Gość: jarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.04, 21:18 i bardzo dobrze! Nie dla mnie przyjazn polsko-niemiecka..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SPOKS OD TECKNO MOŻNA Z ZNUDÓW ZDECHNĄC :P IP: 80.51.236.* 07.01.04, 21:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juice W IMIENIU LPR PROTESTUJE PRZECIWKO TYM PEDOFILOM!!! IP: 213.77.89.* 07.01.04, 21:29 HOMO NIEWIADOMO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cobolt A o co chodzi reprezentantowi LPR? IP: 212.191.130.* 07.01.04, 21:55 O co ci chodzi drogi Juice,o jakich pedofilach mówisz? Homo- Twist to zespół a nie organizacja zrzeszająca pedofilii. Idź sie lepiej lecz. Homo Twist,Homo Twist,Homo Twist RZĄDZI!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Powrót Homo Twist IP: 213.76.130.* 08.01.04, 07:37 Ta Brodka musiała chyba połknąć jakąś pigułkę obojętności , że była w stanie się do takiego obrzydliwego faceta przytulić. Facet nie dość , że brzydki , obleśny to jeszcze przede wszystkim cham.Gdybym była pośród publiczności zgromadzonej ze strony Kęsego to za to określenie publika faszystowska w sądzie by wylądował. Zwykły prostak. Ale czego oczekiwać od wołu ? SZTUKI MIĘSA. Ot i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoleR Re: Powrót Homo Twist IP: *.bci.net.pl 08.01.04, 11:21 Zwykły prostak. Ale czego oczekiwać od wołu ? > SZTUKI MIĘSA. Ot i tyle. Mnie zawsze brali za chuligana wyrzucali z lokali za drzwi już nie piję w lokalach pije po bramach taniej i ciszej koty i Ty On Jamajka very nice everybody smokes cigars Maleńczuka można lubić lub nie, ale wielkim Artstą on jest. Bardzo wyrazistym i nie mdłym. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Powrót Homo Twist 08.01.04, 11:26 Mam tylko nadzieję,że będzie to prawdziwy Homo Twist a nie np. Maleńczuk plus Tekla plus Rutkowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt z nikąd Re: Powrót Homo Twist IP: *.chello.pl 08.01.04, 12:16 "nowy Homo Twist" będzie miał zupełnie inny, pięcio- lub sześcioosobowy skład, i kompletnie inne instrumentarium, w którym - jak dowiedzieliśmy się w managemencie Maleńczuka - ma się pojawić m.in. elektryczna wiolonczela. <a href>http://www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl.php?O_NEWS=3760456</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt z nikąd Re: Powrót Homo Twist IP: *.chello.pl 08.01.04, 12:25 <a href=www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl.php? O_NEWS=3760456>http://www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl.php?O_NEWS=3760456</a> sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McGoo Re: Powrót Homo Twist IP: *.gazeta.pl 08.01.04, 14:29 >Maleńczuka można lubić lub nie, ale wielkim Artstą on jest. Bardzo wyrazistym i >nie mdłym. A moze byl artysta - bo jak sie slucha tej ostatnij plytki Pudelsow to mimo calej sympatii letko wieje nuda (poza kilkoma wyjatkowymi momentami) . Dwuletni synek mojego przyjaciela powtarza co rusz " ..Jak chedozy ten Ambrozy .." i to jest zabawne w kontekscie dwulatka . Czekam z niecierpliwoscia na utwor formatu "Bema pamieci .." z monti revani, czy tez moze na "Muszkieterze kawalerze nuze bierz sie za talerze" , polewajac cialo sosem i chlastajac sie bigosem. A w Idolu Malenczuk nie wybil sie duzo wyzej nad poziom Leszczynskiego i Prokopa - wszyscy trzej walili z przykopa - z ta drobna roznica ze Malenczuk z pozycji weterana i doswiadczenia, a Prokop i Leszczynski chyba tylko z fusow od herbaty. O gustach sie nie dyskutuje, jednak "Angie" tego "pajacyka" bylo wlasnie pajacowate i debilne - po werdykcie Roberta L na temat "Angie" pozostaje mi pogratulowac Robertowi gustu )))) .... ps. przepraszam za ortografie ale nie czesto pisze chedozy - hedozy i w kwiecistej mowie erudyty malenczuka moje skromne umiejetnosci nabyte calkowicie sie zatracaja . "Usia siusiu Usia siusia - ... mamy ... tatusia Ciocia Zosia tuz po nocy strzela sobie w .... z procy Siostra ewa ... rzyga W ryj ja ... stary strzyga " - to sie podoba nastolatkom - mi tez sie podoba mimo ze 30 na karku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoleR Re: Powrót Homo Twist IP: *.bci.net.pl 09.01.04, 12:07 Gość portalu: McGoo napisał(a): O gustach sie nie dyskutuje, jednak "Angie" tego "pajacyka" bylo > wlasnie pajacowate i debilne - po werdykcie Roberta L na temat "Angie" > pozostaje mi pogratulowac Robertowi gustu )))) Czy możesz mi przypomnieć...Leszcz był za czy przeciw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sic Re: Powrót Homo Twist IP: 212.160.72.* 08.01.04, 15:12 jak to jest że jak ktoś mówi co czuje to jest cham a jak sie uśmiecha i kiwa główką to sie robi z niego głupią blondynke... zastanówcie się troszkę Odpowiedz Link Zgłoś