torero1 19.09.06, 08:40 Hej, Przymierzam się do kupna butów do flamenco (damskie) i mam trochę zamęt w głowie. Czy ktoś mógłby mi doradzić gdzie najlepiej kupić/zamówić takie buciki. a może ktoś ma do odsprzedania? Rozmiar ok 37. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cala102 Re: buty 21.09.06, 12:56 Osobiście nie polecam butów z tej strony. Są to buty robione w Polsce: twarde, mocno zabudowane i nie wyglądają na nodze tak zgrabnie jak hiszpańskie a cena wcale nie jest niższa! Zdecydowanie polecam kupić HISZPAŃSKIE, nawet te tańsze ale są dużo wygodniejsze. Mówie tutaj o moim osobistym odczuciu. Wydaje mi się, że najlepiej żebyś zapytała swojej nauczycielki o radę. U mnie w szkole robimy "zbiorowe" zamówienia. Wychodzi tanio i jestem pewna co zamawiam...i co otrzymam. A buty są super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aliya1 Re: buty 21.09.06, 14:40 Osobiscie rowniez polecam hiszpanskie ,choc nie wszystkie,troche sobie w Sewilli obejrzalam.czy mialas te buty w reku? nie mowiac o nodze.sa zabudowane tak jak sobie zyczy klient,owszem sa pancerne,po roku tanczenia spod wyglada jak nowy,przynajmniej w moich.na pewno sa lepsze od akcesowych co odczulam na wlasnej nodze.no i jest to jedyna opcja dla tych ,ktorzy maja nietypowe stopy i musza miec buty na miare.zreszta robi je szewc robiacy na co dzien obuwie ortopedyczne ,wiec niewygodne byc nie moga.gratuluje normalnej stopy i mozliwosci dobrania sobie hiszpanskich butow. Odpowiedz Link Zgłoś
cala102 Re: buty 22.09.06, 13:34 Miałam te buty, o których mowa i dla mnie były bardzo twarde! Niby robione na miare ale... Hiszpańskie buty zamawiane z"daleka" też były robione na miare. Po prosty wysłałyśmy odrys stopy oraz wszelkie potrzebne miary, a już moja nauczycielka wszystko załatwiła. Zadzwoniła, ustaliła wszystko i gotowe. O nic nie musiałam się martwić a buty są na miare robione i super. I nawet były tańsze niż te warszawskie. Ja za swoje (menkesy) zapłaciłam 320zł a za te z Wwy 350-400zł już nie pamiętam dokładnie. Ale każdy wybiera to co dla niego jest najlepsze. A krakowskich "Akcesów" nie polecam tym bardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
anduende Re: buty 21.09.06, 12:58 ja mam Gallardo (jakoś tak to się pisze ) i jestem bardzo zadowolona. Sprowadzone z Hiszpanii. Słyszałam, że koszmarne są buty z Krakowa - niestety nie pamiętam jak się nazywa ta firma. Na wszelki wypadek, omijaj Krakowskie produkcje Wszyscy polecają też Mencesy. Odpowiedz Link Zgłoś
patulka1 Re: buty 23.10.06, 17:58 polecam stronę: "Flamencoexport" duży wybór, niezłe ceny, ja własnie czekam na przesyłkę butów Odpowiedz Link Zgłoś
patulka1 Re: buty 26.10.06, 22:37 No i dostałam śliczne, dzisiaj wystąpiłam w nich, ale niestety okazały się za małe.. Zatem chcę sprzedać te buty, nawet w cenie zakupu, bez kosztów przesyłki, bo nie opłaca mi się odsyłać ich z powrotem .. będę musiała zamówić numer większe, czyli moje są oryginalnie w rozmiarze 37, ale faktycznie pasują na 36.. Wystawiam je na Allegro, więc jeżeli ktoś chce, to prosze zajrzeć na stronkę. Ewentualnie proszę o kontakt tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
witamina-c Re: buty 27.10.06, 19:35 Oj ladne bardzo, tylko szkoda, ze nie podkute ani z guma na podeszwie... Bo bez tego ja nie chce. Chociaz ja jestem nadal zachwycona moimi Menkesami - polecam rowniez Odpowiedz Link Zgłoś