Dodaj do ulubionych

Mark Knopfler - koncert

IP: *.krak.gazeta.pl 27.04.01, 15:32
Poszukuję 2 biletów na koncert Knopflera w Kongresowej 10.06 2001
agnieszka.sroda-kubica@krakow.agora.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Angella Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.ger.univ.szczecin.pl 22.05.01, 15:35
      Zapomnij,kobieto.Bez szans.
      • Gość: Mikey Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.decatur.ssi-pci.net 01.06.01, 07:57
        To az takim zainteresowaniem sie cieszy? Ja sam ubolewalem, ze wracam do
        Polski... 11. czerwca. Jak ktos jedzie na koncert to niech koniecznie opowie.
        • Gość: Agnieszk Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.krak.gazeta.pl 01.06.01, 16:55
          No chya nie dziwne, skoro taki dinozaur pierwszy raz w Polsce. Ja bardzo chcialabym uslyczeć go na
          żywo.
          • Gość: Mikey Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.decatur.ssi-pci.net 01.06.01, 20:45
            Gość portalu: Agnieszk napisał(a):

&#62 No chya nie dziwne, skoro taki dinozaur pierwszy raz w Polsce. Ja bardzo chcial
            &#62 abym uslyczeć go na
            &#62 żywo.

a bo ja wiem czy dinozaur?
            przeciez malo kto slyszal knopflera solo, choc kazdy zna dire straits
            a szkoda... knopfler solo to prawie to samo co dire straits
            ciekawe kiedy nastepnym razem bedzie w polsce...
            • Gość: Lech Re: Mark Knopfler - koncert IP: 141.20.6.* 02.06.01, 11:37
              TO prosze napisac do kochanej "Gazety Wyborczej". Moze ona zalatwi Pani bilety.
              Michnik ma wszedzie swoich ludzi.
              smile
          • Gość: Tomek Re: Mark Knopfler - koncert IP: 212.106.5.* 12.06.01, 10:03
            Drugi raz. Byl w warszawskiej Lokomotywie jakies 3 m-ce temu. Ale dostac sie na
            tamten koncert to bylby kolejny cud swiata.
            • Gość: Ejo Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.pkobp.pl 24.08.01, 16:04
              Knopflera i Dire Straits słucham jakieś 15 lat, jak to możliwe że bilety można
              było kupić tylko w Warszawie ,dzwoniłem prawie do wszystkich MPIKÓW, biletów
              kupić nie można było miesiąc przed koncertem, i co za bałwan zorganizował
              koncert w kongresowerj zamiast na stadionie czy w spodku!!!
              Czy koncert Knopflera był zorganizowany tylko dla Elit ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka