gaz.na.ulicach 18.02.04, 20:23 Staszewski - Gaz na ulicach Jakie znacie jeszcze napiszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moore_ash Re: piosenki o gazach 18.02.04, 20:30 nie znam zadnej, ale za to mam propozycje na zalozenie kilku nastepnych watkow: 1. highway to hel jakie znacie piosenki o autostradach na hel 2. spostrzeglem pierwszy siwy wlos na twojej skroni... jakie znacie piosenki z kolorem damskich wlasow w tresci 3. serki dietetyczne- hurt jakie znacie piosenki o serkach lub o hurtowniach 4.malted milk jakie znacie piosenki o mleku w proszku 5. zlodziej zapalnniczek- pidzama jakie znacie piosenki o zlodziejach zapalniczek, ostatecznie o zapalniczkach (droga wolnej dedukcji to ta piosenka i w tym watku pasuje bo niby co jest w zapalniczce jak nie gaz? 6r.e.m. man on the moon piosenki o gagarinie. ... na razie tyle bo musze isc zamonotwac bagaznik na dachu... a to jeszcze jeden 7. jakie znacie piosenki o bagaznikach na dach... pozdr. tb Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Ja znam! Ja znam!!! 18.02.04, 20:32 Celine Dion - My Fart Will Go On Bonnie Tyler - It's A Fartache Backstreet Boys - Quit Playing Games With My Fart Lena Horne - Stormy Weather Nirvana - Smells Like Teen Spirit P.S. Zajebisty wątek Odpowiedz Link Zgłoś
joseph80 Re: piosenki o gazach 18.02.04, 20:34 Utwór pt:Bean Pie może nie bezpośrednio o gazach, ale po czymś takim z pewnością takowe mogą wystapic. Autorem jest Sonny Phillips Odpowiedz Link Zgłoś
haruko Re: piosenki o gazach 19.02.04, 11:04 No, o kolorze damskich wlosow na pewno by sie sporo znalazlo)) Gorzej pewnie z tymi serkami dietetycznymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: piosenki o gazach IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 18.02.04, 22:57 Disco polo: Big Dance "Gaz" Odpowiedz Link Zgłoś
moore_ash Re: piosenki o gazach 20.02.04, 16:54 wlasnie mi sie ten majstersztyk przypomnial i chcialem sie dopisac pozdr. tb Odpowiedz Link Zgłoś
haruko i ja znam, i ja:) 19.02.04, 10:17 "....Pumpin' the gas every night, pumpin' the gas every night..." Frank Zappa "Wind up workin' in the gas station" Butthole Surfers "I saw an X-ray of girl passing gas" i jeszcze Lady Pank: "...po co ciagle pic to samo piwo kiedy czujesz ze ulecial gaz...")) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy SUUUUUUUUUPER WĄTEK!!! ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.04, 10:21 Panie szofer - gazu! Panie szofer - gazu! Póki wódka jest w garażu... Odpowiedz Link Zgłoś
haruko oxygen:) 19.02.04, 10:53 wlasciwie to beda tu pasowac takze wszystkie piosenki o powietrzu, oddychaniu i itp chyba ze zaraz autor watku ograniczy temat do gazow bojowych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: oxygen:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.04, 11:39 Przypomniałaś mi: Jestem powietrzem - Anita Lipnicka. Odpowiedz Link Zgłoś
haruko Sesame street:))) 19.02.04, 12:40 Listen up, America We've got something great for you! It's something you can feel and breathe and even see right through It isn't something you can smell Or taste or eat or see And please don't send us money It's absolutely free Oh yes, it's air, air, air It's the bargain of the day Air, air, air Doesn't look like much but, hey! It's handy when you're working It's handy when you play So get some air, air, air It'll blow you right away! Oh, you can breathe it with your mouth Or you can breathe it through your nose And when you take your shoes off, you can feel it on your toes It isn't purple, green, or pink Or red or white or blue It's kind of hard to spot it, but It's always there for you No taste! No waste! No tell tale smell, it's swell! Oh yes, it's air air air Send for your supply today Air, air, air from Maine to Monterey Americans just love it They breathe it night and day So get some air air air It'll blow you right away! Odpowiedz Link Zgłoś