Gość: dev1 IP: *.acn.pl 06.03.04, 00:41 GENIALNA PŁYTA ROKU 2003!!!!!!!! POLECAM!!! (zwłaszcza wersję z bonusowym dvd - świetne materiały z okresu tworzenia tego dzieła) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aasiek Re: Muse "Absolution" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 11:25 W końcu i w Polsce doczekała się zaszczytu wydaniaFajna płyta,tytuł recenzji ("Barokowa histeria")jest bardzo na rzeczy.Zresztą Bellamy mówił w którymś wywiadzie,że uwielbia muzykę barokową i to słychać w jego utworach. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzkam Re: Muse "Absolution" 07.03.04, 11:50 recenzja trochę minimalistyczna no ale niech będzie. radzę kupić Muse, naprawdę świetna płyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: Muse "Absolution" IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.04, 12:01 ja tez jestem za...choc plyta podobno gorsza od poprzednich....ja jeszcze całej nie przerobiłam wiec wypowiadac sie nie bede.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Muse "Absolution" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 13:13 Dodaję swój głos do jak najbardziej pochlebnych opinii... Czekałam na tą płytę, czekałam.Zirytowałam się, ściągnęłam z sieci, bo stwierdziłam, że nigdy się nie ukaże..Ale w końcu jest! Ciągle nie rozumiem dlaczego dopiero teraz wychodzi... Za to wiele innych, kiepskich płyt miało premierę w tym samym dniu. W każdym razie cieszę się, że w końcu jest. Bo warto wydać te pieniążki na nich (w Merlinie ku mojemu zdziwieniu 38,5 zł - poprzednie ich płyty w Empiku po 60- 65 zł!). Kocham te wszystkie piosenki bardzooo! Przy jednych można się nieźle bawić, przy innych posmucić trochę, ale płytę można pokochać od pierwszego słuchania. A jak nie pierwszego to już od drugiego, trzeciego na pewno. Ich muzyka jest, owszem, specyficzna, ale jak ktoś lubi te parę zespołów z recenzji i ogólnie klimat brytyjskiego rocka, który teraz panuje w UK, to warto sięgnąć po ich pozycję... Ich polski singiel, to chyba 'Hysteria' - ostatnio widziałam na Vivie, ku swojemu wielkiemu (miłemu)zaskoczeniu. To świetny kawałek, więc się cieszę... Życzę ich wydawcom w Polsce powodzenia, bo może kiedyś uda im się zjawić w Polsce, czego b. bym chciała (po ich koncertówce do Hullabaloo jestem jeszcze bardziej przekonana. Przepraszam, ze tyle piszę, ale po prostu się cieszę, że mogłam sobie w końcu legalnie kupić ich album, a nie ciągle słuchać 'Absolution' na mp3!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivy666 Re: Muse "Absolution" IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.04, 19:46 skoro takie pochlebne opinie to chyba tez sobie zaaunduje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simi Re: Muse "Absolution" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 23:28 I jak ci się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
libertine Re: Muse "Absolution" 31.05.04, 17:51 Gość portalu: goosia napisał(a): > ja tez jestem za...choc plyta podobno gorsza od poprzednich....ja jeszcze całej > > nie przerobiłam wiec wypowiadac sie nie bede.... ..............gorsza od poprzednich na pewno nie jest! muse trzymają niesamowicie wysoki poziom... co utwór, to wbija w ziemię to tak jakby jan sebastian bach został wystrzelony w kosmos w roku 2050 i tam tworzył Odpowiedz Link Zgłoś
dekris Re: Muse "Absolution" 07.03.04, 16:55 dobrze podsumowane: albo się uwielbia, albo nienawidzi. Ja uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
luka Re: Muse "Absolution" 08.03.04, 20:57 A mnie ten zespół w ogóle nie kręci. Drażni mnie zawodzenie tego gościa. W porównaniu z "Mars Volta" czy "At The Drive In" to ten Muse to są małe pikusie. Jak dla mnie oczywiście bo każdy może mnieć swoje zdanie, no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
las_manequinas Re: Muse "Absolution" 09.03.04, 20:04 świetna, podoba mi się. dziś kupiłam. dzięki, wasze opinie były jednym z głównych czynników, które na to wpłynęły. Odpowiedz Link Zgłoś
mirkamookie Muse "Absolution"!!!!!!!!!! 10.03.04, 19:16 Ja oszalałam na punkcie tej płyty juz dawno i tez nie mogłam doczekac sie jej ukazania w naszym kraju . wiem , ze teraz zachwam sie jak zwykla kobieta moje pierwsze zainteresowanie wzbudzil,a raczej rozniecil clip "Hysteria"nawiasem mowiac ten facet z teledysku jest niesamowity (fajnie krzyczy jak to mowi moja kolezanka).wszystkim polecam obejrzenie ich oficjalnej strony sa tam min. clipy www.muse.mu polecam goraco i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wroobel Re: Muse "Absolution" IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.03.04, 11:52 Album slabszy od poprzedniego ale nie kiepski. Moim zdaniem kawal dobrego rocknrolla. W porownaniu do innych brytyjskich zespolow najnowsza produkcja Muse wypada bardzo przyzwoicie. I jeszcze jedno: zenada jest ze plyta ta wyszla u nas 5 (slownie: piec) miesiecy po premierze w UK. Ja, np. juz dawo to zassalem z sieci bo nie moglem doczekac sie CD. A potem sie mowi ze ludzie plyt nie kupuja bo piraci etc. Brawo dla "wydawcy" za samobojczego gola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Muse "Absolution" IP: *.p.lodz.pl 26.04.04, 21:11 Gdzie moge znalez teksty piosenek MUSE ??? prosze o wiadomosc lub chociaz taki (lepszy) kontakt kama20@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Muse "Absolution" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 13:15 na przykład na stronie: www.muse.mu albo na jakiejkolwiek pierwszej lepszej stronie z tekstami piosenek, np: www.lyrics.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basstard Re: Muse "Absolution" IP: *.org 31.05.04, 16:46 Mieliśmy (tzn. moja małżonka i ja) juz we wrześniu, dzięki posiadającej stałe łącze kumpeli mojej żony. Cudowne. Genialne. Bezustanny dreszcz na plecach. Odpowiedz Link Zgłoś