IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.02, 21:48
Co sadzicie o tym zespole?Ja uwazam ze sa super[Wish You Were Here,Just A Phase]
Obserwuj wątek
    • Gość: benicio Re: incubas IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 07.02.02, 00:47
      Ja wolę Incubusa smile)))))))
      • Gość: alissa19 Re: INCUBUS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.02, 14:24
        Gość portalu: benicio napisał(a):

> Ja wolę Incubusa smile)))))))

WZRUSZAJACE JAKI Z CIEBIE LINGWISTA!!!! ale nie o tego typu opinie mi
        chodzilo .cross my heart I dropped such a clanger!Let's call it a day.
        • Gość: Crotalus Re: INCUBUS IP: 157.25.121.* 07.02.02, 14:37
          Gość portalu: alissa19 napisał(a):

> Gość portalu: benicio napisał(a):
          >
          > > Ja wolę Incubusa smile)))))))
          >
          > WZRUSZAJACE JAKI Z CIEBIE LINGWISTA!!!! ale nie o tego typu opinie mi
          > chodzilo .cross my heart I dropped such a clanger!Let's call it a day.

Co alissa kibicujesz Śląskowi? A Incubus jest w miarę dobry. Może nie jakiś super
          orginalny ale dobry.

• Gość: alissa19 Re: INCUBUS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.02, 16:32
            Gość portalu: Crotalus napisał(a):

> Gość portalu: alissa19 napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: benicio napisał(a):
            > >
            > > > Ja wolę Incubusa smile)))))))
            > >
            > > WZRUSZAJACE JAKI Z CIEBIE LINGWISTA!!!! ale nie o tego typu opinie mi
            > > chodzilo .cross my heart I dropped such a clanger!Let's call it a day.
            >
            > Co alissa kibicujesz Śląskowi? A Incubus jest w miarę dobry. Może nie jakiś sup
            > er
            > orginalny ale dobry.
            >
            A SKAD TEN WNIOSEK?ZE KIBICUJE?
            • Gość: Crotalus Re: INCUBUS IP: *.pl 07.02.02, 20:21

> Gość portalu: Crotalus napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: alissa19 napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: benicio napisał(a):
              > > >
              > > > > Ja wolę Incubusa smile)))))))
              > > >
              > > > WZRUSZAJACE JAKI Z CIEBIE LINGWISTA!!!! ale nie o tego typu opinie mi
              >
              > > > chodzilo .cross my heart I dropped such a clanger!Let's call it a day
              > .
              > >
              > > Co alissa kibicujesz Śląskowi? A Incubus jest w miarę dobry. Może nie jaki
              > ś sup
              > > er
              > > orginalny ale dobry.
              > >
              > A SKAD TEN WNIOSEK?ZE KIBICUJE?

Bo jesteś z Wrocławia.
              • Gość: alissa19 Re: INCUBUS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.02, 20:58

>
                > > Gość portalu: Crotalus napisał(a):
                > >
                > > > Gość portalu: alissa19 napisał(a):
                > > >
                > > > > Gość portalu: benicio napisał(a):
                > > > >
                > > > > > Ja wolę Incubusa smile)))))))
                > > > >
                > > > > WZRUSZAJACE JAKI Z CIEBIE LINGWISTA!!!! ale nie o tego typu opin
                > ie mi
                > >
                > > > > chodzilo .cross my heart I dropped such a clanger!Let's call it
                > a day
                > > .
                > > >
                > > > Co alissa kibicujesz Śląskowi? A Incubus jest w miarę dobry. Może nie
                > jaki
                > > ś sup
                > > > er
                > > > orginalny ale dobry.
                > > >
                > > A SKAD TEN WNIOSEK?ZE KIBICUJE?
                >
                > Bo jesteś z Wrocławia.

nie jestem typowym kibicem jakiego masz na mysli,m.in. dlatego ze czesto jestem w
                rozjazdach ale cos mnie z nimi laczy.
                • Gość: Crotalus Re: INCUBUS IP: *.pl 07.02.02, 22:00

> Gość portalu: Crotalus napisał(a):
                  >
                  > > Gość portalu: alissa19 napisał(a):
                  > >
                  > > > Gość portalu: Crotalus napisał(a):
                  > > >
                  > > > > Gość portalu: alissa19 napisał(a):
                  > > > >
                  > > > > > Gość portalu: benicio napisał(a):
                  > > > > >
                  > > > > > > Ja wolę Incubusa smile)))))))
                  > > > > >
                  > > > > > WZRUSZAJACE JAKI Z CIEBIE LINGWISTA!!!! ale nie o tego typu
                  > opin
                  > > ie mi
                  > > >
                  > > > > > chodzilo .cross my heart I dropped such a clanger!Let's cal
                  > l it
                  > > a day
                  > > > .
                  > > > >
                  > > > > Co alissa kibicujesz Śląskowi? A Incubus jest w miarę dobry. Moż
                  > e nie
                  > > jaki
                  > > > ś sup
                  > > > > er
                  > > > > orginalny ale dobry.
                  > > > >
                  > > > A SKAD TEN WNIOSEK?ZE KIBICUJE?
                  > >
                  > > Bo jesteś z Wrocławia.
                  >
                  > nie jestem typowym kibicem jakiego masz na mysli,m.in. dlatego ze czesto jestem
                  > w
                  > rozjazdach ale cos mnie z nimi laczy.

? że też zapytam.

• Gość: alissa19 Re: INCUBUS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.02, 22:10

>
                    > > Gość portalu: Crotalus napisał(a):
                    > >
                    > > > Gość portalu: alissa19 napisał(a):
                    > > >
                    > > > > Gość portalu: Crotalus napisał(a):
                    > > > >
                    > > > > > Gość portalu: alissa19 napisał(a):
                    > > > > >
                    > > > > > > Gość portalu: benicio napisał(a):
                    > > > > > >
                    > > > > > > > Ja wolę Incubusa smile)))))))
                    > > > > > >
                    > > > > > > WZRUSZAJACE JAKI Z CIEBIE LINGWISTA!!!! ale nie o tego
                    > typu
                    > > opin
                    > > > ie mi
                    > > > >
                    > > > > > > chodzilo .cross my heart I dropped such a clanger!Let'
                    > s cal
                    > > l it
                    > > > a day
                    > > > > .
                    > > > > >
                    > > > > > Co alissa kibicujesz Śląskowi? A Incubus jest w miarę dobry
                    > . Moż
                    > > e nie
                    > > > jaki
                    > > > > ś sup
                    > > > > > er
                    > > > > > orginalny ale dobry.
                    > > > > >
                    > > > > A SKAD TEN WNIOSEK?ZE KIBICUJE?
                    > > >
                    > > > Bo jesteś z Wrocławia.
                    > >
                    > > nie jestem typowym kibicem jakiego masz na mysli,m.in. dlatego ze czesto j
                    > estem
                    > > w
                    > > rozjazdach ale cos mnie z nimi laczy.
                    >
                    > ? że też zapytam.
                    >
                    ktos.i ani slowa wiecej.
        • Gość: benicio Re: INCUBUS IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 07.02.02, 14:46

> Gość portalu: benicio napisał(a):
          >
          > > Ja wolę Incubusa smile)))))))
          >
          > WZRUSZAJACE JAKI Z CIEBIE LINGWISTA!!!! ale nie o tego typu opinie mi
          > chodzilo .cross my heart I dropped such a clanger!Let's call it a day.

eee, żartowałem tylko. Kocham Incubusa i wg mnie to bardzo dobra kapela: mają
          własny styl (wreszcie), muzycy rewelacyjni, i świetnie robią ballady (unikając
          taniego sentymentalizmu, przynajmniej w sferze muzycznej) Po Aenimie Toola tylko
          SCIENCE ruszył mnie tak mocno.
          "Too bad the things that make you mad are my favorite things."
          pozdr alisso

• Gość: alissa19 Re: INCUBUS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.02, 16:30
            dobra troche mnie ponioslo-grunt ze ich kochasz.to naprawde dobrze o tobie
            swiadczy.jak uslyszalam 1 raz Wish you... to mialam wrazenie ze mnie cos od
            srodka rozwali.just a phase tez. a are you in?
            • Gość: Sasza Re: INCUBUS IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.02.02, 19:03
              Ach jaki przeszedł mnie dreszcz, ta muzyka... A ten wokalista... Jaki on jest
              zbuntowany, przeżywa to, co śpiewa, jest taki smutny i piękny i taki
              natchniony, ach znowu przeszedł mnie dreszcz, kocham go, kocham ten zespół, już
              mam ich plakat na ścianie, zaraz obok Limp Bizkit i Linkin Park,
              a ta ich muzyka... jest taka piękna i wpada w ucho, przepiękne utwory...
              koleżanki też lubia ten zespół. Też jesteśmy zbuntowane i smutne i głęboko
              przeżywamy przeżycia wokalisty i innych muzyków, których też kochamy
              Zaraz, zaraz co to za zapach?
              No nie znowu na obiad mama zrobiła tę paciaję z pszenicy i buraków!!!
              I jak tu się nie buntować?
              • Gość: alissa19 Re: INCUBUS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.02, 22:54
                Gość portalu: Sasza napisał(a):

> Ach jaki przeszedł mnie dreszcz, ta muzyka... A ten wokalista... Jaki on jest
                > zbuntowany, przeżywa to, co śpiewa, jest taki smutny i piękny i taki
                > natchniony, ach znowu przeszedł mnie dreszcz, kocham go, kocham ten zespół, już
                >
                > mam ich plakat na ścianie, zaraz obok Limp Bizkit i Linkin Park,
                > a ta ich muzyka... jest taka piękna i wpada w ucho, przepiękne utwory...
                > koleżanki też lubia ten zespół. Też jesteśmy zbuntowane i smutne i głęboko
                > przeżywamy przeżycia wokalisty i innych muzyków, których też kochamy
                > Zaraz, zaraz co to za zapach?
                > No nie znowu na obiad mama zrobiła tę paciaję z pszenicy i buraków!!!
                > I jak tu się nie buntować?
                widzisz szaszka jak ty sie genialnie wczules w te nastroje mlodego pokolenia!to
                takie budujace ze starsi tez nas rozumieja pomimo zgorzknienia jakie przychodzi z
                wiekiem.przeholowales tylko lekko z tym buntem-otoz to uczucie jest mi chwilowo
                obce i nie widze zadnego zwiazku z incubas .paciaji nie jadam bo nie musze,w domu
                bywam rzadko[taka praca]od kolezanek wole kolegow.linkin park to chyba nie ten
                adres,limp bizkit troche mi sie przejadł-czekam na ostrzejsze kawalki.tak wiec
                ironia nie trafiona.pozdr.

• Gość: Sasza Re: INCUBUS IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.02.02, 15:13

> Gość portalu: Sasza napisał(a):
                  >
                  > > Ach jaki przeszedł mnie dreszcz, ta muzyka... A ten wokalista... Jaki on j
                  > est
                  > > zbuntowany, przeżywa to, co śpiewa, jest taki smutny i piękny i taki
                  > > natchniony, ach znowu przeszedł mnie dreszcz, kocham go, kocham ten zespół
                  > , już
                  > >
                  > > mam ich plakat na ścianie, zaraz obok Limp Bizkit i Linkin Park,
                  > > a ta ich muzyka... jest taka piękna i wpada w ucho, przepiękne utwory...
                  > > koleżanki też lubia ten zespół. Też jesteśmy zbuntowane i smutne i głęboko
                  >
                  > > przeżywamy przeżycia wokalisty i innych muzyków, których też kochamy
                  > > Zaraz, zaraz co to za zapach?
                  > > No nie znowu na obiad mama zrobiła tę paciaję z pszenicy i buraków!!!
                  > > I jak tu się nie buntować?
                  > widzisz szaszka jak ty sie genialnie wczules w te nastroje mlodego pokolenia!to
                  >
                  > takie budujace ze starsi tez nas rozumieja pomimo zgorzknienia jakie przychodzi
                  > z
                  > wiekiem.

Jeśli będziesz słuchała dużo różnej muzyki, zobaczysz, że nie nazywa się to
                  zgorzknienie, tylko oddzielanie ziarna od plew. Po Twoich wpisach wnioskuję, że
                  dopiero wszystko przed Tobą.

przeholowales tylko lekko z tym buntem-otoz to uczucie jest mi chwilowo
                  >
                  > obce i nie widze zadnego zwiazku z incubas .paciaji nie jadam bo nie musze,w do
                  > mu
                  > bywam rzadko[taka praca]od kolezanek wole kolegow.linkin park to chyba nie ten
                  > adres,limp bizkit troche mi sie przejadł-czekam na ostrzejsze kawalki.tak wiec
                  > ironia nie trafiona.pozdr.

Limp Bizkit Ci się przejadł? No nie, żartujesz? Jeszcze kilka dni temu pisałaś,
                  że ich kochasz, a dzisiaj co? Kogoś innego kochasz?
                  Sama widzisz jaki Twój gust jest chwiejny, a miłości fałszywe.

• Gość: alissa19 Re: INCUBUS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 16:03

>
                    > > Gość portalu: Sasza napisał(a):
                    > >
                    > > > Ach jaki przeszedł mnie dreszcz, ta muzyka... A ten wokalista... Jaki
                    > on j
                    > > est
                    > > > zbuntowany, przeżywa to, co śpiewa, jest taki smutny i piękny i taki
                    > > > natchniony, ach znowu przeszedł mnie dreszcz, kocham go, kocham ten z
                    > espół
                    > > , już
                    > > >
                    > > > mam ich plakat na ścianie, zaraz obok Limp Bizkit i Linkin Park,
                    > > > a ta ich muzyka... jest taka piękna i wpada w ucho, przepiękne utwory
                    > ...
                    > > > koleżanki też lubia ten zespół. Też jesteśmy zbuntowane i smutne i gł
                    > ęboko
                    > >
                    > > > przeżywamy przeżycia wokalisty i innych muzyków, których też kochamy
                    > > > Zaraz, zaraz co to za zapach?
                    > > > No nie znowu na obiad mama zrobiła tę paciaję z pszenicy i buraków!!!
                    > > > I jak tu się nie buntować?
                    > > widzisz szaszka jak ty sie genialnie wczules w te nastroje mlodego pokolen
                    > ia!to
                    > >
                    > > takie budujace ze starsi tez nas rozumieja pomimo zgorzknienia jakie przyc
                    > hodzi
                    > > z
                    > > wiekiem.
                    >
                    >
                    > Jeśli będziesz słuchała dużo różnej muzyki, zobaczysz, że nie nazywa się to
                    > zgorzknienie, tylko oddzielanie ziarna od plew. Po Twoich wpisach wnioskuję, że
                    >
                    > dopiero wszystko przed Tobą.
                    >
                    >
                    > przeholowales tylko lekko z tym buntem-otoz to uczucie jest mi chwilowo
                    > >
                    > > obce i nie widze zadnego zwiazku z incubas .paciaji nie jadam bo nie musze
                    > ,w do
                    > > mu
                    > > bywam rzadko[taka praca]od kolezanek wole kolegow.linkin park to chyba nie
                    > ten
                    > > adres,limp bizkit troche mi sie przejadł-czekam na ostrzejsze kawalki.tak
                    > wiec
                    > > ironia nie trafiona.pozdr.
                    >
                    >
                    > Limp Bizkit Ci się przejadł? No nie, żartujesz? Jeszcze kilka dni temu pisałaś,
                    >
                    > że ich kochasz, a dzisiaj co? Kogoś innego kochasz?
                    > Sama widzisz jaki Twój gust jest chwiejny, a miłości fałszywe.
                    >
                    > kocham znaczy tyle co bardzo lubie-nie dorabiam do tego slowa[!]zbednej
                    ideologii.gust nie jest chwiejny[dziwny zwiazek frazeologiczny].gust wedlug mnie
                    albo sie ma albo nie-z tym sie rodzisz.podobnie jest z tzw.klasą-tego sie ani nie
                    kupi ani nie zmieni.jezeli juz to moje fascynacje muzyczne ulegaja przemianom.nie
                    twierdze tez ze nie lubie juz limp bizkit-zawsze ich bedeWATCH OUT!kochac za pare
                    utworow ale akurat incubas teraz mnie bardziej zauroczyli.jesli incubas do ciebie
                    nie trafiaja to znajdz link do muzyki klasycznej-mysle ze takiemu znawcy juz nic
                    wiecej nie pozostalo.>
                    >

• Gość: benicio Re: INCUBUS IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.02.02, 11:34

> Ach jaki przeszedł mnie dreszcz, ta muzyka... A ten wokalista... Jaki on jest
                > zbuntowany, przeżywa to, co śpiewa, jest taki smutny i piękny i taki
                > natchniony, ach znowu przeszedł mnie dreszcz, kocham go, kocham ten zespół, już
                >
                > mam ich plakat na ścianie, zaraz obok Limp Bizkit i Linkin Park,
                > a ta ich muzyka... jest taka piękna i wpada w ucho, przepiękne utwory...
                > koleżanki też lubia ten zespół. Też jesteśmy zbuntowane i smutne i głęboko
                > przeżywamy przeżycia wokalisty i innych muzyków, których też kochamy
                > Zaraz, zaraz co to za zapach?
                > No nie znowu na obiad mama zrobiła tę paciaję z pszenicy i buraków!!!
                > I jak tu się nie buntować?

Sorry Sasza, ale to było żenujące. Jak już chcesz krytykować, to zdobądź sie na
                trochę wiecej inwencji! I najpierw posłuchaj uważnie, a jeśli jesteś głuchy, to
                masz problem!
                • Gość: Sasza Re: INCUBUS IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.02.02, 14:54
                  Gość portalu: benicio napisał(a):

> Gość portalu: Sasza napisał(a):
                  >
                  > > Ach jaki przeszedł mnie dreszcz, ta muzyka... A ten wokalista... Jaki on j
                  > est
                  > > zbuntowany, przeżywa to, co śpiewa, jest taki smutny i piękny i taki
                  > > natchniony, ach znowu przeszedł mnie dreszcz, kocham go, kocham ten zespół
                  > , już
                  > >
                  > > mam ich plakat na ścianie, zaraz obok Limp Bizkit i Linkin Park,
                  > > a ta ich muzyka... jest taka piękna i wpada w ucho, przepiękne utwory...
                  > > koleżanki też lubia ten zespół. Też jesteśmy zbuntowane i smutne i głęboko
                  >
                  > > przeżywamy przeżycia wokalisty i innych muzyków, których też kochamy
                  > > Zaraz, zaraz co to za zapach?
                  > > No nie znowu na obiad mama zrobiła tę paciaję z pszenicy i buraków!!!
                  > > I jak tu się nie buntować?
                  >
                  > Sorry Sasza, ale to było żenujące. Jak już chcesz krytykować, to zdobądź sie na
                  >
                  > trochę wiecej inwencji! I najpierw posłuchaj uważnie, a jeśli jesteś głuchy, to
                  >
                  > masz problem!

Mam nadzieję, że poziomem żenady dorównałem zespołowi Incubus.
                  Niestety słuchałem uważnie (zmarnowałem swój czas) i jeśli Ty nie jesteś głuchy,
                  jak to ładnie ująłeś, to lubowanie się w Icubusach jest Twoim problemem.
                  • Gość: benicio Re: INCUBUS IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.02.02, 01:47
                    OK. W zasadzie nie powinienem kontynuować wątku, moze ci się nie podobać
                    muzyka, ale zastanawia mnie jedna rzecz. Skąd kurczę wziąłeś ten watek z buntem?
                  • whitepony Re: INCUBUS 14.07.02, 16:30
                    Do Saszy: Owszem Incubus może nie jest zespołem arcyoryginalnym i
                    bezkompromisowym ale jechanie po nich w tak nie wybredny sposón też nie jest
                    najmąrdzejsze. Chciałem tylko zapytać czego słucha taki nieprzejednany wróg
                    takiego "komercyjnego shitu" jak Incubus?
    • clio4 Re: incubas 14.07.02, 13:30
      INCUBUS to - obok o.n.a. i korna - moja ulubiona grupa!!! Uwielbiam ich od
      kawalka DRIVE!!! A WISH YOU WERE HERE - to juz w ogole wypas!!! Swietna
      kapela!!! Wszystkie plytki sa bardzo dobre! Ostatnio slucham tylko
      S.C.I.E.N.C.E. - bo reszte pozyczylam znajomym i juz sie nie moge doczekac
      momentu kiedy mi je oddadza!!! Pozdro dla all fanow Brandona Boyda i spolki!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka