a.g.1 28.02.08, 08:42 Czy ktoś jest zainteresowany kupnem mieszkania na tym nowym osiedlu. Szukam być może przyszłych sasiadów i opini dot. tego dewelopera. Pozdrawiam p.s. na forum Opola tez załączyłam wątek, więc może tam..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robert78 Re: GANT Osiedle Przylesie Opole IP: *.punkt.pl 07.03.08, 14:38 Witam! Jestem również zainteresowany tym osiedlem. Z nowobudowanych w Opolu właśnie to zwróciło moją uwagę. Dzisiaj byłem na Kośnego w biurze Gant i chyba się na nie zdecyduję. Interesuje mnie 59m2 na ostatniej kondygnacji budynku B. Co do informacji nt developera to niestety nie dysponuje niczym :) ale w najbliższym okresie myślę, że się to zmieni i chętnie podzielę się jakimś info. Aha. Podoba mi się, że na placu budowy jest ciągle ruch :) Może w rok się uwiną. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ganciarz Re: GANT Osiedle Przylesie Opole IP: *.acn.waw.pl 19.03.08, 23:51 www.gant.pl SPolka notowana na GPW. Ma aspiracje od bycia jedym z wiekszych w kraju... Odpowiedz Link Zgłoś