, więc kupowałem też u innych deweloperów, jak budimex, seco, budopol, mural i lccorp. Muszę powiedzieć że takiej jakości wykończenia jak robi Agmen to nie można tego nazwać mieszkaniami, wszystko się sypie po jednym roku od budowy, tak w ogóle budowa jest wykonywana w 10msc jak ktoś się zna to wie o co chodzi. Kładą tynki w zimie, murują jak pada deszcz - a nie zabezpieczają niczym - efekt taki że w mieszkaniach (nie tylko moim) pojawia się grzyb, który nawet po usunięciu non stop wraca.
      Pisanie do nich pism - nic nie daje - po prostu na nie nie odpisują. Telefony rozłączają.
      Mam całe archiwum walki z tym deweloperem. Nie życzę nikomu, na prawdę nikomu kontaktu z nimi. (oczywiście wszystko na początku jest pięknie - aż zaksięgują wszystkie wpłaty za lokal mieszkalny - wtedy już dla nich nie istniejesz i nie ważne czy Twoje mieszkanie się później rozsypie)
      Aha - nie respektują RĘKOJMI, można jedynie walczyć o swoje prawa w sądzie.
      III etap Radzikowskiego wygląda jeszcze gorzej. Na prawdę uważajcie. Kusi cena. A później się żałuje że nie dało się więcej i nie kupiło u innego "normalnego" dużego dewelopera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka