las_manequinas 25.04.04, 21:46 spodobała mi się ostatnio zemfira. polecicie coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fankasplinu Re: rock rosyjski IP: *.bozeknet.one.pl / *.bozeknet.one.pl 25.04.04, 22:23 Splin-naprawde swietne Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: rock rosyjski 26.04.04, 00:49 lektura obowiązkowa Кино kinoman.net ДДТ ddt.ru Ленинград www.leningradspb.ru poza tym: Король и Шут Rock Group Ария Машина времени Аквариум Наив Сектор Газа Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pusz Re: rock rosyjski IP: *.gryfnet.szczecin.pl 27.04.04, 17:00 slyszalem ostatnio swietny kawalek. jako, ze znajomoscia rosyjskiego nie moge sie w zaden spsob pochwalic, tak wiec powole sobie na przytoczenie kilka slow po rosyjsku, ale jakby napisanych po polsku jezeli ktos zna, rozpoznaje or samfing to prosba jest o ustalenie wykonawcy. ten fragment to czesc refrenu "ja tak chaciu szto by ty ja tak chaciu szto by ja (.......................) sakryli siebja" Odpowiedz Link Zgłoś
mapmuh Re: rock rosyjski 27.04.04, 21:37 Yandex odpowiada: Wykonawcą jest "5nizza" (czyli Piatnica), utwór ma tytuł W'esna. Link do tekstu: gosha-tarakan.narod.ru/library/5nizza/vesna.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pusz Re: rock rosyjski IP: *.asternet.pl 30.04.04, 17:17 wdzieczny jestem bardzo za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
aproxymat Re: rock rosyjski 03.05.04, 11:09 Ach, Sektor Gaza W końcu muszę ich znowu posłuchac Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: rock rosyjski 30.04.04, 18:55 mapmuh napisał: > Zajrzyj na Zajebista strona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: rock rosyjski IP: *.chello.pl 03.05.04, 12:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=10731326&a=10808710 ciesze sie, cze67, ze doceniles... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnick Re: rock rosyjski 27.04.04, 16:08 co za zbieg okoliczności - przedwczoraj u siostry na szafie znalazłem jakąś zakurzoną płytkę, z której okładki odczytać mogłem tylko autograf pani, i to wlasnie byla "zemfira". nie zdazylem jeszcze posluchac, ale ucieszylbym sie gdyby to bylo cos ciekawego z rosyjskiej muzyki znam niewiele, ale bardzo podoba mi sie plyta "The Farlander" zespolu "Farlanders" - mieszanka art-rocka, folku, muzyki wschodu, i roznych takich rosyjskich patentow. Polecam. exodus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufin Re: rock rosyjski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 13:06 zemfire trudno nazwac rockiem prócz tego co bardzo trafnie proponuje szary kot polecam VV (czyt. "we-we", Vopli Vidopliasovy). zajebista ukraińska kapela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: rock rosyjski IP: *.vline.pl / *.vline.pl 30.04.04, 15:05 Nie przeszkadza wam język rosyjski w słuchaniu takiej muzyki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufin Re: rock rosyjski IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.04, 21:10 mi nie, bo znam biegle Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: rock rosyjski 01.05.04, 21:21 > Nie przeszkadza wam język rosyjski w słuchaniu takiej muzyki ?? a czemu miałby ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: rock rosyjski IP: *.vline.pl / *.vline.pl 02.05.04, 20:39 szarykot napisał: > > Nie przeszkadza wam język rosyjski w słuchaniu takiej muzyki ?? > > a czemu miałby ? > Zdecydowana większość ludzi w moim wieku których znam nienawidzi tego języka, ja też. Pewnie dlatego, że musieliśmy się go uczyć w szkole, gdzie w dobrym tonie było należenie do Towarzystwa Przyjaźni Polsko-Radzieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: rock rosyjski 02.05.04, 20:51 Gość portalu: As napisał(a): > Zdecydowana większość ludzi w moim wieku których znam nienawidzi tego języka, > ja też. Pewnie dlatego, że musieliśmy się go uczyć w szkole, gdzie w dobrym > tonie było należenie do Towarzystwa Przyjaźni Polsko-Radzieckiej. Asie, precz uprzedzenia! To naprawdę przepiękny język! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: rock rosyjski IP: *.vline.pl / *.vline.pl 02.05.04, 22:23 cze67 napisał: > Gość portalu: As napisał(a): > > > Zdecydowana większość ludzi w moim wieku których znam nienawidzi tego języ > ka, > > ja też. Pewnie dlatego, że musieliśmy się go uczyć w szkole, gdzie w dobry > m > > tonie było należenie do Towarzystwa Przyjaźni Polsko-Radzieckiej. > > Asie, precz uprzedzenia! To naprawdę przepiękny język! Nie wyobrażam sobie abym mógł słuchać rosyjskiej muzyki rockowej bez skrzywionej miny. Odpowiedz Link Zgłoś
misza.patiomkin Re: rock rosyjski 02.05.04, 22:36 Gość portalu: As napisał(a): > > Nie wyobrażam sobie abym mógł słuchać rosyjskiej muzyki rockowej bez > skrzywionej miny. To nie wyobrazaj sobie tylko posluchaj. Nie badz typowym polskim pesymista, ktory nie lubi czegos choc jeszcze tego nie slyszal/probowal/zna. Wot wsio. Ja toze nie znaju angielskowo jazyka, a ljubliu eto muziku. paka. Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: rock rosyjski 03.05.04, 02:29 > Nie wyobrażam sobie abym mógł słuchać rosyjskiej muzyki rockowej bez > skrzywionej miny. zacznij od ukraińskiej potem hop na białoruską, a jak już będzie OK to rosyjskiej słuchać będziesz tak chętnie ze aż sam sie zdziwisz ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala-muu Re: rock rosyjski 30.04.04, 18:03 A ja zapraszam na forum "Rosyjska muza, filmy, knigi": forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12252 Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Specialradio 03.05.04, 17:01 Rosyjskiej muzyki można posłuchać w internetowym radio: www.specialradio.ru/ Odpowiedz Link Zgłoś