mantha 06.02.04, 14:53 Witam, mam zapytanie:czy "Muza" jeszcze wychodzi? bede wdzieczna za informacje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture Re: Magazyn Muza 06.02.04, 14:54 Był tu niedawno wątek na temat Muzy i międzymiastowo stwierdzono, że nowy numer się jeszcze nie ukazał (ostatni to ten z Jopek na okładce). Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Magazyn Muza 06.02.04, 15:12 i ze Muza ma jakies klopoty z wydawca. Czym sie te klopoty zakoncza? Zapewne albo zmiana wydawcy, albo zamknieciem tytulu. Co byloby nieco smieszne, zwazywszy, ze ukazalo sie jedynie ze siedem numerow tego pisma. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Magazyn Muza 06.02.04, 15:18 cze67 napisał: > Co byloby nieco smieszne, > zwazywszy, ze ukazalo sie jedynie ze siedem numerow tego pisma. Cóż w tym śmiesznego? Jeśli redakcja nie potrafi stworzyć targetu swoje pisma, to jest jasne że szybciutko upadnie. Chcieli pisma dla wszystkich czyli tak naprawde dla nikogo. I tak długo wytrwali. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture "ale zawsze wtedy powiem, że najbardziej mi żal".. 06.02.04, 15:32 ...nie, nie kolorowych jarmarków, tylko komiksów, ilustrujących teksty polskich piosenek. "Do nieba, do piekła" czy "Testosteron" były genialne. Szkoda, mam nadzieję, że nawet jeśli Muzę szlag trafi, to gdzieś je jeszcze zobaczę. Na stronie internetowej Muzy nie zmieniło się absolutnie nic. Zapowiadany jest cały czas numer grudniowy, który już się ukazał. www.muza.art.pl/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 A mnie wk..wia... 06.02.04, 15:35 ... takie traktowanie czytelnikow. Chocby w internecie napisali, dlaczego pisma nie ma. Albo wydali jakies oswiadczenie czy co... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture "do widzenia mój kochany do widzeeeeniaaaaaa"* 06.02.04, 15:42 No ale chyba się niczego nie spodziewałeś. Jak walnął "Tylko rock", też nic nie napisali i zapowiadali następny numer, a potem była cisza, jak gdyby nic się nie stało. Albo wierzą w to, że jakieś tam (finansowe zapewne) problemy da się przejść, albo nie chcą się przyznać do porażki rynkowej. Ciekawe, ile się utrzyma gniot Hirka Wrony. Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: "do widzenia mój kochany do widzeeeeniaaaaaa" 09.02.04, 12:40 vulture napisał: > Ciekawe, ile się utrzyma gniot Hirka Wrony. Coz to za gniot? czy juz wychodzi? Troche szkoda Muzy, "czuc" tam bylo machine, i mialam nadzieje, ze wlasnie w te strone pismo bedzie sie rozwijało. A tak swoja droga mamy beznadziejny w Polsce rynek gazet muzycznych, ktore nie sa super scisle zorientowane np: hip hop nigdy stop, czy jazz, czy muza powazna. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vulture aj szud bi soł laki 09.02.04, 12:50 O piśmie Wrony pisałem tu. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=10447325&a=10453575 Słowo "gniot" użyte zostało żartem, bo jeszcze nikt nie wie, jak pismo będzie wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś