Gość: Opat Re: arch development group IP: *.146.227.233.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.04.12, 23:58 Faktycznie: otodom.pl/karkow-ul-opatkowicka-4-pokojowe-bez-prowizji-id11912539.html otodom.pl/sprzedaz/mieszkanie/krakow/ulica-opatkowicka krakow.gumtree.pl/c-Nieruchomosci-dom-mieszkanie-dzialke-sprzedam-dom-mieszkanie-agencje-i-developerzy-Krakow-ul-Opatkowicka-mieszkanie-2-pokojowe-BEZ-PROWIZJI-W0QQAdIdZ342009760 Kraków ul. Opatkowicka BEZ PROWIZJI! (czyli taniej o 2% prowizji!) Najprawdopodobniej :) w czerwcu! Tylko za 4.5-5 tysia za metr! Ludzie, ja chyba zwariowałem, że to sprzedaje! Nadal pozostaje jednak współczuć temu kto to kupi... Nieruchomosci Mila, Zabierzów - dziwnie blisko Balic gdzie ukrył się nasz Pan R. Kupski, prezes zarządu CITY PROJECT Sp z o.o. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprawdziłem Re: arch development group IP: *.stinger.kracen.pl 19.04.12, 08:39 Sprawdziłem pisząc do biura nieruchomości, oto odpowiedź >> Budową mieszkań i ewentualnym wykończaniem pod tzw. klucz zajmuje się niewielka firma deweloperska ,,Dom projekt". << Najbardziej podoba mi się ta 'niewielka firma'. Co to oznacza w praktyce to juz zostało napisane powyżej. Rozmawiałem z ludźmi, którzy wykonywali instalacje wod-kan i elektryczną w Cianowicach i Szczodrkowicach. Pytanie było proste dlaczego tam nic nie działa (gniazdka bez prądu, martwe włączniki, cieknące zawory, zero izolacji rur, itp). Odpowiedź była prosta: ReKsio kazał kupić wszystko co najtańsze i zrobić tak żeby jakoś to wyglądało. A potem i tak nie płacił wykonawcom. No a po stronie kupującego to już oddzielna historia... wystarczy podpisać umowę przedwstępną, a ten nędzny prezesina będzie miał was w dup*ie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprawdziłem Re: arch development group Szczodrkowice IP: *.stinger.kracen.pl 24.04.12, 13:34 I jeszcze odpowiedz z biura nieruchomości dot. budynku gospodarczego w Szczodrkowicach: 'zmianę sposobu użytkowania załatwia sobie nowy właściciel'. Wkręcają ludzi na maksa bo w wydziale architektury w Skale wyraźnie powiedzieli, że NIE MA MOŻLIWOŚCI przekształcenia!!! Polecam ten drewniany szałas za prawie 300tyś., w którym nie można legalnie mieszkać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biuro firmy Re: arch development group Szczodrkowice IP: *.net.cybernetwmw.com 16.05.13, 21:20 Kolejny raz publikuje Pan nieprawdziwe informacje. Dom w Szczodrkowicach jest już dawno sprzedany. Z tworzenia nieprawdziwych historyjek zrobił Pan sobie pracę, nic nam innego nie pozostaje jak złożyć wyrazy współczucia dla bliskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kancelaria Re: arch development group IP: *.gazeta.pl 26.04.13, 10:21 Radzimy skorzystać z drogi prawnej, czyli skierować sprawę do Sądu. W innym wypadku Pana wpisy pod pseudonimami są nieprawdziwe i będą traktowane jako oszczserstwa i pomówienia. Jednocześnie informujemy, że w związku z popełnionym przestępstwem Komenda Miejska w Krakowie prowadzi dochodzenie pod nadzorem Prokuratury Rejonowej Kraków Śródmieście Wschód w sprawie ustalenia źródła pochodzenia oszczerstw. Może Pan zgłosić się do prokuratury celem złożenia wyjaśnień Proszę się zapoznać z Kodeksem karnym Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. W dniu 6 czerwca 2011 r. weszła w życie poprawka do ustawy - Kodeks karny, opublikowana w Dz. U. z 2011 r. Nr 72, poz. 381, uznająca cyberprzemoc jak i stalking w Polsce za czyn zabroniony. Obecnie czyn ten podlega karze na podstawie art. 109a Kodeksu Karnego: Art.109a §1: Kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby jej najbliższej wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotnie narusza jej prywatność, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. §2: Tej samej karze podlega, kto, podszywając się pod inną osobę, wykorzystuje jej wizerunek lub inne jej dane osobowe w celu wyrządzenia jej szkody majątkowej lub osobistej. § 3: Jeżeli następstwem czynu określonego w § 1 lub 2 jest targnięcie się pokrzywdzonego na własne życie, sprawca podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10. §4: Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 następuje na wniosek pokrzywdzonego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: arch development group IP: *.stinger.kracen.pl 30.04.13, 09:18 dwa wpisy w przeciągu kwadransa?? przynajmniej byś się pane technik-elektryk podpisał jak żeś taki w prawie oblatany Odpowiedz Link Zgłoś