Dodaj do ulubionych

Polak w Scorpions

IP: *.pl / 81.210.68.* 12.01.04, 20:35
Heh, to wspaniała wiadomość ! Paweł, dawaj czadu na maxa !! Czekamy na nową
płytę i koncerty w Polsce.
Obserwuj wątek
    • Gość: RATT 20 lat temu to byla by wiadomosc......... IP: 208.247.54.* 12.01.04, 20:44
      .....teraz to raczej nic takiego, cos w stylu:

"Polak pokunal Muhmad Ali w walce bokserskiej"

Tez mi nowina.
      • Gość: Papiez Re: 20 lat temu to byla by wiadomosc......... IP: *.cvx-h.dial.de.ignite.net 14.01.04, 00:30
        Wiekszosc polakow to prymitywne debile i przez niedostep przez 30 lat do
        switowych media musza duzo nadrobic - tak jak ty i inni ktozy sie podobnie
        wypowiadaja i jedyna ich duma jest Ich Troje i Lady Pank .Naszczescie macie
        Pawla na ktorego nie zasluzyliscie
    • Gość: RATT 20 lat temu to byla by wiadomosc......... IP: 208.247.54.* 12.01.04, 20:45
      .....teraz to raczej nic takiego, cos w stylu:

"Polak pokonal Muhmad'a Ali'ego w walce bokserskiej"

Tez mi nowina.
      • Gość: ree Re: 20 lat temu to byla by wiadomosc......... IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 21:57
        Nie jęcz! Scorpions mają wciąż tysiące fanów na całym świecie! I na całym
        świecie dowiedzą się, że Polska to nie tylko wóda i zawistne głąby takie jak
        ty. Cieszmy się z tego!
      • ilhan Re: 20 lat temu to byla by wiadomosc......... 12.01.04, 22:16
        Gość portalu: RATT napisał(a):

> .....teraz to raczej nic takiego, cos w stylu:
        >
        > "Polak pokonal Muhmad'a Ali'ego w walce bokserskiej"
        >
        > Tez mi nowina.

100% racji.
        A ten tekst Sankowskiego o "jednym z najpopularniejszych rockowych zespołów
        świata" - LOL. Ilu najpopularniejszych? Pięciuset?
        • Gość: jws Re: 20 lat temu to byla by wiadomosc......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 23:55
          To co grają SCORPIONS będzie można posłuchać jeszcze za parę lat. A kto będzie
          za rok pamiętał o tej współczenej pseudo muzyce. Słuchacie tego co wam każą, a
          nie prawdziwej muzyki. Na tyle płyt co się wydaje można policzyć na palcach
          jednej ręki - perełki. Resztę można puścić przez sedes.
        • bellladonna Re: 20 lat temu to byla by wiadomosc......... 13.01.04, 11:12
          ilhan napisał:

> A ten tekst Sankowskiego o "jednym z najpopularniejszych rockowych zespołów
          > świata" - LOL. Ilu najpopularniejszych? Pięciuset?

Owszem, obecnie Scorpions to wiocha, obciach, cepelia, czapeczka na łysinie
          klausa meine i rudolf schenker z wąsami. Ale odmawianie temuż zespołowi
          popularnośći swego czasu znacznie wyższej niż przeciętna zakrawa na arogancję i
          świadczy o nieznajomości tematu.
          • ilhan Re: 20 lat temu to byla by wiadomosc......... 13.01.04, 21:15
            bellladonna napisał:

> Owszem, obecnie Scorpions to wiocha, obciach, cepelia, czapeczka na łysinie
            > klausa meine i rudolf schenker z wąsami. Ale odmawianie temuż zespołowi
            > popularnośći swego czasu znacznie wyższej niż przeciętna zakrawa na arogancję
            > i świadczy o nieznajomości tematu.

Czyli zgadzamy się co do tekstu o Muhammadzie Ali? To się cieszę...
    • Gość: Marineer Scorpions na jazzowo... IP: *.pronet.lublin.pl 13.01.04, 07:51
      Najnowsza płyta Scorpions będzie miała lekkie zabarwienie jazzowe?
    • masakra3 ...a ja myślałem, 13.01.04, 10:52
      ...,że chodzi o Darka Michalczewskiego smile))
      • baky Re: ...a ja myślałem, 13.01.04, 10:55
        Polak w Watykanie? Lolaboga!
    • Gość: Vlad Scorpions - kwintesencja muzycznej wiochy IP: 62.87.182.* 13.01.04, 11:43
      • Gość: luukasz4 Re: Scorpions - kwintesencja muzycznej wiochy IP: *.humangenetik-med.Uni-Goettingen.de 13.01.04, 12:05
        ze kwintesencja, to bym polemizowal. owszem, nie jest to obecnie zespol z
        najwyzszej polki,ale przeciez malo ktora kapela zachowuje poziom przez 30 lat.
        • cze67 Re: Scorpions - kwintesencja muzycznej wiochy 13.01.04, 12:41
          Ale jaki poziom? Poziom muzycznej tandety! Tez mi wyczyn.
          • Gość: Lukas Re: Scorpions - kwintesencja muzycznej wiochy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 15:20
            > Ale jaki poziom? Poziom muzycznej tandety! Tez mi wyczyn

Spokojnie,w latach 70. to byl naprawde dobry zespol ,a pierwsza plyta to
            progresywny hard rock w najlepszym wydaniu!
            • cze67 Re: Scorpions - kwintesencja muzycznej wiochy 13.01.04, 15:31
              Byc moze kiedys to byl zajebisty zespol. Nie wiem, nie slyszalem. Ale te czasy skonczyly sie
              jakies 20 lat temu. Dlatego, jezeli ktos mowi, ze zespol nadal utrzymuje poziom, to wedlug
              mnie jest to poziom muzycznej tandety.
              • Gość: Lukas Re: Scorpions - kwintesencja muzycznej wiochy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 15:39

> Byc moze kiedys to byl zajebisty zespol. Nie wiem, nie slyszalem.

To polecam pierwsza plyte "Lonesome Crow" ,sam bylem zaskoczony.Albo
                koncert "Tokyo Tapes" z Uli Jon Rothem na gitarze,jeszcze sprzed "okresu
                muzycznej tandety".

>Ale te czasy skonczyly sie jakies 20 lat temu.

Tu sie zgadzam.
                • cze67 Re: Scorpions - kwintesencja muzycznej wiochy 13.01.04, 15:45
                  A czy Klaus Meine tam spiewal od poczatku? Glosu tego kolesia nie potrafie spokojnie zniesc.
                  • Gość: Lukas Re: Scorpions - kwintesencja muzycznej wiochy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 18:46
                    Tak,Klaus pial od poczatku.Nie jest to jednak tak irytujace jak w pozniejszych
                    nagraniach.
                    • Gość: Przemas Re: Scorpions - kwintesencja muzycznej wiochy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.01.04, 10:10
                      Śmiac mi się z was chce. Klaus jest jednym z 3 najlepszych wokalistów w
                      metalu/hard-rocku! Głos poprawiający sie z roku na rok przez 30 lat! a szkoda
                      gadać z ignorantami
                  • Gość: angol co to za wstawka po angielsku z tymi "blisters"? IP: 198.63.242.* 19.01.04, 20:59
                    Poparzyles sobie lapy, czy jak? Chyba ze szpanujesz ta wstawka i nawet jej nie
                    sam rozumeiesz. Jak masz odciski na lapach to nie pisz tyle.
    • h8red czadzik... 13.01.04, 21:18
      To teraz proponuję zatrudnić Rodzynka w Deep Purple.
      • vulture <jeb> 13.01.04, 21:24
        h8red napisał:

> To teraz proponuję zatrudnić Rodzynka w Deep Purple.
        >

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka