Gość: m19661 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 22:34 Od dawna Kaczkowski w "trójce" zachwyca się poczynaniami tej grupy. Podzielam jego zachwyt. Co o nich sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black_lotus Banco De Gaia 12.04.04, 08:39 Często jeździmy ostatnim pociągiem do Lhasy Polecamy strony www.banco.co.uk www.global-trance.co.uk/fr_index.html?/Banco-de-gaia.html Odpowiedz Link Zgłoś
ktmajcher Re: Banco de Gaya 12.04.04, 12:52 No cóż, jeśli o mnie chodzi to dotychczas tylko i wyłącznie jeździłem do Lassy, ale wiem jedno, ta podróż zawsze jest tak piękna, że zawsze chce się do niej wracać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodrigez Re: Banco de Gaya IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.04, 23:23 Bardzo lubię. A po raz pierwszy usłyszałem właśnie "ostatni pociąg..." na kompilacji Sasha & John Digweed"0 degrees north". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: Banco de Gaya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 23:40 "Last train to Lhasa" to również gwóźdź programu Niedźwiedzia w Chilloucie, bardzo to lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m19661 Re: Banco de Gaya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 21:32 widzę, że "Last train..." cieszy się wielką estymą, chociaż ja przychylam się do wcześniejszych dokonań grupy.... a swoją drogą jak wielka jest moc perswazji Kaczkowskiego, wszystko co od wielu, wielu lat prpponuje czy sugeruje świadczy o niezwykłej wrażliwości i wyczuciu na piękno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b_l Banco De Gaia IP: *.toya.net.pl 14.04.04, 23:20 A ja w ogóle "przychylam się" do pozostałych dokonań pana Marksa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dala5 Re: Banco De Gaia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 23:34 cieszy mnie to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsfgsdf Re: Banco de Gaya IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.04, 02:25 gsdfgsdf Odpowiedz Link Zgłoś