Gość: Se IP: 213.17.159.* 26.01.10, 16:06 The Horrors Blur Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Premislaus92 Re: NME nominuje IP: *.inowroclaw.mm.pl 26.01.10, 16:44 Moje typy: Muse Kings Of Leon Julian Casablancas Mumford & Sons Muse Humbug (Arctic Monkeys) Crying Lightining (Arctic Monkeys) Glastonbury Live at O2 (KoL)/Live at Reading (Nirvana) Lady Gaga/Jonas Brothers Green Day/Jonas Brothers Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: NME nominuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 16:49 KasabianMuse? to dobry zespół musi być, tylu zdolnych muzyków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perfect__disguise Re: NME nominuje IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.01.10, 17:16 dażę małpy dużą sympatią, ale nominacja dla "cornerstone" to chyba jakiś żart D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WTF Re: NME nominuje IP: *.lanet.net.pl 26.01.10, 18:10 To jest bez sensu. Niech się zdecydują na to, czy Green Day, Paramore lub Oasis są wśród najlepszych czy wśród najgorszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasyl Re: NME nominuje IP: *.gdynia.mm.pl 26.01.10, 19:29 arctic monkeys maja z nowym albumem maja szanse na najgorszą kapele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzech Re: NME nominuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 20:08 boring Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: NME nominuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 20:24 dla mnie: Najlepszy brytyjski zespół Muse Najlepszy zagraniczny zespół Kings Of Leon Najlepszy artysta solowy Florence And The Machine Najlepszy nowy zespół The xx Najlepszy zespół na żywo (ktoś mi wytłumaczy co tu robią Arctic Monkeys? przecież sami brytole komentowali ich koncerty jako słabe, polaryzując ich z robiącymi znakomity show Muse) Muse/Radiohead Najlepszy album Arctic Monkeys - Humbug/Muse - The Resistance (oba są odważne w doborze inspiracji - na Humbugu słychać dużo Queens of the Stone Age czy nawet Black Sabbath, na Resistance mnóstwo muzyki klasycznej) Najlepszy utwór Florence And The Machine - Rabbit Heart (Raise It Up) Najlepszy teledysk i Najlepsze wydarzenie: wstrzymuję się Najlepszy festiwal Download Najlepsze DVD Nirvana - Live At Reading Najgorszy album Green Day - 21st Century Breakdown/Lady Gaga - The Fame Najgorszy zespół Green Day Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no to Re: NME nominuje IP: 213.17.159.* 26.01.10, 22:29 Moje Najlepszy brytyjski zespół Oasis Najlepszy zagraniczny zespół Vampire Weekend (ew. YYYs) Najlepszy artysta solowy Dizzee Rascal Najlepszy nowy zespół The xx/Big Pink Najlepszy zespół na żywo Kasabian Najlepszy album The Horrors - Primary Colours Najlepszy utwór Animal Collective - My Girls Najlepszy teledysk Kasabian - Fire Najlepsze wydarzenie Blur at Hyde Park Najlepszy festiwal Glastonbury Najgorszy zespół Green Day, Jonas Brothers, Paramore i JLS ex eaquo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: NME nominuje IP: *.autocom.pl 26.01.10, 23:31 <lol2> cornerstone własnie tak tak tak! za bezpretensjonalność! za to, ze nie trzeba szastać pieniędzmi by nagrać coś fajnego! za tupet! za czerwony sweter alexa! za umiejętność śmiania sie z siebie! Kategoria Live- no tutaj cięzko i kasabian i muse ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carvel Re: NME nominuje IP: *.lublin.mm.pl 27.01.10, 11:50 jak możecie pisać o nominacji wydarzeń jak na nich nie byliście wcale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: NME nominuje IP: *.osowa.gda.osk.pl 27.01.10, 11:54 Nie czaje... dlaczego humbug jest nominowany i do najlepszego i do najgorszego albumu?!?? Cos tu jest nie tak.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: NME nominuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.10, 11:59 jak na mój gust to (kolejno): Muse (im się zawsze nagrody należą, za cokolwiek) Yeah Yeah Yeahs (za świetny ostatni album i genialny klip do Heads Will Roll) Florence And The Machine (ciekawe co dalej z tego wyniknie) La Roux (dlaczego dopiero teraz???, ja się pytam, gdzie oni byli???) Muse (a może jednak Radiohead?) Muse - The Resistance (najlepsza płyta roku i... okładka) Arctic Monkeys - Crying Lightning Oasis - Falling Down (szkoda że nie ma Editors "Papillon") Blur at Hyde Park (tu chyba nie trzeba tłumaczyć why..) Glastonbury The Killers - Live From The Royal Albert Hall (oglądam to co najmniej raz dziennie, to już obsesja) The Jonas Brothers - Lines Vines Trying Times Jonas Brothers Odpowiedz Link Zgłoś
mistermozg Re: NME nominuje 05.02.10, 21:39 fajnie, nominowano lady gagę do tytułu najlepszej artystki solowe i najgorszego albumu jednocześnie. tak samo jak oasis i green day. pogratulować konsekwencji "dziennikarzykom" z NME. Odpowiedz Link Zgłoś