Gość: alissa19 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.02, 21:48 Co sadzicie o tym zespole?Ja uwazam ze sa super[Wish You Were Here,Just A Phase] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: benicio Re: incubas IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 07.02.02, 00:47 Ja wolę Incubusa ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: INCUBUS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.02, 14:24 Gość portalu: benicio napisał(a): > Ja wolę Incubusa ))))))) WZRUSZAJACE JAKI Z CIEBIE LINGWISTA!!!! ale nie o tego typu opinie mi chodzilo .cross my heart I dropped such a clanger!Let's call it a day. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: INCUBUS IP: 157.25.121.* 07.02.02, 14:37 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > Gość portalu: benicio napisał(a): > > > Ja wolę Incubusa ))))))) > > WZRUSZAJACE JAKI Z CIEBIE LINGWISTA!!!! ale nie o tego typu opinie mi > chodzilo .cross my heart I dropped such a clanger!Let's call it a day. Co alissa kibicujesz Śląskowi? A Incubus jest w miarę dobry. Może nie jakiś super orginalny ale dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: INCUBUS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.02, 16:32 Gość portalu: Crotalus napisał(a): > Gość portalu: alissa19 napisał(a): > > > Gość portalu: benicio napisał(a): > > > > > Ja wolę Incubusa ))))))) > > > > WZRUSZAJACE JAKI Z CIEBIE LINGWISTA!!!! ale nie o tego typu opinie mi > > chodzilo .cross my heart I dropped such a clanger!Let's call it a day. > > Co alissa kibicujesz Śląskowi? A Incubus jest w miarę dobry. Może nie jakiś sup > er > orginalny ale dobry. > A SKAD TEN WNIOSEK?ZE KIBICUJE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: INCUBUS IP: *.pl 07.02.02, 20:21 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > Gość portalu: Crotalus napisał(a): > > > Gość portalu: alissa19 napisał(a): > > > > > Gość portalu: benicio napisał(a): > > > > > > > Ja wolę Incubusa ))))))) > > > > > > WZRUSZAJACE JAKI Z CIEBIE LINGWISTA!!!! ale nie o tego typu opinie mi > > > > chodzilo .cross my heart I dropped such a clanger!Let's call it a day > . > > > > Co alissa kibicujesz Śląskowi? A Incubus jest w miarę dobry. Może nie jaki > ś sup > > er > > orginalny ale dobry. > > > A SKAD TEN WNIOSEK?ZE KIBICUJE? Bo jesteś z Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: INCUBUS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.02, 20:58 Gość portalu: Crotalus napisał(a): > Gość portalu: alissa19 napisał(a): > > > Gość portalu: Crotalus napisał(a): > > > > > Gość portalu: alissa19 napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: benicio napisał(a): > > > > > > > > > Ja wolę Incubusa ))))))) > > > > > > > > WZRUSZAJACE JAKI Z CIEBIE LINGWISTA!!!! ale nie o tego typu opin > ie mi > > > > > > chodzilo .cross my heart I dropped such a clanger!Let's call it > a day > > . > > > > > > Co alissa kibicujesz Śląskowi? A Incubus jest w miarę dobry. Może nie > jaki > > ś sup > > > er > > > orginalny ale dobry. > > > > > A SKAD TEN WNIOSEK?ZE KIBICUJE? > > Bo jesteś z Wrocławia. nie jestem typowym kibicem jakiego masz na mysli,m.in. dlatego ze czesto jestem w rozjazdach ale cos mnie z nimi laczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: INCUBUS IP: *.pl 07.02.02, 22:00 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > Gość portalu: Crotalus napisał(a): > > > Gość portalu: alissa19 napisał(a): > > > > > Gość portalu: Crotalus napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: alissa19 napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: benicio napisał(a): > > > > > > > > > > > Ja wolę Incubusa ))))))) > > > > > > > > > > WZRUSZAJACE JAKI Z CIEBIE LINGWISTA!!!! ale nie o tego typu > opin > > ie mi > > > > > > > > chodzilo .cross my heart I dropped such a clanger!Let's cal > l it > > a day > > > . > > > > > > > > Co alissa kibicujesz Śląskowi? A Incubus jest w miarę dobry. Moż > e nie > > jaki > > > ś sup > > > > er > > > > orginalny ale dobry. > > > > > > > A SKAD TEN WNIOSEK?ZE KIBICUJE? > > > > Bo jesteś z Wrocławia. > > nie jestem typowym kibicem jakiego masz na mysli,m.in. dlatego ze czesto jestem > w > rozjazdach ale cos mnie z nimi laczy. ? że też zapytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: INCUBUS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.02, 22:10 Gość portalu: Crotalus napisał(a): > Gość portalu: alissa19 napisał(a): > > > Gość portalu: Crotalus napisał(a): > > > > > Gość portalu: alissa19 napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Crotalus napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: alissa19 napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: benicio napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Ja wolę Incubusa ))))))) > > > > > > > > > > > > WZRUSZAJACE JAKI Z CIEBIE LINGWISTA!!!! ale nie o tego > typu > > opin > > > ie mi > > > > > > > > > > chodzilo .cross my heart I dropped such a clanger!Let' > s cal > > l it > > > a day > > > > . > > > > > > > > > > Co alissa kibicujesz Śląskowi? A Incubus jest w miarę dobry > . Moż > > e nie > > > jaki > > > > ś sup > > > > > er > > > > > orginalny ale dobry. > > > > > > > > > A SKAD TEN WNIOSEK?ZE KIBICUJE? > > > > > > Bo jesteś z Wrocławia. > > > > nie jestem typowym kibicem jakiego masz na mysli,m.in. dlatego ze czesto j > estem > > w > > rozjazdach ale cos mnie z nimi laczy. > > ? że też zapytam. > ktos.i ani slowa wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benicio Re: INCUBUS IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 07.02.02, 14:46 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > Gość portalu: benicio napisał(a): > > > Ja wolę Incubusa ))))))) > > WZRUSZAJACE JAKI Z CIEBIE LINGWISTA!!!! ale nie o tego typu opinie mi > chodzilo .cross my heart I dropped such a clanger!Let's call it a day. eee, żartowałem tylko. Kocham Incubusa i wg mnie to bardzo dobra kapela: mają własny styl (wreszcie), muzycy rewelacyjni, i świetnie robią ballady (unikając taniego sentymentalizmu, przynajmniej w sferze muzycznej) Po Aenimie Toola tylko SCIENCE ruszył mnie tak mocno. "Too bad the things that make you mad are my favorite things." pozdr alisso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: INCUBUS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.02, 16:30 dobra troche mnie ponioslo-grunt ze ich kochasz.to naprawde dobrze o tobie swiadczy.jak uslyszalam 1 raz Wish you... to mialam wrazenie ze mnie cos od srodka rozwali.just a phase tez. a are you in? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: INCUBUS IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.02.02, 19:03 Ach jaki przeszedł mnie dreszcz, ta muzyka... A ten wokalista... Jaki on jest zbuntowany, przeżywa to, co śpiewa, jest taki smutny i piękny i taki natchniony, ach znowu przeszedł mnie dreszcz, kocham go, kocham ten zespół, już mam ich plakat na ścianie, zaraz obok Limp Bizkit i Linkin Park, a ta ich muzyka... jest taka piękna i wpada w ucho, przepiękne utwory... koleżanki też lubia ten zespół. Też jesteśmy zbuntowane i smutne i głęboko przeżywamy przeżycia wokalisty i innych muzyków, których też kochamy Zaraz, zaraz co to za zapach? No nie znowu na obiad mama zrobiła tę paciaję z pszenicy i buraków!!! I jak tu się nie buntować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: INCUBUS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.02, 22:54 Gość portalu: Sasza napisał(a): > Ach jaki przeszedł mnie dreszcz, ta muzyka... A ten wokalista... Jaki on jest > zbuntowany, przeżywa to, co śpiewa, jest taki smutny i piękny i taki > natchniony, ach znowu przeszedł mnie dreszcz, kocham go, kocham ten zespół, już > > mam ich plakat na ścianie, zaraz obok Limp Bizkit i Linkin Park, > a ta ich muzyka... jest taka piękna i wpada w ucho, przepiękne utwory... > koleżanki też lubia ten zespół. Też jesteśmy zbuntowane i smutne i głęboko > przeżywamy przeżycia wokalisty i innych muzyków, których też kochamy > Zaraz, zaraz co to za zapach? > No nie znowu na obiad mama zrobiła tę paciaję z pszenicy i buraków!!! > I jak tu się nie buntować? widzisz szaszka jak ty sie genialnie wczules w te nastroje mlodego pokolenia!to takie budujace ze starsi tez nas rozumieja pomimo zgorzknienia jakie przychodzi z wiekiem.przeholowales tylko lekko z tym buntem-otoz to uczucie jest mi chwilowo obce i nie widze zadnego zwiazku z incubas .paciaji nie jadam bo nie musze,w domu bywam rzadko[taka praca]od kolezanek wole kolegow.linkin park to chyba nie ten adres,limp bizkit troche mi sie przejadł-czekam na ostrzejsze kawalki.tak wiec ironia nie trafiona.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: INCUBUS IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.02.02, 15:13 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > Gość portalu: Sasza napisał(a): > > > Ach jaki przeszedł mnie dreszcz, ta muzyka... A ten wokalista... Jaki on j > est > > zbuntowany, przeżywa to, co śpiewa, jest taki smutny i piękny i taki > > natchniony, ach znowu przeszedł mnie dreszcz, kocham go, kocham ten zespół > , już > > > > mam ich plakat na ścianie, zaraz obok Limp Bizkit i Linkin Park, > > a ta ich muzyka... jest taka piękna i wpada w ucho, przepiękne utwory... > > koleżanki też lubia ten zespół. Też jesteśmy zbuntowane i smutne i głęboko > > > przeżywamy przeżycia wokalisty i innych muzyków, których też kochamy > > Zaraz, zaraz co to za zapach? > > No nie znowu na obiad mama zrobiła tę paciaję z pszenicy i buraków!!! > > I jak tu się nie buntować? > widzisz szaszka jak ty sie genialnie wczules w te nastroje mlodego pokolenia!to > > takie budujace ze starsi tez nas rozumieja pomimo zgorzknienia jakie przychodzi > z > wiekiem. Jeśli będziesz słuchała dużo różnej muzyki, zobaczysz, że nie nazywa się to zgorzknienie, tylko oddzielanie ziarna od plew. Po Twoich wpisach wnioskuję, że dopiero wszystko przed Tobą. przeholowales tylko lekko z tym buntem-otoz to uczucie jest mi chwilowo > > obce i nie widze zadnego zwiazku z incubas .paciaji nie jadam bo nie musze,w do > mu > bywam rzadko[taka praca]od kolezanek wole kolegow.linkin park to chyba nie ten > adres,limp bizkit troche mi sie przejadł-czekam na ostrzejsze kawalki.tak wiec > ironia nie trafiona.pozdr. Limp Bizkit Ci się przejadł? No nie, żartujesz? Jeszcze kilka dni temu pisałaś, że ich kochasz, a dzisiaj co? Kogoś innego kochasz? Sama widzisz jaki Twój gust jest chwiejny, a miłości fałszywe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: INCUBUS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 16:03 Gość portalu: Sasza napisał(a): > Gość portalu: alissa19 napisał(a): > > > Gość portalu: Sasza napisał(a): > > > > > Ach jaki przeszedł mnie dreszcz, ta muzyka... A ten wokalista... Jaki > on j > > est > > > zbuntowany, przeżywa to, co śpiewa, jest taki smutny i piękny i taki > > > natchniony, ach znowu przeszedł mnie dreszcz, kocham go, kocham ten z > espół > > , już > > > > > > mam ich plakat na ścianie, zaraz obok Limp Bizkit i Linkin Park, > > > a ta ich muzyka... jest taka piękna i wpada w ucho, przepiękne utwory > ... > > > koleżanki też lubia ten zespół. Też jesteśmy zbuntowane i smutne i gł > ęboko > > > > > przeżywamy przeżycia wokalisty i innych muzyków, których też kochamy > > > Zaraz, zaraz co to za zapach? > > > No nie znowu na obiad mama zrobiła tę paciaję z pszenicy i buraków!!! > > > I jak tu się nie buntować? > > widzisz szaszka jak ty sie genialnie wczules w te nastroje mlodego pokolen > ia!to > > > > takie budujace ze starsi tez nas rozumieja pomimo zgorzknienia jakie przyc > hodzi > > z > > wiekiem. > > > Jeśli będziesz słuchała dużo różnej muzyki, zobaczysz, że nie nazywa się to > zgorzknienie, tylko oddzielanie ziarna od plew. Po Twoich wpisach wnioskuję, że > > dopiero wszystko przed Tobą. > > > przeholowales tylko lekko z tym buntem-otoz to uczucie jest mi chwilowo > > > > obce i nie widze zadnego zwiazku z incubas .paciaji nie jadam bo nie musze > ,w do > > mu > > bywam rzadko[taka praca]od kolezanek wole kolegow.linkin park to chyba nie > ten > > adres,limp bizkit troche mi sie przejadł-czekam na ostrzejsze kawalki.tak > wiec > > ironia nie trafiona.pozdr. > > > Limp Bizkit Ci się przejadł? No nie, żartujesz? Jeszcze kilka dni temu pisałaś, > > że ich kochasz, a dzisiaj co? Kogoś innego kochasz? > Sama widzisz jaki Twój gust jest chwiejny, a miłości fałszywe. > > kocham znaczy tyle co bardzo lubie-nie dorabiam do tego slowa[!]zbednej ideologii.gust nie jest chwiejny[dziwny zwiazek frazeologiczny].gust wedlug mnie albo sie ma albo nie-z tym sie rodzisz.podobnie jest z tzw.klasą-tego sie ani nie kupi ani nie zmieni.jezeli juz to moje fascynacje muzyczne ulegaja przemianom.nie twierdze tez ze nie lubie juz limp bizkit-zawsze ich bedeWATCH OUT!kochac za pare utworow ale akurat incubas teraz mnie bardziej zauroczyli.jesli incubas do ciebie nie trafiaja to znajdz link do muzyki klasycznej-mysle ze takiemu znawcy juz nic wiecej nie pozostalo.> > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benicio Re: INCUBUS IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.02.02, 11:34 Gość portalu: Sasza napisał(a): > Ach jaki przeszedł mnie dreszcz, ta muzyka... A ten wokalista... Jaki on jest > zbuntowany, przeżywa to, co śpiewa, jest taki smutny i piękny i taki > natchniony, ach znowu przeszedł mnie dreszcz, kocham go, kocham ten zespół, już > > mam ich plakat na ścianie, zaraz obok Limp Bizkit i Linkin Park, > a ta ich muzyka... jest taka piękna i wpada w ucho, przepiękne utwory... > koleżanki też lubia ten zespół. Też jesteśmy zbuntowane i smutne i głęboko > przeżywamy przeżycia wokalisty i innych muzyków, których też kochamy > Zaraz, zaraz co to za zapach? > No nie znowu na obiad mama zrobiła tę paciaję z pszenicy i buraków!!! > I jak tu się nie buntować? Sorry Sasza, ale to było żenujące. Jak już chcesz krytykować, to zdobądź sie na trochę wiecej inwencji! I najpierw posłuchaj uważnie, a jeśli jesteś głuchy, to masz problem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: INCUBUS IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.02.02, 14:54 Gość portalu: benicio napisał(a): > Gość portalu: Sasza napisał(a): > > > Ach jaki przeszedł mnie dreszcz, ta muzyka... A ten wokalista... Jaki on j > est > > zbuntowany, przeżywa to, co śpiewa, jest taki smutny i piękny i taki > > natchniony, ach znowu przeszedł mnie dreszcz, kocham go, kocham ten zespół > , już > > > > mam ich plakat na ścianie, zaraz obok Limp Bizkit i Linkin Park, > > a ta ich muzyka... jest taka piękna i wpada w ucho, przepiękne utwory... > > koleżanki też lubia ten zespół. Też jesteśmy zbuntowane i smutne i głęboko > > > przeżywamy przeżycia wokalisty i innych muzyków, których też kochamy > > Zaraz, zaraz co to za zapach? > > No nie znowu na obiad mama zrobiła tę paciaję z pszenicy i buraków!!! > > I jak tu się nie buntować? > > Sorry Sasza, ale to było żenujące. Jak już chcesz krytykować, to zdobądź sie na > > trochę wiecej inwencji! I najpierw posłuchaj uważnie, a jeśli jesteś głuchy, to > > masz problem! Mam nadzieję, że poziomem żenady dorównałem zespołowi Incubus. Niestety słuchałem uważnie (zmarnowałem swój czas) i jeśli Ty nie jesteś głuchy, jak to ładnie ująłeś, to lubowanie się w Icubusach jest Twoim problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benicio Re: INCUBUS IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.02.02, 01:47 OK. W zasadzie nie powinienem kontynuować wątku, moze ci się nie podobać muzyka, ale zastanawia mnie jedna rzecz. Skąd kurczę wziąłeś ten watek z buntem? Odpowiedz Link Zgłoś
whitepony Re: INCUBUS 14.07.02, 16:30 Do Saszy: Owszem Incubus może nie jest zespołem arcyoryginalnym i bezkompromisowym ale jechanie po nich w tak nie wybredny sposón też nie jest najmąrdzejsze. Chciałem tylko zapytać czego słucha taki nieprzejednany wróg takiego "komercyjnego shitu" jak Incubus? Odpowiedz Link Zgłoś
clio4 Re: incubas 14.07.02, 13:30 INCUBUS to - obok o.n.a. i korna - moja ulubiona grupa!!! Uwielbiam ich od kawalka DRIVE!!! A WISH YOU WERE HERE - to juz w ogole wypas!!! Swietna kapela!!! Wszystkie plytki sa bardzo dobre! Ostatnio slucham tylko S.C.I.E.N.C.E. - bo reszte pozyczylam znajomym i juz sie nie moge doczekac momentu kiedy mi je oddadza!!! Pozdro dla all fanow Brandona Boyda i spolki!!! Odpowiedz Link Zgłoś