sugarhoney 06.02.04, 21:29 U mnie jest to "Turn me on" Kevin Lyttle nie mogę się jakoś od tej piosenki opędzić. Wżarła mi sie w mózg i non stop dzwięczy mi w głowie, na zmiane z "I only wanted" Mariah Carey... zależnie czy nastrój mam słoneczny czy raczej blue Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luksusowy_yacht Re: Piosenka która za wami ostatnio chodzi... 07.02.04, 17:16 Guru "the traveler", Nate Dogg " Bag o'weed" Odpowiedz Link Zgłoś
borixx Re: Piosenka która za wami ostatnio chodzi... 10.02.04, 16:00 przepraszam z gory byc moze za wulgarne okreslenie ale mam pierdolca totalnego na punkcie dziewczyny-BIALEJ-joss stone i jej dwoch walkow-fell in love with a boy i chocking time.OBJAWIENIE!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Re: Piosenka która za wami ostatnio chodzi... 10.02.04, 21:40 Słyszałam "Fell in love with a boy" i byłam zaskoczona (w sensie pozytywnym). Muszę sie przyjrzeć bliżej tej pani, bo na podstawie jednej piosenki nie będę wyrokowac przecież Odpowiedz Link Zgłoś
ghetto_superstar Re: Piosenka która za wami ostatnio chodzi... 11.02.04, 12:46 nie mogę się od "mylkszejka" opędzic. damn right. no i jeszcze po głowie mi chodzi bez przerwy ten motyw z "get low". to takie "dararara". i w ogóle myślę że lil jon dużo osiągnie w tym roku. dobry jest. i "clubbin" jakiegoś chyba marquesa houstona. Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Re: Piosenka która za wami ostatnio chodzi... 20.02.04, 15:06 Gill-Scott Heron "The Bottle" bo wlasnie scignąłem wersje zripaną ze starego 12" winyla Paluchy lizać Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Piosenka która za wami ostatnio chodzi... 22.02.04, 20:41 poppin' tham thangs - G-unit Odpowiedz Link Zgłoś
borixx Re: Piosenka która za wami ostatnio chodzi... 23.02.04, 09:11 "HEY MAMA"BLACK EYED PEAS-OD RANA DO NOCY I TAK WKOLKO!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jeremy27 Re: Piosenka która za wami ostatnio chodzi... 24.02.04, 12:31 FREEDOM Sistars MUSIC&U Room5, MILKSHAKE Kelis, ChERRY BLOSOM GIRL Air - ale to juz zupełnie nie czarne klimaty Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Re: Piosenka która za wami ostatnio chodzi... 21.03.04, 16:47 Kolejny wżeracz mózgowy: R Kelly "Step in the name of love" poza tym cały tydzień katowałam kolegow w pracy płytą Blues Brothers hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
lookdawn Re: Piosenka która za wami ostatnio chodzi... 24.03.04, 21:41 "przyjaźń" - 18L "jedno jest życie" 18L "skarby" libera (przereklamowane [grr]) "Miasto jest nasze" Abradab Odpowiedz Link Zgłoś
pan_coito Re: Piosenka która za wami ostatnio chodzi... 31.03.04, 15:37 Pan Duże Pe "Nasze życie". Pretensjonalny tytuł, nieszczególny gościnny występ Mezo, dość standardowy beat (choć nieźle, bogato zaaranżowany); ale rymy Dużego Pe, cuty DJ Spoxa i przede wszystkim refren - takie, że proszę siadać. Idę po płytę Odpowiedz Link Zgłoś
borixx Re: Piosenka która za wami ostatnio chodzi... 02.04.04, 11:54 "yeah"ushera-when she get low...............!!!!!!!!!!!!!! "hey mama"-nadal niezmiennie,permanentny pierdolec "if i ain't got you"alicii keys "say yes" floetry (remix timbalanda) zreszta non stop czegos slucham ostatnio gospelowego soundtracku z "preacher's wife" baby bash-"sugah sugah"-nowe i baaaaaardzo wciagajace!polecam aha-pozdro suga!wesolych swiat wogole! Odpowiedz Link Zgłoś
tequila88 Re: Piosenka która za wami ostatnio chodzi... 04.04.04, 01:38 1. Yeah - Usher feat. Ludacris 2. Badaboom - B2K feat. Fabolous 3. I Need A Girl (Part II) - P.Diddy feat. Ginuwine I coś z polskiego hyphopu - Bez Ciśnień - Zipera (coś pozytywnego w polskim hhh...WRESZCIE! A nie tylko o tym jaka to bida w kraju:/) - 15 MC's - Trzeci Wymiar (brawo dla panow za wspaniały i jakże oddający całą prawdę text! Moje gratulacje! ) No to na tyle, ale jest jeszcze sporo piosenek, ktore caly czas mi w uszach brzęczą Odpowiedz Link Zgłoś
lejla Re: Piosenka która za wami ostatnio chodzi... 10.04.04, 16:21 I'm good Black Ivory ( i reszta piosenek z soundtracku do Honey- polecam!) If I ain't got you A.Keys - piekna piosenka Fell in love.. J. Stone Get involved Saadiq - stare ale jare hehe Get it on the floor DMX&Swizz Beats Thank you Jamelia i to by bylo na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Piosenka która za wami ostatnio chodzi... 15.11.04, 16:08 "G-Funk is here to stay" Warren G Odpowiedz Link Zgłoś
chiaroscuro Re: Piosenka która za wami ostatnio chodzi... 21.11.04, 11:17 "My man" angie stone Odpowiedz Link Zgłoś
h8red You might need somebody - Shola Ama 23.11.04, 17:53 Łażą też inne ale to nie są klimaty tego forum )) Odpowiedz Link Zgłoś
wiercistopka Re: You might need somebody - Shola Ama 20.04.05, 12:51 Teraz za mną chodzi cała płyta Jill Scott Beautifully human I chodzi i chodzi i chodzi za mną od poniedziałku Parę miesięcy to potrwa na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
ludicrus Re: Piosenka która za wami ostatnio chodzi... 15.05.05, 01:11 A u mnie jest jak mam doła - Akon "Locked up", a jak jest ok... i wszystko kreci sie pozytywnie ....The Game "Special .....poydrowiona Odpowiedz Link Zgłoś
radzyminek Re: Piosenka która za wami ostatnio chodzi... 01.06.05, 18:44 Erykah Badu, Whitney Houston, Mariah Carey, Aaliyah , Toni Braxton - te wszystkie panie mnie 'przesladuja' Odpowiedz Link Zgłoś
kingisko We belong together... 10.07.05, 12:47 ... i cała płytka M. Carey "Emancipation of Mimi" ---- EOM - POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chiaroscuro Re: Piosenka która za wami ostatnio chodzi... 25.08.05, 13:06 "please" toni braxton Odpowiedz Link Zgłoś
norbert76 Kirk Franklin... 23.07.06, 01:48 Kirk Franklin 'Looking For You' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: Piosenka która za wami ostatnio chodzi... 28.10.06, 16:14 sugarhoney napisała: > U mnie jest to "Turn me on" Kevin Lyttle nie mogę się jakoś od tej piosenki > opędzić. Wżarła mi sie w mózg i non stop dzwięczy mi w głowie, na zmiane z "I > only wanted" Mariah Carey... zależnie czy nastrój mam słoneczny czy raczej > blue Cześć, pytam się, co się stało z forum ,dlaczego osiemdziesiąt procent zawartosci tego forum została wykasowana? Odpowiedz Link Zgłoś
sugar.and.spice Re: Piosenka która za wami ostatnio chodzi... 26.12.06, 15:54 Ciara 'Promise'. Nie moge sie jej pozbyc Odpowiedz Link Zgłoś
sugar.and.spice Re: Piosenka która za wami ostatnio chodzi... 03.01.07, 05:00 Od wczoraj smrod za mna chodzi. Bigos byl na kolacje Odpowiedz Link Zgłoś
sugar.and.spice Re: Piosenka która za wami ostatnio chodzi... 20.01.07, 14:48 I Say A Little Prayer Odpowiedz Link Zgłoś