Gość: gd IP: *.chello.pl 20.04.08, 18:07 Witam Ktoś poświęcił 10zł i swój czas na te targi ? Jestem ciekaw wrażeń potencjalnych kupujących. Mi było szkoda czasu i ładnej pogody pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieszkaniiec Re: Targi tabelaofert Trojmiasto 20.04.08, 20:10 bylem.. i mimo szumnych zapowiedzi bylo dosc nudo, nie bylo najwiekszych wystawcow (Hossa, Invest Komfort), czy takich z ktorymi warto sie spotkac... szalu nie bylo..za to rabaty dostawales na mieszkania zanim jeszcze usiadles na krzeslku u developera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3m Re: Targi tabelaofert Trojmiasto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.08, 16:44 Byłem, bo miałem zaproszenie gratis. Ogólnie słabo, brak największych deweloperów, było za to np JWC z mieszkaniami z w-way (az tak nie moge sprzedac?) Ceny kosmiczne (50m w Quatro Towers za 400 000), zwiedzających bardzo mało. Krazyła masa znudzonych hosstes, rozdających masę ulotek. Warunki znacznie gorsze niż na poprzednich targach (tych miesiąc temu) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.zien Re: Targi tabelaofert Trojmiasto - my byliśmy 21.04.08, 18:32 My byliśmy rankingdeweloperow.pl/teksty/2008/4/pomorskie-targi-mieszkaniowe-podsumowanie/ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś