gregkor 16.02.04, 13:24 Witam wszystkich po ciężkiej grypie!!!..i po 2 tygodniach leżenia w łóżku. Co się w ogóle dzieje, jak piżmak's party? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pizmak31 Re: Witam wszystkich..:) 16.02.04, 13:40 No kuuuuurde, mieszkanie stoi, przybylo malowidel, chociaz generalnie bylo lekko smetnie - bez Ciebie ))) Witam witam i pytam jak zwykle czy z siata to juz naprawde koniec. Bo jak bylam dwa tygodnie temu to obeszlam sie smakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Witam wszystkich..:) 16.02.04, 13:47 pizmak31 napisała: > No kuuuuurde, mieszkanie stoi, przybylo malowidel, chociaz generalnie bylo > lekko smetnie - bez Ciebie ))) Witam witam i pytam jak zwykle czy z siata to > juz naprawde koniec. Bo jak bylam dwa tygodnie temu to obeszlam sie smakiem. No ale "u la la la la" chyba zaspiewaliście..)) p.s. dowiem się co z siatką...i dam znać.. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: siatka.... 16.02.04, 14:17 Hurrrrrrrrrrrrrrrra!!!!!!! Przywracasz sens memu zyciu.... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Dzięki iluś za mp3... 16.02.04, 15:43 James bardzo mi się spodobał...ale nagrałeś mi chyba the best of....masz jakieś katalogowe płyty?... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Dzięki iluś za mp3... 16.02.04, 16:49 gregkor napisał: > James bardzo mi się spodobał...ale nagrałeś mi chyba the best of....masz > jakieś katalogowe płyty?... No the best of, bo w sumie tego mi się najlepiej słucha zawsze. Mam "Millionaires" z 1999 na oryginale nawet, nagram Ci. Z pozostałych też trochę posiadam, ale musiałbym podociągać. Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: 16.02.04, 19:20 Witam Gregkora!!! U Pizmaczka impreza fajna byla, ale wyraznie brakowalo barmana i TWArzystwo nazbyt trzezwe bylo Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: 17.02.04, 11:48 nefil napisał: > Witam Gregkora!!! > U Pizmaczka impreza fajna byla, ale wyraznie brakowalo barmana i TWArzystwo > nazbyt trzezwe bylo Hmmm...rozumiem, ze znowu nie wziąłeś gotyckich kieliszków..))) A że TWArzystwo było nazbyt trzeźwe to bardzo niepokojący objaw..))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: czesc Gregkor 19.02.04, 14:23 foxy21 napisała: > Gdzie byles, jak Cie nie bylo? > Jak mnie nie było, to byłem w domu i chorowałem....i zauważyłem, że przy 40 stopniach gorączki nie miałem siły słuchać zadnej muzyki! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Foxy.. 19.02.04, 14:26 A tak przy okazji to wybierasz się na Maceo Parkera? Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Foxy.. 19.02.04, 14:32 Bidulku, mam nadzieje, ze nie majaczyles w goraczce Gregkor tyle koncertow niebawem, poszlabym na wszystkie, ale nie wiem jak z kasa na pewno pojde na HH. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda a witam:) 17.03.04, 22:09 Niby dziewiczo, a niby nie W każdym razie rodzę tu pierwsze posty Zatem- BRY! Odpowiedz Link Zgłoś