Gość: wie-ko IP: *.zd.com.pl 13.09.07, 18:12 Suuuuuper! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tsuranni muszę przyznać, że propaganda wielkości IP: *.icpnet.pl 15.09.07, 08:19 to mocny punkt władz Wrocławia. Czasami bywa żenująca, ale pewna jej część przydałaby się w marketingu Poznania, będącym z kolei żenująco słabym.... Nie mniej jednak, nie chce być jak pies ogrodnika - życzę Wrocławiowi tego Expo i tylko mi żal, że szansa Poznania odpływa w dal z tak głupiego powodu - braku oszołomiarskiego marketingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobby X wygląda jak góra g###na... IP: *.lns6-c10.dsl.pol.co.uk 15.09.07, 08:36 ...a jak okoliczny brud, spaliny i syf ją okryją - wtedy naprawdę będzie wyglądała jak wielkie kupa w centrum miasta.... ale jest też plus - genialne wnętrza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: embart Re: wygląda jak góra g###na... IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 15.09.07, 08:43 2 tygodnie w Londynie i już zapomniałeś topografii Wrocławia? Tereny targowe to Złotniki/Żerniki a nie centrum... Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: wygląda jak góra g###na... 15.09.07, 12:56 Nieźle, ale gdzie ta góra dokładnie ma stanąć? Bo nie napisali. Odpowiedz Link Zgłoś
mageillusionist A mi się podoba 15.09.07, 18:32 Wrocław to jedno z nielicznych Polskich miast które coś znaczy na zachodzie i ma o niebo lepszy marketing niż buńczunczy Kraków czy szaro-szara Warszawa. Sam mieszkam na Śląsku, ale jeśli będę mieć możliwość, to mój dom postawię właśnie blisko Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: A mi się podoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.07, 21:16 Mi też się podoba - tak się teraz buduje. Możliwe zatem, że za parę latek to będzie jedna z wielu szklanych gór (jeśli powstanie), ale chyba jedyna z kolejką linową, zabawne to, atrakcja turystyczna murowana i jeszcze więcej turystów we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: A mi się podoba IP: *.prest.polkowice.pl 15.09.07, 21:25 Dlaczego na forum zawsze jest tylu, co źle życzą, mimo, że sami mają trochę mniej? :-) wroclaw.fotolog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toto super. Szkoda ze Warszawa nie ma takich dynamiczny IP: 77.194.74.* 15.09.07, 23:55 super. Szkoda ze Warszawa nie ma i nie miala takich dynamicznych wladz jak Wroclaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z pijanego gangu Zwyrodnialcy w policyjnych mundurach . IP: 62.233.214.* 16.09.07, 05:48 ]]]] Komenda ukryła wypadek pijanego policjanta Piotr Żytnicki 2007-09-07, ostatnia aktualizacja 2007-09-07 19:12:07.0 4 promile alkoholu we krwi miał policjant, który wjechał w dom. Komenda ujawniła sprawę po tygodniu.Samochodem po pijanemu kierował 37- letni starszy aspirant, zatrudniony w jednym z wydziałów operacyjnych Komendy Wojewódzkiej Policji w Gorzowie (ze względu na charakter pracy ani policja, ani prokuratura nie chcą ujawnić inicjałów funkcjonariusza). W policji pracował od 13 lat.Wpadł w sobotę 1 września, krótko po godz. 23, kiedy po służbie prywatnym samochodem wjechał w budynek mieszkalny w Sulechowie. Nikomu na szczęście nic poważnego się nie stało. Badanie krwi wykazało, że funkcjonariusz miał 3,6 promila alkoholu. Policjant tłumaczył, że odebrał telefon i musiał jechać do domu w ważnych sprawach rodzinnych. Zwykle w takich wypadkach karę wymierza sąd 24- godzinny. Ale tym razem prokuratura odstąpiła od trybu przyspieszonego. - Funkcjonariusz został zatrzymany dla potrzeb policji, która prowadziła swoje postępowanie. Ponadto trzeba było dokonać oględzin samochodu i zabezpieczyć go - w taki sposób tłumaczy tę decyzję Kazimierz Rubaszewski, rzecznik Prokuratury Okręgowej w Zielonej Górze, która sprawę prowadzi.W czwartek informację o wszczęciu postępowania prokuratura opublikowała na swojej stronie internetowej. Do tego czasu policja na temat pijanego funkcjonariusza milczała. - Informacja o zatrzymaniu dotarła do nas z opóźnieniem. Uznaliśmy, że dzień rozpoczęcia śledztwa przez prokuraturę będzie najlepszym dniem na przekazanie tej informacji środkom masowego przekazu - tak pięciodniową zwłokę tłumaczy rzecznik lubuskiej policji Agata Sałatka.Pijanego policjanta zawieszono w wykonywaniu obowiązków służbowych. W przyszłym tygodniu, jeszcze przed zakończeniem prokuratorskiego postępowania, policjant zostanie wyrzucony ze służby.Piotr Żytnicki Tekst pochodzi z portalu Gazeta.pl - www.gazeta.pl © Agora SA www.pl.indymedia.org/pl/2007/09/31660.shtml Z pijanego gangu : www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/viewforum.php?f=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z pijanego gangu Zwyrodnialcy w policyjnych mundurach . IP: 62.233.214.* 16.09.07, 05:49 [[[[ Komenda ukryła wypadek pijanego policjanta Piotr Żytnicki 2007-09-07, ostatnia aktualizacja 2007-09-07 19:12:07.0 4 promile alkoholu we krwi miał policjant, który wjechał w dom. Komenda ujawniła sprawę po tygodniu.Samochodem po pijanemu kierował 37- letni starszy aspirant, zatrudniony w jednym z wydziałów operacyjnych Komendy Wojewódzkiej Policji w Gorzowie (ze względu na charakter pracy ani policja, ani prokuratura nie chcą ujawnić inicjałów funkcjonariusza). W policji pracował od 13 lat.Wpadł w sobotę 1 września, krótko po godz. 23, kiedy po służbie prywatnym samochodem wjechał w budynek mieszkalny w Sulechowie. Nikomu na szczęście nic poważnego się nie stało. Badanie krwi wykazało, że funkcjonariusz miał 3,6 promila alkoholu. Policjant tłumaczył, że odebrał telefon i musiał jechać do domu w ważnych sprawach rodzinnych. Zwykle w takich wypadkach karę wymierza sąd 24- godzinny. Ale tym razem prokuratura odstąpiła od trybu przyspieszonego. - Funkcjonariusz został zatrzymany dla potrzeb policji, która prowadziła swoje postępowanie. Ponadto trzeba było dokonać oględzin samochodu i zabezpieczyć go - w taki sposób tłumaczy tę decyzję Kazimierz Rubaszewski, rzecznik Prokuratury Okręgowej w Zielonej Górze, która sprawę prowadzi.W czwartek informację o wszczęciu postępowania prokuratura opublikowała na swojej stronie internetowej. Do tego czasu policja na temat pijanego funkcjonariusza milczała. - Informacja o zatrzymaniu dotarła do nas z opóźnieniem. Uznaliśmy, że dzień rozpoczęcia śledztwa przez prokuraturę będzie najlepszym dniem na przekazanie tej informacji środkom masowego przekazu - tak pięciodniową zwłokę tłumaczy rzecznik lubuskiej policji Agata Sałatka.Pijanego policjanta zawieszono w wykonywaniu obowiązków służbowych. W przyszłym tygodniu, jeszcze przed zakończeniem prokuratorskiego postępowania, policjant zostanie wyrzucony ze służby.Piotr Żytnicki Tekst pochodzi z portalu Gazeta.pl - www.gazeta.pl © Agora SA www.pl.indymedia.org/pl/2007/09/31660.shtml Z pijanego gangu : www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/viewforum.php?f=3 Odpowiedz Link Zgłoś
ponury-piesniarz Re: muszę przyznać, że propaganda wielkości 15.09.07, 14:43 Wrocław, Wrocławia, Wrocławowi, Wrocław, Wrocławiem, Wrocławiu, Wrocławiu!- łaaaaa....nie wiem jak wy, ale ja chyba pójdę się zdrzemnąć... Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
hetman131 "Wielkosc pomysłu" w skali Konopielki - Paranoja 15.09.07, 16:03 Czy ktoś tam jest jeszcze normalny? Odpowiedz Link Zgłoś
hetman131 Re: "Wielkość pomysłu" w skali Konopielki - Parano 15.09.07, 16:25 hetman131 napisał: > Czy ktoś tam jest jeszcze normalny? A w tle disco-polo + koguciki na druciku i polka dance Ech.... Gdyby tak jeszcze ktoś zdołał przemówic i obudzic chochoły polskie... Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Złodziejski Wrocław: szpitale, money za powódź... 15.09.07, 19:59 Zanim zaczną się brać do wznoszenia piramid i wyrzucania środków na zabawę w europejską stolicę kultury, niech sobie przypomną, że z olbrzymich środków odebranych innym spłacano im naprawy popowodziowe i płacone za ich zadłużone szpitale. Może teraz wypadałoby raczej skromnie odpłacić innym, to co zagarnął Wrocław wcześniej. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: Złodziejski Wrocław: szpitale, money za powód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 21:59 Pieprzysz facet. Zazdrość cię zrzera że jest miejsce w Polsce gdzie komuś się chce i jeszcze mu wychodzi. Byłeś kiedy we Wrocku? To przyjedź i zobacz czemu akurat tu się udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shithead Re: Złodziejski Wrocław: szpitale, money za powód IP: *.ipt.aol.com 16.09.07, 07:48 Za komuny przez wszystkie lata, ta zapyziala wschodnia polska doila Wroclaw, Dolny Slask i ziemie zachodnie ze wszystkiego co bylo mozliwe. Dalej niczego sie nie nauczyli i jedyne co potrafia afiszowac to ciemnote, zawisc i koltunstwo. Urodzilem sie w tym miescie i choc mieszkam teraz daleko zawsze mnie cieszy, ze chociaz tam cos sie zmienia na lepsze w tej kaczo-kartoflanej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keke Góra Wrocławia IP: 195.205.202.* 15.09.07, 08:30 No robi wrażenie! Oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
curious2003 Góra Wrocławia, goa "klocek" 15.09.07, 09:04 ksztaltem podobne to jest do ekstremow w kiblu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Góra Wrocławia, goa "klocek" IP: 62.87.208.* 15.09.07, 09:15 curious2003 napisał: > ksztaltem podobne to jest do ekstremow w kiblu. nie którym, wszystko sie z g***** kojarzy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
pszeszczep666 Re: Góra Wrocławia, goa "klocek" 15.09.07, 11:57 > > ksztaltem podobne to jest do ekstremow w kiblu. chyba chodziło ci o ekskrementy:)) to po pierwsze a po drugie jeśli tak wyglądają twoje ekskrementy to wspólczuję twojemu odbytowi:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslaufil Re: Góra Wrocławia, goa "klocek" IP: *.chello.pl 15.09.07, 13:20 jak się ma "g***o" w głowie to wszystko "g***em" śmierdzi. taka mądrość ludowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Góra Wrocławia IP: *.crowley.pl 15.09.07, 09:20 psia kupa to moje pierwsze skojarzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
krwe Re: Góra Wrocławia 15.09.07, 09:48 tylko pozazdrościć i życzyć sukcesu :) szkoda ,ze w warszawie robią same pudełka. gratuluję odwagi i wyobrażni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emkra Góra Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 09:52 Hiszpan - "barceloński architekt" - to brzmi trochę jak Rosjanin ze Lwowa albo czeskie Tatry... Nazwisko brzmi po katalońsku, więc wątpliwości chyba tu być nie powinno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docent Re: Góra Wrocławia IP: 77.223.232.* 15.09.07, 10:05 Ukraina jest samodzielnym państwem, Katalonia nie. Ma sporą autonomię, ale to jednak nie jest "samoistność". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co? Re: Góra Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 13:01 chyba niepodleglosc a nie samoistnosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Góra Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.07, 10:07 Totalny nonsens i strata pieniędzy. W Londynie wybudowano na Greenwich coś podobnego Millenium Dome i byl to jeden wielki niewypal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrakusOdŚwieta Re: Góra Wrocławia IP: *.chello.pl 15.09.07, 13:23 i na tej podstawie jasne jest, że Góra Wrocławia to totalna klapa. Londyn ma poza tem obrzydliwie wiele obrzydliwych domków tekturowych, to jak nasze bloki, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Góra Wrocławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.07, 16:49 ale z was durnie, Millenium Dome przeszedł do historii architektury, jest teraz jednym z symboli Londynu, robi się o nim filmy dokumentalne - można oglądać w kablówce, jak wpiszesz w wyszukiwarce to wyświetli się multum stron itd. A Wrocław jak do tej pory nie ma takiego obiektu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: def Góra Wrocławia IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.09.07, 10:33 Imho ten cud współczesnej architektury, kilka lat po powstaniu zacznie podupadać aż w końcu stanie się symbolem brudu, syfu i tandety. Zresztą już teraz wydaje mi się pomysłem chybionym i kiczowatym. Odpowiedz Link Zgłoś
drexler82 Znowu ta propaganda pseudo sukcesu Wrocławia 15.09.07, 10:40 Ten budynek to tylko jeden z budynków który brał udział w konkursie na symbol Wrocław EXPO2012 i jeśli Wrocław dostanie EXPO2012 to on nie powstanie bo na tą inwestycje poszłoby ponad 40% dostępnych środków na tego typu imprezę na co sobie władze Wrocka nie mogą pozwolić patrząc na fakt że poza EXPO2012 ma być jeszcze EURO2012. No cóż średni zarobek w Wrocławiu 2500zł, a metr kwadratowy mieszkania w średniego typu standardzie wynosi 7,5tyś zł :) Cóż ten kto chce się tutaj przeprowadzić ma ciężko i naprawdę nie polecam. Ja tak zrobiłem, przeprowadziłem się z Bydgoszczy parę lat temu, teraz sprzedaje mieszkanie i się wyprowadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: Znowu ta propaganda pseudo sukcesu Wrocławia IP: *.magma-net.pl 15.09.07, 11:07 > Ja tak zrobiłem, przeprowadziłem się z Bydgoszczy parę lat temu, > teraz sprzedaje mieszkanie i się wyprowadzam. No to papa. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_v Re: Znowu ta propaganda pseudo sukcesu Wrocławia 15.09.07, 11:27 wrocław nie potrzebuje miernych Odpowiedz Link Zgłoś
drexler82 Re: Znowu ta propaganda pseudo sukcesu Wrocławia 15.09.07, 11:35 redakcja_v napisała: > wrocław nie potrzebuje miernych Ohh ale mi dowaliłeś :) Szkoda tylko że razem ze mną do Krakowa przeprowadza się cały dział jednej z większej firmy IT bo w Krakowie przynajmniej poziom płacy dla architektów oprogramowania oscyluje w kwotach 8-12tyś zł, a w Wrocławiu 4-6tyś zł. Wrocław jest fajny tego nie można ukryć, ale gdyby wraz z papką informacyjną że jest tak super w Wrocławiu zarobki tak szybko rosły to już by było coś :) Jeszcze o mieszkaniach ;) Wiele firm buduje budynki mieszkalne, apartamenty - super niech budują. Problemem jest to że 90% z tych lokali wykupują ludzie z Anglii, Irlandii, Grecji czy Francji tylko po to aby kupić i sprzedać za rok lub dwa lata o kilka procent drożej i w ten sposób ceny są tak kosmiczne że mało kogo stać na mieszkanie... Odpowiedz Link Zgłoś
jakdab To nie Wrocław - to Polska:) buhahahahaha 15.09.07, 11:45 Poczytajcie swoje wpisy:) Buhahahaha Takich rzeczy nie wypisują ludzie z Wielkiego Wrocławia, Krakowa, Bydgoszcy itp. tylko raczej z małej zakompleksionej polski przez małe "p". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C++ fan Re: To nie Wrocław - to Polska:) buhahahahaha IP: *.dialog.net.pl 15.09.07, 20:42 Obydwaj przeginacie. Za sam fakt przeprowadzki do Krakowa, ten koles architekt nie dostanie 2x tyle, ot tak sobie. Ty tez przegiales, 2500 od ulotek nie zarobisz. Ja tyle nie mam, a pracuje jako programista. BTW - to miasto jest chore. Odpowiedz Link Zgłoś
drexler82 Re: To nie Wrocław - to Polska:) buhahahahaha 15.09.07, 22:50 Gość portalu: C++ fan napisał(a): > Obydwaj przeginacie. Za sam fakt przeprowadzki do Krakowa, ten koles > architekt nie dostanie 2x tyle, ot tak sobie. W Wrocławiu jako architekt w J2EE zarabiam prawie 4tyś co na Wrocławskie warunki i koszty życia jest bardzo dobrze. Na początku sierpnia zgłosiła sie dziewczyna która wyszukuje specjalistów z J2EE z min. 3 letnim doświadczeniem przy projektach biznesowych. Zaproponowała dla 10 osób darmowe mieszkanie przez okres 1,5 miesiąca dla każdego nowego pracownika, 8tyś netto + socjalne jak opieka medyczna dla mnie i mojej żony i dziecka itd. Opłaca się? Opłaca :) Na mieszkaniu zarobiłem ponad 100% co daje ok 400tyś zł, dołożę 150tyś i kupię dobre mieszkanie w Krakowie. Wrocław mi się podoba, życie nocne jest super, ciągle coś się dzieje, ale tego typu sprawy nie zatrzymają ludzi! Potrzebne są dobre zarobki, dobre drogi i komunikacja miejska nie mówiąc o przedszkolach itd. Kto chce się czegoś dorobić nie polecam Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DW Re: Znowu ta propaganda pseudo sukcesu Wrocławia IP: 195.187.251.* 15.09.07, 17:45 Byle co jesz, byle co gadasz, te 90% kupujących z zagranicy to nie wiem ską wziąłeś. Nie siej bzdur, zjeżdżaj gdzie indziej, bo 2500 to tu zarabiają ludzie roznoszący ulotki. Odpowiedz Link Zgłoś
jakdab 2500 PLN za ulotki???? Buhahahahahaha 15.09.07, 20:35 Chłopie nie rozśmieszaj mnie:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A4 Jak to umyć??? IP: 217.153.134.* 15.09.07, 10:48 Z zewnątrz, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuqan11 Re: Jak to umyć??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 11:17 Gość portalu: A4 napisał(a): > Z zewnątrz, oczywiście. Normalnie. chodzi sobie np. 20 osob na linach i myją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUKA Góra Wrocławia IP: *.aster.pl 15.09.07, 11:05 NIE MOGE SIE DOCZEKAC!! Niech Polska goni Wroclaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Góra Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 11:16 Polska nie musi w wielu miejscach poziom rozwoju jest taki sam / podobny lub lepszy. Z wewnątrz przypomina mi to Złote Tarasy i ma podobną konstrukcję. I wątpię żeby stało się to ikoną Polski nie z powodu wyglądu (bo jest nawet fajne) tylko inne państwa (szczególnie zachodnie) mają nas gdzieś inawet nie zauważą ża tu COKOLWIEK się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teżProrok Re: Góra Wrocławia IP: *.chello.pl 15.09.07, 13:30 Rozumiesz, ze miewasz sny prorocze? Odpowiedz Link Zgłoś
jakdab Takie sobie 15.09.07, 11:39 Nie rozumiem zachwytu nad tym brzydactwem. Przypomina mi to "Złote Tarasy" które też urodą nie grzeszą. Niestety takie budowle wcale nie buduja kilmatu, wręcz przeciwnie - psuja go. Ale cóz - widocznie tak musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
pszeszczep666 Re: Takie sobie 15.09.07, 12:06 > Nie rozumiem zachwytu nad tym brzydactwem. Przypomina mi to "Złote > Tarasy" nie bluźnij. złote tarasy są paskudne to fakt, ponieważ wyglądają jakby ktos na siłę posklejał kilkanaście pomysłów na budynek. w tym budynku wszystko jest spójne, może budzić kontrowersje, jakie budzila zreszta wieża eiffla, ale jest z pewnością orginalnym dziełem architektonicznym Odpowiedz Link Zgłoś
jakdab Re: Takie sobie 15.09.07, 12:46 1. Spójne jest jak psia kupa 2. Za wcześnie jest na porównania z Wieżą Eiffla. 3. Tarasy są brzydkie to fakt. 4. Oryginalne to znaczy jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0Rh- Góra Wrocławia IP: *.static.szczecinek.net.pl 15.09.07, 11:42 Okropność!! Moja propozycja; wjazd kolejką linową i zjazd na d.. na dół... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Góra Wrocławia IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.09.07, 11:52 łagodnie mówiąc mocno kontrowersyjna kolorowa psia kupa. moze tak lepiej jakkos przejazd przez centrum usprawnijcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Góra Wrocławia IP: *.ster-net.pl 15.09.07, 12:08 Szklane domy w najczystszej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbaz Mogłaby być w kształcie góry Ślęzy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 12:19 Lepiej by promowała region. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano Re: Mogłaby być w kształcie góry Ślęzy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.07, 16:44 ...albo w kształcie kolumny zygmunta, żeby podlizać się brudasom z Warsiawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tare Świetny Pomysł! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.07, 12:20 Wygląd nieco wyrafinowany, ale ciekawy. Budynek będzie INTERESUJĄCO wyglądał (temu nie da się zaprzeczyć - hehe), a poza tym będzie pełnił funkcje użytkowe i turystyczne. Lepsze to od bazyliki w Licheniu, ociekającej plastikowym złotem, gdzie więcej jest korytarzy niż miejsc do odprawiania mszy np. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawianka bardzo fajny pomysl!!! IP: *.chello.pl 15.09.07, 12:26 podoba mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Góra Wrocławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.07, 12:29 Faktycznie bardzo podobne do pałacu kultury, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Góra Wrocławia IP: 212.203.141.* 15.09.07, 12:32 obleśne brzydactwo... fuuuujj... król jest nagi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdapaw4 Góra Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.07, 12:45 Autor przyznaje na swojej stronie internetowej, że inspiracje czerpał z dwóch wyjątkowych budowli XX wieku - wspomnianej już wcześniej wrocławskiej Hali Stulecia oraz warszawskiego Pałacu Kultury i Nauki Super inspiracja- megalomanii, kiczu i propagandy. Władze miasta, zamiast stawiać szklane domy powinny wziac sie za miasto, ktore w duzej czesci wyglada jak makieta powojenna. niech sie Dutkiewicz przejedzie rowerem po Żeromskiego, Traugutta, na przyklad. We Wrocławiu w XXI wieku nie da sie juz żyć. Poz tym, kto by zadzierał głowe podziwijajac szklana gore, jesli mozna sie zabic na wybrzuszonych chodnikach pramietajacych czasy Bismarka? Odpowiedz Link Zgłoś
jakdab Wrocław Bismarca ma się lepiej od tego powojennego 15.09.07, 12:50 Zwróć uwagę jak jedzie się samochodem. Gdzie jest równiej? Na granitowej kostce pamiętającej czasy Wilhelma czy na afalcie wylewanym za Gierka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: developer Góra Wrocławia IP: *.dip.t-dialin.net 15.09.07, 13:16 nawet takiej slawie polska kojarzy sie z "tancem Ludowym" a nie np: normalnym koncertem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muss Re: Góra Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 13:55 projekt paskudny a wizualizacja jeszcze gorsza, fikający zespół Mazowsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hucio Góra Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 13:34 Super owszem ale Jak narazie niemamy Expo2012 niema wiec niech zaczna sie wreszcie roboty związane z EURO2012 bo jak narazie jest krucho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dassa Góra Wrocławia-gdzie? IP: *.madcomputers.pl 15.09.07, 13:50 przepraszam, bpo może nie doczytałam:gdzie to ma stanąć?? Odpowiedz Link Zgłoś
tragikomix Góra Wrocławia 15.09.07, 14:10 Jeszcze skocznia by się przydała, Adaś by sobie polatał. Dookoła góry tor z ekipami F1 i Robertem w BMV, no i sława miasta Breslau na świecie nie przeminie. Odpowiedz Link Zgłoś