Gość: Bootlegman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 09:14 Dzisiaj Jimmy Page kończy 60 lat.. Sto lat Jimmy!!! Obok Hendrixa jesteś najlepszym gitarzystą rockowym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foxy21 Re: Jimmy Page 09.01.04, 10:56 Najlepszego, wczoraj wieczorem w Rock Radio byla fajna audycja poswiecona LZ. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Jimmy Page 09.01.04, 13:11 Dołączam się do życzeń. Nich tylko nie wpadnie na pomysł, żeby reaktywować Led Zeppelin i będzie świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: Jimmy Page 09.01.04, 18:37 w radyjku 94 , po 22.00 też było sporo o Page'u , we wtorek też o 22.00, chyba yest jego koncert w tymże radiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pizmak Re: Jimmy Page IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 19:53 > Obok Hendrixa jesteś najlepszym gitarzystą rockowym. A czeeeeeeeemuuuuuuuu tak saaaaaaddddzzzzzziszzzz? Wpadasz na to forum , jebiesz glupote i jestes zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Jimmy Page 09.01.04, 20:13 Gość portalu: Pizmak napisał(a): > A czeeeeeeeemuuuuuuuu tak saaaaaaddddzzzzzziszzzz? Wpadasz na to forum , > jebiesz glupote i jestes zadowolony? A Ty naprawdę jesteś zadowolony z tego posta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pizmak Re: Jimmy Page IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 22:13 > A Ty naprawdę jesteś zadowolony z tego posta ? A czemu mam nie byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jimmy Page Re: Jimmy Page IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.04, 22:19 Gość portalu: Pizmak napisał(a): > A czemu mam nie byc?< Bo jesteś niegrzeczny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: Jimmy Page IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 22:21 Jak nie wiesz to Ci już nikt i nic nie pomoże ! Sorry, ale jesteś stracony ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pizmak Re: Jimmy Page - sorry mistrze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 12:07 > Jak nie wiesz to Ci już nikt i nic nie pomoże ! Sorry, ale jesteś stracony ! Tak! Bije sie w piersi i ide sie powiesic ,bo nie uwazam ,ze Page jest drugi po Hendrixie...(a Hendrix pierwszy) ,aaaaaaaaaaaaaaaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jimmy Page Re: Jimmy Page - sorry mistrze. IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 10.01.04, 13:57 Pizmak napisał(a): >bo nie uwazam ,ze Page jest drugi po > Hendrixie...(a Hendrix pierwszy) < To oczywiste, że Page jest pierwszy (można filozofować czy z pierwszego postu to nie wynika, no może, że są równorzędni), ale przecież można to "normalnie" wyrazić. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
joseph80 XYZ 10.01.04, 23:31 A może ktoś z Was ma jakieś dokonania tej kapeli. W której obok Page`a gra sekcja rytmiczna z Yes, czyli Squire/White. Ja gdzieś w MPtrzeszczy mam jeden kawałek i brzmi to średnio. Squire śpiewa. I jest to dosyć kiepski pierwowzór piosenki Can You Imagine z Magnificatin, Yes. Odpowiedz Link Zgłoś