Gość: Melomanka IP: *.CNet.Gawex.PL 06.03.10, 22:01 Znacie, lubicie? Zastanawiam się nad kupnem ich płyty. Warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 802.11n Re: Audiofeels. IP: *.multimo.pl 06.03.10, 23:14 Znamy, nie lubimy. Zespół wtórny. Pierwsza była Rockapella (do odsłuchania np. na Youtube). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melomanka Re: Audiofeels. IP: *.CNet.Gawex.PL 07.03.10, 10:21 Wtórny? Nie powiedziałabym. Jako pierwszy na szerszą skalę 'wylansował' vocal play w Polsce. To mało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kidd Re: Audiofeels. IP: 81.219.121.* 07.03.10, 11:33 No i po co to komu? Wytłumacz mi dlaczego powinienem słuchać paru gości, którzy głosami imitują gitary, zamiast prawdziwej gitary? W ogóle to do mnie nie przemawia i nie widzę sensu istnienia podobnych eksperymentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melomanka Re: Audiofeels. IP: *.CNet.Gawex.PL 07.03.10, 13:29 Po co to komu? Dobre pytanie. Vocal play jest stylem muzycznym jak każdy innym. Tak samo mógłbyś zapytać po komu pop jeśli istnieje rock itd. Dla mnie vocal play jest czymś innowacyjnym, pokazuje możliwości ludzkiego głosu, pomysłowości, nadaje nowe brzmienie muzyce. A czy według Ciebie to co innowacyjne to złe? Próbowałeś posłuchać choć jednego utworów w ich wykonaniu? Odpowiedz Link Zgłoś