emilly_soerenson 08.04.04, 08:31 Co sadzicie? Już wkrotce nowa plytka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borixx Re: Beverly Knight 19.04.04, 11:02 kobieta mnie rozpierdala.az trudnomi uwierzyc ze ona jest z anglii. wymiata normalnie.boze co za glos!!!!!!!!!!!! jest absolutnie zajebista;0 Odpowiedz Link Zgłoś
emilly_soerenson Re: Beverly Knight 20.04.04, 10:10 Wreszcie ktos kto zna Beverly. A w UK jest mnóstwo ciekawych artystów reprezentujacych ten klimat. Czesto sa to bardzo fajne soulowo knajpiane klimaty bez dziwacznych ukladow tanecznych, szpanerskich aut, ton zlota. Wszystko bardziej przypomina soul lat 70 Odpowiedz Link Zgłoś
borixx Re: Beverly Knight 07.05.04, 11:28 pezpraszam za natlok wulgaryzmow w mojej poprezdniej wypowiedzi.beverly ma naprawde jeden z lepszych wokali jakie kiedykolwiek slyszalem a powiem ze wokali juz baaaaaaaardzo duzo slyszalem. kocham jej vibratto.jest szalenie interesujace i seksowne....... pozdrawiam.a z angielskich wokalistek polecam moje objawienie-1....7 nastoletnia joss stone.na kolana plastikowe laski w stylu lumidee!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
berenika84 Re: Beverly Knight 22.05.04, 14:43 Świetna jest live ))))) "Get up", "Get up" ponad wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś