Dodaj do ulubionych

Monster Magnet - Greatest Hits

IP: *.vline.pl / *.vline.pl 23.04.04, 15:30
Pożyczyłem od kolegi taką właśnie płytkę i zacząłem się zastanawiać czy jej
sobie niezobowiązująco posłuchać, czy lepiej się zapoznać z regularnymi
albumami formacji. Innymi słowami - czy MM to na tyle wartościowa kapela żeby
znać jej normalne płyty, czy wystarczy poprzestać na składance.
Obserwuj wątek
    • jasiek666 Re: Monster Magnet - Greatest Hits 23.04.04, 15:39
      Powiem tak: zespół monster magnet nigdy nie zainteresował mnie do tego stopnia
      abym natychmiast popędził do sklepu po ich regularną płytę. Bo nabytej jakis
      czas temu za 2.99 PLN w empikowym koszu "god says no" tutaj nie liczę smile
    • dreaded88 Re: Monster Magnet - Greatest Hits 23.04.04, 15:59
      Jak już masz GH - posłuchaj, przekonaj się...
      Mnie jakoś Monster nie powalił, inni potrafią chyba takie postsabatowe rzeczy
      zrobić lepiej. Choć pewnie odezwą się i tacy, którzy stwierdzą, że to
      najlepsze, co zdarzyło się w muzyce od momentu jej wynalezienia przez Radiohead.
      • Gość: As Re: Monster Magnet - Greatest Hits IP: *.vline.pl / *.vline.pl 23.04.04, 16:03
        Monster Magnet debiutowali rok wcześniej niż Radiohead
        smile
    • Gość: As Re: Monster Magnet - Greatest Hits IP: *.vline.pl / *.vline.pl 23.04.04, 17:26
      Po pierwszym przesłuchaniu mogę stwierdzić że to muzyka bardzo tradycyjna i
      amerykańska, dość luźna ... Jakieś echa Soundgarden słyszę. Posłucham jeszcze
      kilka razy, ale obstawiam że raczej fanem nie zostanę.
    • Gość: grimsrund Re: Monster Magnet - Greatest Hits IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.04, 20:31
      Ależ słuchać, słuchać ich jak najbardziej! Wszystkie cztery pierwsze LP (SPINE
      OF GOD, SUPERJUDGE, GOD SAYS NO i oczywiście POWERTRIP) są znakomite. GOD SAYS
      NO nieco słabsza jest, a najnowszej (jeszcze) nie słyszałem. To jeden z
      najlepszych zespołów lat 90. i nie trzeba być koniecznie Amerykaninem, żeby
      wygłosić taką opinię. Stanowczo polecam.
      • Gość: grimsrund Poprawka IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.04, 20:35
        Miało być rzecz jasna "SPINE OF GOD, SUPERJUDGE, DOPES TO INFINITY i oczywiście
        POWERTRIP". Palec mnie się omsknął - przepraszam wink
    • stokrotek666 Re: Monster Magnet - Greatest Hits 23.04.04, 23:40
      Komercha na maxa, ale lubie sobie posluchac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka