Dodaj do ulubionych

Muse "Absolution"

IP: *.acn.pl 06.03.04, 00:41
GENIALNA PŁYTA ROKU 2003!!!!!!!!
POLECAM!!!

(zwłaszcza wersję z bonusowym dvd - świetne materiały z okresu tworzenia tego
dzieła)
Obserwuj wątek
    • Gość: aasiek Re: Muse "Absolution" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 11:25
      W końcu i w Polsce doczekała się zaszczytu wydaniawinkFajna płyta,tytuł recenzji
      ("Barokowa histeria")jest bardzo na rzeczy.Zresztą Bellamy mówił w którymś
      wywiadzie,że uwielbia muzykę barokową i to słychać w jego utworach.
      • jazzkam Re: Muse "Absolution" 07.03.04, 11:50
        recenzja trochę minimalistyczna wink no ale niech będzie. radzę kupić Muse,
        naprawdę świetna płyta.
        • Gość: goosia Re: Muse "Absolution" IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.04, 12:01
          ja tez jestem za...choc plyta podobno gorsza od poprzednich....ja jeszcze całej
          nie przerobiłam wiec wypowiadac sie nie bede....
          • Gość: Asia Re: Muse "Absolution" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 13:13
            Dodaję swój głos do jak najbardziej pochlebnych opinii... Czekałam na tą płytę,
            czekałam.Zirytowałam się, ściągnęłam z sieci, bo stwierdziłam, że nigdy się nie
            ukaże..Ale w końcu jest! Ciągle nie rozumiem dlaczego dopiero teraz wychodzi...
            Za to wiele innych, kiepskich płyt miało premierę w tym samym dniu.

W każdym razie cieszę się, że w końcu jest. Bo warto wydać te pieniążki na nich
            (w Merlinie ku mojemu zdziwieniu 38,5 zł - poprzednie ich płyty w Empiku po 60-
            65 zł!). Kocham te wszystkie piosenki bardzooo! Przy jednych można się nieźle
            bawić, przy innych posmucić trochę, ale płytę można pokochać od pierwszego
            słuchania. A jak nie pierwszego to już od drugiego, trzeciego na pewno.

Ich muzyka jest, owszem, specyficzna, ale jak ktoś lubi te parę zespołów z
            recenzji i ogólnie klimat brytyjskiego rocka, który teraz panuje w UK, to warto
            sięgnąć po ich pozycję... Ich polski singiel, to chyba 'Hysteria' - ostatnio
            widziałam na Vivie, ku swojemu wielkiemu (miłemu)zaskoczeniu. To świetny
            kawałek, więc się cieszę... Życzę ich wydawcom w Polsce powodzenia, bo może
            kiedyś uda im się zjawić w Polsce, czego b. bym chciała (po ich koncertówce do
            Hullabaloo jestem jeszcze bardziej przekonana. Przepraszam, ze tyle piszę, ale
            po prostu się cieszę, że mogłam sobie w końcu legalnie kupić ich album, a nie
            ciągle słuchać 'Absolution' na mp3!!!!
            • Gość: ivy666 Re: Muse "Absolution" IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.04, 19:46
              skoro takie pochlebne opinie to chyba tez sobie zaaundujesmile
              • Gość: simi Re: Muse "Absolution" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 23:28
                I jak ci się podoba?
          • libertine Re: Muse "Absolution" 31.05.04, 17:51
            Gość portalu: goosia napisał(a):

> ja tez jestem za...choc plyta podobno gorsza od poprzednich....ja jeszcze
            całej
            >
            > nie przerobiłam wiec wypowiadac sie nie bede....

..............gorsza od poprzednich na pewno nie jest!
            muse trzymają niesamowicie wysoki poziom... co utwór, to wbija w ziemię

to tak jakby jan sebastian bach został wystrzelony w kosmos w roku 2050 i tam
            tworzył
    • dekris Re: Muse "Absolution" 07.03.04, 16:55
      dobrze podsumowane: albo się uwielbia, albo nienawidzi.

Ja uwielbiam smile
      • luka Re: Muse "Absolution" 08.03.04, 20:57
        A mnie ten zespół w ogóle nie kręci. Drażni mnie zawodzenie tego gościa. W
        porównaniu z "Mars Volta" czy "At The Drive In" to ten Muse to są małe pikusie.
        Jak dla mnie oczywiście bo każdy może mnieć swoje zdanie, no nie ?
    • las_manequinas Re: Muse "Absolution" 09.03.04, 20:04
      świetna, podoba mi się. dziś kupiłam. dzięki, wasze opinie były jednym z
      głównych czynników, które na to wpłynęły. wink
    • las_manequinas Re: Muse "Absolution" 09.03.04, 20:05

• mirkamookie Muse "Absolution"!!!!!!!!!! 10.03.04, 19:16
        Ja oszalałam na punkcie tej płyty juz dawno i tez nie mogłam doczekac sie jej
        ukazania w naszym kraju . wiem , ze teraz zachwam sie jak zwykla kobieta moje
        pierwsze zainteresowanie wzbudzil,a raczej rozniecil clip "Hysteria"nawiasem
        mowiac ten facet z teledysku jest niesamowity (fajnie krzyczy jak to mowi moja
        kolezanka).wszystkim polecam obejrzenie ich oficjalnej strony sa tam min. clipy
        www.muse.mu
        polecam goraco i pozdrawiam
    • Gość: Wroobel Re: Muse "Absolution" IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.03.04, 11:52
      Album slabszy od poprzedniego ale nie kiepski. Moim zdaniem kawal dobrego
      rocknrolla. W porownaniu do innych brytyjskich zespolow najnowsza produkcja
      Muse wypada bardzo przyzwoicie. I jeszcze jedno: zenada jest ze plyta ta wyszla
      u nas 5 (slownie: piec) miesiecy po premierze w UK. Ja, np. juz dawo to
      zassalem z sieci bo nie moglem doczekac sie CD. A potem sie mowi ze ludzie plyt
      nie kupuja bo piraci etc. Brawo dla "wydawcy" za samobojczego gola.
    • Gość: Kama Re: Muse "Absolution" IP: *.p.lodz.pl 26.04.04, 21:11
      Gdzie moge znalez teksty piosenek MUSE ??? prosze o wiadomosc lub chociaz taki
      (lepszy) kontakt kama20@o2.pl
      • Gość: dorota Re: Muse "Absolution" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 13:15
        na przykład na stronie:
        www.muse.mu
        albo na jakiejkolwiek pierwszej lepszej stronie z tekstami piosenek, np:
        www.lyrics.com
    • Gość: Basstard Re: Muse "Absolution" IP: *.org 31.05.04, 16:46
      Mieliśmy (tzn. moja małżonka i ja) juz we wrześniu, dzięki posiadającej stałe
      łącze kumpeli mojej żony.

Cudowne. Genialne. Bezustanny dreszcz na plecach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka