Dodaj do ulubionych

Magazyn Muza

06.02.04, 14:53
Witam,
mam zapytanie:czy "Muza" jeszcze wychodzi?
bede wdzieczna za informacje
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • vulture Re: Magazyn Muza 06.02.04, 14:54
      Był tu niedawno wątek na temat Muzy i międzymiastowo stwierdzono, że nowy numer
      się jeszcze nie ukazał (ostatni to ten z Jopek na okładce).
      • cze67 Re: Magazyn Muza 06.02.04, 15:12
        i ze Muza ma jakies klopoty z wydawca. Czym sie te klopoty zakoncza? Zapewne
        albo zmiana wydawcy, albo zamknieciem tytulu. Co byloby nieco smieszne,
        zwazywszy, ze ukazalo sie jedynie ze siedem numerow tego pisma.
        • miecio4 Re: Magazyn Muza 06.02.04, 15:18
          cze67 napisał:

> Co byloby nieco smieszne,
          > zwazywszy, ze ukazalo sie jedynie ze siedem numerow tego pisma.

Cóż w tym śmiesznego? Jeśli redakcja nie potrafi stworzyć targetu swoje pisma,
          to jest jasne że szybciutko upadnie. Chcieli pisma dla wszystkich czyli tak
          naprawde dla nikogo. I tak długo wytrwali.
          • vulture "ale zawsze wtedy powiem, że najbardziej mi żal".. 06.02.04, 15:32
            ...nie, nie kolorowych jarmarków, tylko komiksów, ilustrujących teksty polskich
            piosenek. "Do nieba, do piekła" czy "Testosteron" były genialne. Szkoda, mam
            nadzieję, że nawet jeśli Muzę szlag trafi, to gdzieś je jeszcze zobaczę.

Na stronie internetowej Muzy nie zmieniło się absolutnie nic. Zapowiadany jest
            cały czas numer grudniowy, który już się ukazał.
            www.muza.art.pl/index.htm
            • cze67 A mnie wk..wia... 06.02.04, 15:35
              ... takie traktowanie czytelnikow. Chocby w internecie napisali, dlaczego pisma
              nie ma. Albo wydali jakies oswiadczenie czy co...
              • vulture "do widzenia mój kochany do widzeeeeniaaaaaa"* 06.02.04, 15:42
                No ale chyba się niczego nie spodziewałeś. Jak walnął "Tylko rock", też nic nie
                napisali i zapowiadali następny numer, a potem była cisza, jak gdyby nic się
                nie stało. Albo wierzą w to, że jakieś tam (finansowe zapewne) problemy da się
                przejść, albo nie chcą się przyznać do porażki rynkowej.

Ciekawe, ile się utrzyma gniot Hirka Wrony.
                • mantha Re: "do widzenia mój kochany do widzeeeeniaaaaaa" 09.02.04, 12:40
                  vulture napisał:

> Ciekawe, ile się utrzyma gniot Hirka Wrony.

Coz to za gniot?
                  czy juz wychodzi?

Troche szkoda Muzy, "czuc" tam bylo machine, i mialam nadzieje, ze wlasnie w te
                  strone pismo bedzie sie rozwijało.
                  A tak swoja droga mamy beznadziejny w Polsce rynek gazet muzycznych, ktore nie
                  sa super scisle zorientowane np: hip hop nigdy stop, czy jazz, czy muza powazna.
                  pozdrawiam

• vulture aj szud bi soł laki 09.02.04, 12:50

O piśmie Wrony pisałem tu.
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=10447325&a=10453575
                    Słowo "gniot" użyte zostało żartem, bo jeszcze nikt nie wie, jak pismo będzie
                    wyglądać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka