Gość: Etna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 21:51 Słuchajcie - na prawdę wstyd mi się przyznać, ale bardzo ciężko mi rozróżnić Kurta N. od BONO... Nie wiem czy to przez sympatię do U2, ale koleś według mnie cholernie fajnie śpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture Re: KURT NILSEN - na prawdę fajnie brzmi 24.02.04, 21:55 Gość portalu: Etna napisał(a): > Słuchajcie - na prawdę wstyd mi się przyznać, ale bardzo ciężko mi rozróżnić > Kurta N. od BONO... A kto to jest Bono? Nie znam - on też z "Idola"? Odpowiedz Link Zgłoś
las_manequinas Re: KURT NILSEN - na prawdę fajnie brzmi 24.02.04, 22:11 nie, z "drogi do gwiazd". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Etna Re: KURT NILSEN - na prawdę fajnie brzmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 22:12 > A kto to jest Bono? Nie znam - on też z "Idola"? Ty się poważnie pytasz??? Boże... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture cóż mogę powiedzieć 24.02.04, 22:14 Gość portalu: Etna napisał(a): > > A kto to jest Bono? Nie znam - on też z "Idola"? > > Ty się poważnie pytasz??? Boże... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
las_manequinas Re: KURT NILSEN - na prawdę fajnie brzmi 24.02.04, 22:14 myślisz, że vulture mógłby być niepoważny?! Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: KURT NILSEN - na prawdę fajnie brzmi 24.02.04, 22:14 Gość portalu: Etna napisał(a): > Ty się poważnie pytasz??? Boże... Nie bulwersuj się, wiedział kto to Nilsen przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Etna Re: KURT NILSEN - na prawdę fajnie brzmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 22:22 > Nie bulwersuj się, wiedział kto to Nilsen przynajmniej. Nie nie - już wszystko w porządku. Szok minął - mąż mnie ocucił )) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture wódki niech naleje 24.02.04, 22:24 Gość portalu: Etna napisał(a): > Szok minął - mąż mnie ocucił )) A Twój nick to od płyty Bajmu "Etna", nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Etna Re: wódki niech naleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 22:31 > A Twój nick to od płyty Bajmu "Etna", nie? Od czego??? Hmmm to wiele wyjaśnia... Miałeś prawo nie wiedzieć Ty to umiesz zaskoczyć człowieka! Już drugi raz zresztą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Etna PS. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 22:35 > > A Twój nick to od płyty Bajmu "Etna", nie? A o takiej wyspie na morzu Śródziemnym jak SYCYLIA słyszałeś? Tam taki wulkan jest - baaaardzo wiekowy... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture więcej wódki nalać 24.02.04, 22:41 Gość portalu: Etna napisał(a): > > > A Twój nick to od płyty Bajmu "Etna", nie? > > A o takiej wyspie na morzu Śródziemnym jak SYCYLIA słyszałeś? Tam taki wulkan > jest - baaaardzo wiekowy... Nie, nie słyszałem, opowiedz mi o tym. Śródziemne to koło Szwecji jest, przy Madagaskarze, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Etna SWEET TEENS vulture :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 22:49 Tylko tyle )) Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: KURT NILSEN - na prawdę fajnie brzmi 24.02.04, 22:45 a kto to jest ten Nilsen? Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: KURT NILSEN - na prawdę fajnie brzmi 24.02.04, 22:47 peternurek1 napisał: > a kto to jest ten Nilsen? Peter, teraz tos się skompromitował. Trzeba wiedzieć, czym się Twój idol inspirował ) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture denaturatu!!! 24.02.04, 22:50 > peternurek1 napisał: > > > a kto to jest ten Nilsen? Teraz założycielka wątku dostanie apopleksji. Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: KURT NILSEN - na prawdę fajnie brzmi 24.02.04, 22:51 o nie!! już chyba nigdy nie spojże na żadną płyte U2 ze wstydu... żegnajcie , mnie wogule nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Etna PRZEPRASZAM - zacznę jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 23:06 Bono - wokalista U2 Nilsen - laureat światowego 'Idola' Cel wątku: -publiczne wyrażenie mojego uznania dla talentu Nilsena -pytanie do osób, które słyszały kiedykolwiek OBU wykonawców: czy słyszycie uderzające podobieństwo w barwie głosu? jak Wam się podoba (wokalnie) młody debiutant? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture borygo! borygo! 24.02.04, 23:08 Gość portalu: Etna napisał(a): > Bono - wokalista U2 Kto to jest U2? > Nilsen - laureat światowego 'Idola' No to każdy wie. > Cel wątku: > -publiczne wyrażenie mojego uznania dla talentu Nilsena <klask> > -pytanie do osób, które słyszały kiedykolwiek OBU wykonawców: A co, nagrali coś razem? > czy słyszycie uderzające podobieństwo w barwie głosu? Nie. > jak Wam się podoba (wokalnie) młody debiutant? Śpiewa bardzo podobnie do takiego irlandzkiego boysbandu. Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: PRZEPRASZAM - zacznę jeszcze raz 24.02.04, 23:12 Gość portalu: Etna napisał(a): > Nilsen - laureat światowego 'Idola' aaaa, ten Nilsen , trzeba było odrazu mówić > czy słyszycie uderzające podobieństwo w barwie głosu? > jak Wam się podoba (wokalnie) młody debiutant? w barwie... no niewiem , może... wokalnie , głos ma dobry , ale ten singiel który słyszałem nie był najmocniejszy (chyba że mi się coś porąbało i to nie on) ) Odpowiedz Link Zgłoś