Gość: goscLA IP: *.socal.res.rr.com 05.11.07, 17:02 mam kawalek wyspy na Belize , kupilem 3 lata temu, niedaleko rafy, mozna postawic niewielki dom , swietne nurkowanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rincon Re: Prywatne królestwo - najdroższe wyspy świata IP: *.lanet.net.pl 06.11.07, 08:41 tez se kupilem wyspe. Nazywa sie Australia. Siedzac na fotelu bujanym zaprzegam do pracy murzynów i teściowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Znowu mi dom obfotografowali... 08.11.07, 11:05 Znowu mi dom obfotografowali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Prywatne królestwo - najdroższe wyspy świata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 12:48 zapraszam do zamieszkania w wirtualnym mieście: www.kruszwica.miniville.fr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carll Re: Prywatne królestwo - najdroższe wyspy świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 17:47 powaga moze przeslesz jakies fotki.meil carlos75@onet.eu jestem bardzo ciekaw ostatnio bylem na koh chang w tajlandii swietnie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc LA Prywatne królestwo - najdroższe wyspy świata IP: *.socal.res.rr.com 07.11.07, 18:56 Rincon prawdopodobnie mi nie wierzy, ludzie wypisuja tu tez rozne bzdury. Caye Caulker jest okolo 30 mil od Belize City, ma okolo 1000 mieszkancow stalych i wielu turystow, szczegolnie mlodziezy z calego swiata ktorzy chca odpoczac pare dni po intensywnym zwiedzaniu Meksyku czy Ameryki Srodkowej, Oczywiscie mam sporo zdjec ale to sa raczej prywatne. Z Los angeles gdzie mieszkam przez Atlanta jest okolo 5 godzin lotu. Belize jest najbardziej rozwinietym krajem w tec czesci swiata i dodatkowo angielsko jezycznym, poza tym maja solidne , oparte na brytyjskim prawie prawo wlasnosci , w przeciwienstwie do Meksyku.Klimat subtropikalny, najlepszy od listopada do marca okolo 30 st C, latem huragany, wysoka wilgotnosc i wysokie temperatury latem,typowe drzewa mangrowe, lacznosc z ladem jest taksowkami wodnymi co dwie godziny, ale trzeba miec swoja lodz,ludnosc kreolska bardzo przyjazna, wszyscy zrelassowani , pija rum i sluchaja muzyki reagg, sporo nowych mieszkancow wlasnie z USA i Kanady.Najwieksza wyspa Ambergis Caye, juz bardzo skomercjalizowana. Bylem dopiero dwa razy na Caye Caulker, mozliwe ze w grudniu bede jechal na swieta, atrakcyjne miejsce chocial cale Karaiby sa wspaniale.z Europy chyba 14 godzin lotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi3141592 Re: Prywatne królestwo - najdroższe wyspy świata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 22:46 Tak z ciekawosci: jakie sa tam ceny gruntu/domu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dohna Re: Prywatne królestwo - najdroższe wyspy świata IP: *.spray.net.pl 19.04.09, 19:52 niestety dłużej niż 14 godzin;/ Odpowiedz Link Zgłoś
na-luzie Re: Prywatne królestwo - najdroższe wyspy świata 08.11.07, 10:59 no dobra powiem to: ZAZDROSZCZE CI szczególnie teraz kiedy w Polsce taka paskudna pogoda blle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davro kilka miejsc w Belize IP: *.ica.net 08.11.07, 15:19 Masz racje LA. Belize to bardzo interesujace miejsce. Odkrylem to ok 2lata temu. Tez tam mam maly kawalek ziemi w Corozal. Swieta w tym roku wygladaja tam lepiej niz kiedykolwiek. To agencja z ktora kupilem www.belizelandproperties.com/properties/playa_escondida/2.21acres.html pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc LA Prywatne królestwo - najdroższe wyspy świata IP: *.socal.res.rr.com 08.11.07, 17:48 gratuluje , to dobra cena , bardzo dobra inwestycja.kawal gruntu mozna budowac male hoteliki Odpowiedz Link Zgłoś