Gość: npojazd IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.02.02, 00:22 Co o nich myślicie? Która płyta najlepsza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Molly Re: goldfrapp IP: 192.168.71.* 28.02.02, 12:17 Ja znam tylko jedną, klimatem przypomina mi AIR, 2 hity. Widziałam ją w wydaniu special, na drugiej CD remixy tych hitów.Zewnętrzny wystrój identyczny. Przymie- rzam się do zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flak Re: goldfrapp IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 17:55 Gość portalu: Molly napisał(a): > Ja znam tylko jedną Bo jest tylko jedna, wiecej płyt nie wydali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekris Re: goldfrapp IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 18:05 spokojna i mistyczna muzyka sa jakies inne plyty? chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: npojazd Re: goldfrapp IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.02.02, 19:57 Rzeczywiście wydali tylko jedną płytę. Cudowna muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
kugel Re: goldfrapp 13.06.02, 11:09 Gość portalu: npojazd napisał(a): > Co o nich myślicie? Która płyta najlepsza? O ile dobrze wiem goldfrapp to jedna pani, a nie zespół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: goldfrapp IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 11:42 kugel napisał(a): > Gość portalu: npojazd napisał(a): > > > Co o nich myślicie? Która płyta najlepsza? > O ile dobrze wiem goldfrapp to jedna pani, a nie zespół To żle wiesz bo to nie jedna pani. > Odpowiedz Link Zgłoś
kugel Re: goldfrapp 13.06.02, 11:57 Gość portalu: Miecio napisał(a): > kugel napisał(a): > > > Gość portalu: npojazd napisał(a): > > > > > Co o nich myślicie? Która płyta najlepsza? > > O ile dobrze wiem goldfrapp to jedna pani, a nie zespół > > > To żle wiesz bo to nie jedna pani. Troszkę się jednak będę upierał, że goldfrapp to pani, choć oczywiście towarzyszy jej jakis zespół. sprawdzę ale nie dziś pozdro MKD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: goldfrapp IP: 213.76.59.* 13.06.02, 19:37 kugel napisał(a): > Troszkę się jednak będę upierał, że goldfrapp to pani, choć oczywiście towarzys > zy > jej jakis zespół. sprawdzę ale nie dziś pozdro MKD > Goldfrapp to jedna pani i jeden pan Odpowiedz Link Zgłoś
mechanik_rowerowy Re: goldfrapp 14.06.02, 13:46 tak to pani i pan i muzyka-rewelacyjna szczególnie kawałek "pilots" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luthien Re: goldfrapp IP: *.devs.futuro.pl 15.06.02, 17:42 Niewazne czy pani, czy pan. Wazne, ze swietnie grają. Zauroczyl mnie szczegoolnie "Human". Jakby przeniesienie do jakiegos innego swiata. Odpowiedz Link Zgłoś