rodzynka.sardynka 08.05.06, 10:44 Moja przyjaciółko, skarbie, kochanie, jak tam idzie mózgów pranie ? Czy można powiedzieć, że udanie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rodzynka.sardynka Re: Reprint 08.05.06, 13:38 tu brakuje imienia. Czy na fk to i owo jest zakazane ? Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynka.sardynka Re: Reprint 10.05.06, 12:10 Od tej pory moje metody to rzecz święta./ Nie będą je stosować przeciwko mnie jakieś bydlęta. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Reprint 10.05.06, 12:13 rodzynka.sardynka napisała: > Od tej pory moje metody > to rzecz święta./ > Nie będą je stosować > przeciwko mnie > jakieś bydlęta. Nie "je stosować", tylko "ich stosować"... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynka.sardynka Re: Reprint 10.05.06, 12:32 Ja się popłaczę. Z deszczu pod rynnę. Nigdy tego sobie nie wybaczę. Co emocje znaczą. A dostarczają mi ich - dobrze teraz piszę? zaraz: te emocje tych emocji a więc "ich" chyba będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Reprint - VERY gud! Sękju za poprawkę... 10.05.06, 12:33 rodzynka.sardynka napisała: > Ja się popłaczę. > Z deszczu pod rynnę. > Nigdy tego sobie nie wybaczę. > Co emocje znaczą. > A dostarczają mi ich > - dobrze teraz piszę? > zaraz: > te emocje > tych emocji > a więc "ich" chyba będzie dobrze Miłego dnia! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynka.sardynka Re: Reprint - VERY gud! Sękju za poprawkę... 10.05.06, 13:06 > a to imię, ta Franka, może być? Bo Cyryl nie może być < Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Reprint - VERY gud! Sękju za poprawkę... 10.05.06, 13:12 rodzynka.sardynka napisała: > > > > > > > a to imię, ta Franka, może być? Bo Cyryl nie może być < Es ju łisz... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynka.sardynka Re: Reprint - VERY gud! Sękju za poprawkę... 10.05.06, 13:16 < a piękna Helena nie mogła być, czy też to chodziło o konia Trojańskiego > Odpowiedz Link Zgłoś