Gość: sess IP: *.chello.pl 08.09.09, 14:35 Witam, czy orientuje się ktoś dlaczego oddanie tych apartamentów się tak przeciąga ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamyk Re: MST Deweloper - apartamenty w krynicy IP: *.aster.pl 20.09.09, 17:56 Z tego co powiedział przedstawiciel DEVELOPERA to główny urząd nadzoru budowlanego nie chce odebrać budynku, nakazał zrobienie poprawek. Najnowszy termin odbioru to koniec 2009 roku:( Ciekawe czy ostatni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bass Re: MST Deweloper - apartamenty w krynicy IP: 217.153.102.* 22.09.09, 11:37 W Krynicy chodzą słuchy, że sprawa jest bardziej skomplikowana niż ogólne przedstawiona przez MST wiedza na ten temat - sprawy sądowe i inne problemy administracyjne dość poważne.. W umowie MST Deweloper określił ostateczny termin ustalenia odrębnej własności lokalu na 31 lipca 2009. Zastanawiam się czy zgodnie z propozycją MST anektować powyższą umowę, czy z tytułu opóźnień nie należało by dochodzić odszkodowania a nawet (jeśli to co mówią w Krynicy jest prawdziwe) czy w takim wypadku nie warto pomyśleć o rezygnacji z umowy? Oglądałem budynek i mieszkanie, jest w nim duża wilgoć, poza tym nie chce nawet myśleć co będzie zimą jak przyjdą mrozy a budynek nie będzie ogrzewany..?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamyk Re: MST Deweloper - apartamenty w krynicy IP: *.aster.pl 22.09.09, 22:01 A co mówią w Krynicy, jakie są problemy administracyjne? Możesz coś więcej powiedzieć na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: MST Deweloper - apartamenty w krynicy IP: *.tvkstella.pl 14.10.09, 15:48 A ja mam właśnie pytanie dotyczące tych apartamentów, jak oni chcą rozwiązać problem ogrzewania tych lokali zimą, bo rozumiem, że do momentu kiedy nie dostaniemy kluczy to za budynek dalej odpowiada developer. W tej chwili jest to administracyjna masakra, nie wiadomo, co, jak i z kim? Odpowiedz Link Zgłoś