Gość: fan prog -rocka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.04, 22:39 hip hop to nie muzyka...124 plyta gienialnego zespolu Yes jest o niebo lepsza, to jest muzyka.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szovinista Re: Tede "Notes" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 12:54 Paleontologiczna sensacja! A myślałem , że meteoryt załatwił całą sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PINIO dla fana muzyki YES IP: 150.254.84.* 10.05.04, 13:32 stary masz ten sam problem co większość dinozaurów... przemijanie. nie chodzi o to czy hiphop jest be czy nie, jest i wystarcza. jest jeszcze świeży a nie ogranicza się do onanistycznych partii na gitarę. poza tym, twoja wiedza o hiphopie ogranicza się pewnie do artykułów z teraz(tylko)rocka. nie ma czego gratulować w związku z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyc Re: Tede "Notes" IP: *.tychy.net.pl / *.media-com.com.pl 10.05.04, 17:09 Autor artykułu chyba nie zrozumiał przesłania kawałka "Odcinam,sie". Proszę go jeszcze raz przesłuchac. "Notes"? Słaba płytka. Do "Nastukafszy" Warszafskiego deszczu czy wcześniejszych solowych płyt Tedego mu daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamYan Re: Tede "Notes" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 00:12 A ja powiem, ze plytka jest dobra jak na TDego TERAZ. Nastukafszy nie ma co porownywac - TDF z tamtej plyty juz nie zyje. Umarl. Ja sie z tym pogodzilem - choc przyznam, ze bylo mi trudno. Nadal jest jednym z najlepszych MCs, ale nigdy juz nie bedzie DOBRYM PRAWDZIWYM i WIERNYM MC (co zastrzegal zawsze na plytkach jeszcze z 3H - obiecanki macanki, a glupiemu stoi...). Za to calkiem niezla plytke nagral Numer Raz - pachnie 3H Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikey Re: Tede "Notes" IP: *.east-quad.residences.colby.edu 11.05.04, 07:29 kiedys bylem fanem hip hopu, ale z roznych powodow juz dawno nie wiem nic o polskiej scenie pamietam tedego glownie z nielegalow 3H i warszafskiego deszczu teraz, gdy czasem sciagam jakies jego piosenki z internetu, nie moge sie nadziwic kurde, pamieta ktos, jak kiedys mowil "komercja - yaro, kasa- moga mnie (cmok cmok) w D do U do P do E..."? co sie z tym kolesiem stalo? w ogole w dzisiejszym polskim hip hopie ktos pozostal wierny slowom, ktore kiedys glosil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nazwa6 Re: Tede "Notes" do Mikeya IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 17:58 hhpl okazal sie zyla zlota... juz powoli staje sie muzyka stadionowo- dyskotekowa .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Tede "Notes" IP: 195.94.207.* 11.05.04, 08:49 Pozdrawiam Tedego, chociaż odjechał. płyty nie słuchałam i nie mam zamiaru - szczerze mówiąc jestem zmęczona tym że ile razy odpocznę już od niego znowu słyszę go w radio, albo czytam że ma dzieci, albo widzę go z Lepperem. Dla mnie - To jest polski Forest Gump. Mogę tylko dodac Run, Forest, run.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acid Tede to leszcz IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.05.04, 13:20 Nie wiem za kogo sie Tede uwaza, ze w kazdym tekscie lansuje sie jaki to jest cool i jak mu nikt nie podskoczy, moze i jest dobrym MC ale za ch.. nie ma o czym pisac, lansuj sie wiec i bouncuj frajerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cshv Re: Tede to leszcz IP: 62.29.248.* 17.05.04, 10:42 moze warto abys w swoim zyciu zastosowal zasade: o czym nie mam pojecia o tym nie rozmawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco TAK TRZYMAC JACEK !! IP: 217.153.29.* 11.05.04, 14:17 "Wyprostuj sie bo dostaniesz garbu rok mija nawijam drugi album" he he, zycze dalszych sukcesow pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matedo Re: Tede "Notes" IP: *.zapora / 212.160.172.* 12.05.04, 10:58 Płyta jest o wiele lepsza od poprzedniej,oczywiście jest pare kawałków w stylu "joł,joł,sialala",ale ogólnie jest dobra.KAwałek z Numerem mógłby spokojnie znależć się na "Warszawskim Deszczu",kawałek z podkładem Zdzisławy Sośnickiej mistrzowski,reszta ogólnie też spoks.A swoją drogą o czym TDF ma śpiewać?O blokach,ławce i tym że jest biedny?Nie jest biedny,nie ma kompleksów koleżki z podwórka i bez hipokryzji mówi o tym do fajnych baunsowych bitów Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: Tede "Notes" 11.09.04, 23:01 Jakoś Łona nie rymuje o blokach i ławczce, a nie jest miałki, odtwórczy i powiedzmy sobie szczerze, żałosny jak Tede. Podobnie Fisz/Emade. Dobry hiphop ma coś do powiedzenia - jednak takiego jest po prostu mało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmm Re: Tede "Notes" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 14:29 tak, fisz jest taki aha ... aha oryginalny, taaak aha ... aha ... aha no ale nawet taki tede jest milion klas ponad tzw. scena zielonogorska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 105571_ok_ok_ok Re: Tede "Notes" IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 15.05.04, 16:27 Czekam na następną. Notes zajebisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Tede "Notes" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 20:59 tede... co to za koles w ogole jest ?? naogladal sie chlopaczyna teledyskow za duzo na mtv chyba, obwiesil sie jakimis lancuchami+za duze gacie i udaje wazniaka joł, joł, wielkie joł, co to ma być ?? to jest muzyka? podklad najczesciej od innych sciagniety, teskty w kolo wesolo te same i jedno wielkie pozerstwo na gangsterow i wielkich macho..... najwieksza popularnosc razem z calym nurtem dicsco polo i ich troje... to chyba samo o sobie coś mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia =] Re: Tede "Notes" IP: *.gdynia.mm.pl 16.11.04, 20:13 Jak komus nie pasuje to co Tedunio spiewa to niech poprstu go nie słucha czy tez nie pisze kometarzy =/ Jezeli mi sie kots nie podoba to poprostu zostawiam to w spokoju ! Tede robi swietne piosenki i za to trzeba go lubiec =D HaLeLuJa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spidos Re: Tede "Notes" IP: *.3vnet.pl 09.01.05, 11:38 rock ? rock, nie żyje. manson juz dawno temu to ogłosił, i nic sie od tego czasu nie zmieniło. muzyka elektroniczna jest lepsza hahahaha.... producenci zsamplujcie wszysto, ukradninjcie im największe świętości hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Tede "Notes" IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 09.01.05, 12:00 Gość portalu: spidos napisał(a): > rock ? rock, nie żyje. manson juz dawno temu to ogłosił, i nic sie od tego > czasu nie zmieniło. A to pan Manson jest jakimś wielkim autorytetem w dziedzinie rocka ? jakoś nie zauważyłem tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny B. Goode Re: Tede "Notes" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 18:31 Klasyka, Rock, Jazz żyją i żyć będą, bo są autentyczne i w przeciwieństwie do hop-siupu, hop-bęcu i innego techno nie są kolejną plastikowo-odpustową zabawką, wyprodukowaną ku chwilowej uciesze motłochu. Poza tym - zeby grać rocka, coś jednak trzeba umieć, nie mówiąc już o muzyce klasycznej albo jazzie, które wymagają sporych umiejętności, najczęściej popartych ukończeniem muzycznych studiów. Naprawdę śmieszy mnie, kiedy wobec hop-bęcowców krytycy używają takich określeń jak "artyści" albo "muzycy". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaba Re: Tede "Notes" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 13:39 zarombista plytka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napadalec Re: Tede "Notes" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 14:13 Zgadza sie. I bąbastyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Tede "Notes" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 15:29 zajebiscie spiewasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maldek Re: Tede "Notes" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 18:08 "Tede" powiem ci jedno ty z "Kiełbasą" jestescie zajebiści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: Tede "Notes" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 16:37 nie znosze goscia - nie chodzi o to, ze nie lubie HH (bo lubie) ale Tede to prostak a do tego nie ma zadnego glosu. Ktos kiedys zarzucal Kazikowi, ze ma przechlany glos i powinien siedziec cicho. A Tede? O roznicy w poziomie tekstow juz nie mowie... Plyta "Sport" rzygam po prostu - a pozniejsze dokonania to jeszcze wiekszy shit! "klaszcz, klaszcz", geees... Odpowiedz Link Zgłoś
pasek6 Re: Tede "Notes" 18.04.05, 07:36 Niestety dla mnie Tede bardzo sie opuścił, stało się to w chwili kiedy jego produkcjami zajęli się inni ludzie niż on sam . Szkoda bo bardzo go lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darko.D. Re: Tede "Notes" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 12:33 Tede-gratuluje ci pomysłu wykorzystania utworu Zdzisławy Sosnickiej w piosence "Jak żyć".Warto przedstwic młodszemu pokoleniu tę gwiazdę piosenki.Ostatnio znalazłem czarny krążek płyty Zdzisławy Sośnickiej "Moja muzyka".Jest na nim piosenka "Żyj sobie sam".To wspananiły materiał do wykorzystania.Tede zobacz,przesłuchaj płytę wydaną w 1977r. przez Pronit "Moja muzyka" Zdzisławy Sośnickiej.Jest tam zreszta więcej ciekawego materiału.Warto!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NaTaLiA* Re: Tede "Notes" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 00:57 Tedziu zajebista masz ta płytke jest normalnie wyje..a w kosmos jak ja bym cie znała to bym normalnie wlazła na ciebie!!! Fajny gosciu jestes i masz zajefajna zajawke z tym hip-hop'em gratuluje takiego talentu!!! Jestes najlepszy i tak zostanie do końca...a verba i resta płytkich kutafonów niech sie wypcha nadaja sie na sciere!!! WiELkiE jOł dla ciebie "byczku" Ciacho z Ciebie jak nic!!! Odpowiedz Link Zgłoś