Gość: GuerillA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.02, 10:33 Znacie prawdziwe nazwiska znanych muzykow?? Ja wiem, ze Bob Dylan w rzeczywistosci nazywa sie Rubinstein (czy Rosenfeld...). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GuerillA Re: Muzycy i ich PSEUDONIMY IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.02, 10:41 Zimmerman. tak brzmi nazwisko) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teddy Re: Muzycy i ich PSEUDONIMY IP: 62.233.138.* 09.02.02, 13:36 SLASH - Saul Berkowitz BERNARD ALBRECHT (Joy Division) - Bernard Sumner STING - Gordon Sumner GEORDIE (Killing Joke) - Kenneth Walker RINGO STARR - Richard Starkey CZESŁAW NIEMEN - Czesław Juliusz Wydrzycki Tyle pamiętam w tej chwili - potem może więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borzar Re: Muzycy i ich PSEUDONIMY IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.02, 16:51 William Broad - Billy Idol Frederick Bulsara - Freddie Mercury John Bongiovi - Jon Bon Jovi Louise Veronica Ciccone - Madonna Andrew Winston Harvey Taylor - Andrew Eldritch Rogers Nelson - Prince Steveland Morris - Stevie Wonder oraz tysiace innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GuerillA Re: Muzycy i ich PSEUDONIMY IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 00:24 ach tak... niepokorne dziecko rodziny fabrykantow likeru Bailey's))) Odpowiedz Link Zgłoś
jello_b Re: Muzycy i ich PSEUDONIMY 11.02.02, 08:49 Johny Rotten = John Lydon, ale to pewnie wszyscy wiedzą, natomiast nie wszyscy wiedzą, że Jello Biafra = Eric Boucher. rzecz jasna mam na myśli tych, którzy w ogóle wiedzą, kto to jest Jello Biafra )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GuerillA Re: Muzycy i ich PSEUDONIMY IP: *.cyberdom.pl 11.02.02, 11:34 Ja nie wiem, wiec prosze o objasnienie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jello_b Re: Muzycy i ich PSEUDONIMY 11.02.02, 12:32 Gość portalu: GuerillA napisał(a): > Ja nie wiem, wiec prosze o objasnienie. pzdr były wokalista Dead Kennedys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostor Re: Muzycy i ich PSEUDONIMY IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.02.02, 11:21 jeżeli ktoś ma ksywe guerilla to raczej wie kim jest biafra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GuerillA Re: Muzycy i ich PSEUDONIMY IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 14:05 Gość portalu: kostor napisał(a): > jeżeli ktoś ma ksywe guerilla to raczej wie kim jest biafra aha... a jesli ma ksywe Neron, to zna sie na pozarnictwie. gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GuerillA Nicolas Cage IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.02, 18:42 A tak poza muzykami, to Nicolas Cage w rzeczywistosci ma na nazwisko Coppola. Chcial pozbawic sie odium slawnego wujka, i udalo sie) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 bono 12.02.02, 21:04 paul hewson... tylko tyle mi przychodyi tera do glowy... the edga juz nie pomne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: bono IP: 213.25.88.* 14.02.02, 16:30 paul hewson-bono david evans- the edge suzan dallion- siouxie (and the banshees) a kto zna nazwisko carla mc'coya z fields of the nephilim?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GuerillA Eric Clapton IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.02, 21:31 Eric w rzeczywistosci nazywa sie Clapp... A przedwojenna gwiazda estrady Marlena Dietrich: Marlena von Losch. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: Muzycy i ich PSEUDONIMY IP: *.chello.pl 15.02.02, 22:47 Thomas Anders (czy ktoś go jeszcze pamięta?) - Bernd Weidung Wybaczcie )), to czasy mojej wczesnej młodości i moja ówczesna wielka miłość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GuerillA Re: Muzycy i ich PSEUDONIMY IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.02, 22:52 Wybaczamy)) Moja milosc z czasow podstawowki to Sandra... CU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwendal Re: Muzycy i ich PSEUDONIMY IP: *.chello.pl 16.02.02, 13:10 Fish (ex Marillion) - Derek William Dick Gwendal Odpowiedz Link Zgłoś