Dodaj do ulubionych

Tede "Notes"

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.04, 22:39
hip hop to nie muzyka...124 plyta gienialnego zespolu Yes jest o niebo
lepsza, to jest muzyka....
Obserwuj wątek
    • Gość: szovinista Re: Tede "Notes" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 12:54
      Paleontologiczna sensacja! A myślałem , że meteoryt załatwił całą sprawę.
    • Gość: PINIO dla fana muzyki YES IP: 150.254.84.* 10.05.04, 13:32
      stary masz ten sam problem co większość dinozaurów... przemijanie. nie chodzi o
      to czy hiphop jest be czy nie, jest i wystarcza. jest jeszcze świeży a nie
      ogranicza się do onanistycznych partii na gitarę. poza tym, twoja wiedza o
      hiphopie ogranicza się pewnie do artykułów z teraz(tylko)rocka. nie ma czego
      gratulować w związku z tym.
    • Gość: tyc Re: Tede "Notes" IP: *.tychy.net.pl / *.media-com.com.pl 10.05.04, 17:09
      Autor artykułu chyba nie zrozumiał przesłania kawałka "Odcinam,sie". Proszę go
      jeszcze raz przesłuchac.
      "Notes"? Słaba płytka. Do "Nastukafszy" Warszafskiego deszczu czy
      wcześniejszych solowych płyt Tedego mu daleko.
      • Gość: DamYan Re: Tede "Notes" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 00:12
        A ja powiem, ze plytka jest dobra jak na TDego TERAZ. Nastukafszy nie ma co
        porownywac - TDF z tamtej plyty juz nie zyje. Umarl. Ja sie z tym pogodzilem -
        choc przyznam, ze bylo mi trudno. Nadal jest jednym z najlepszych MCs, ale nigdy
        juz nie bedzie DOBRYM PRAWDZIWYM i WIERNYM MC (co zastrzegal zawsze na plytkach
        jeszcze z 3H - obiecanki macanki, a glupiemu stoi...).
        Za to calkiem niezla plytke nagral Numer Raz - pachnie 3H smile Polecam.
    • Gość: Mikey Re: Tede "Notes" IP: *.east-quad.residences.colby.edu 11.05.04, 07:29
      kiedys bylem fanem hip hopu, ale z roznych powodow juz dawno nie wiem nic o
      polskiej scenie
      pamietam tedego glownie z nielegalow 3H i warszafskiego deszczu
      teraz, gdy czasem sciagam jakies jego piosenki z internetu, nie moge sie nadziwic
      kurde, pamieta ktos, jak kiedys mowil "komercja - yaro, kasa- moga mnie (cmok
      cmok) w D do U do P do E..."?
      co sie z tym kolesiem stalo?
      w ogole w dzisiejszym polskim hip hopie ktos pozostal wierny slowom, ktore
      kiedys glosil?
      • Gość: nazwa6 Re: Tede "Notes" do Mikeya IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 17:58
        hhpl okazal sie zyla zlota... juz powoli staje sie muzyka stadionowo-
        dyskotekowa ....
    • Gość: Gośka Re: Tede "Notes" IP: 195.94.207.* 11.05.04, 08:49
      Pozdrawiam Tedego, chociaż odjechał. płyty nie słuchałam i nie mam zamiaru -
      szczerze mówiąc jestem zmęczona tym że ile razy odpocznę już od niego znowu
      słyszę go w radio, albo czytam że ma dzieci, albo widzę go z Lepperem. Dla
      mnie - To jest polski Forest Gump.
      Mogę tylko dodac Run, Forest, run....
      • Gość: acid Tede to leszcz IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.05.04, 13:20
        Nie wiem za kogo sie Tede uwaza, ze w kazdym tekscie lansuje sie jaki to jest
        cool i jak mu nikt nie podskoczy, moze i jest dobrym MC ale za ch.. nie ma o
        czym pisac, lansuj sie wiec i bouncuj frajerze
        • Gość: cshv Re: Tede to leszcz IP: 62.29.248.* 17.05.04, 10:42
          moze warto abys w swoim zyciu zastosowal zasade: o czym nie mam pojecia o tym
          nie rozmawiam.
    • Gość: jaco TAK TRZYMAC JACEK !! IP: 217.153.29.* 11.05.04, 14:17
      "Wyprostuj sie bo dostaniesz garbu
      rok mija nawijam drugi album" he he, zycze dalszych sukcesow
      pozdrawiam wink
    • Gość: Matedo Re: Tede "Notes" IP: *.zapora / 212.160.172.* 12.05.04, 10:58
      Płyta jest o wiele lepsza od poprzedniej,oczywiście jest pare kawałków w
      stylu "joł,joł,sialala",ale ogólnie jest dobra.KAwałek z Numerem mógłby
      spokojnie znależć się na "Warszawskim Deszczu",kawałek z podkładem Zdzisławy
      Sośnickiej mistrzowski,reszta ogólnie też spoks.A swoją drogą o czym TDF ma
      śpiewać?O blokach,ławce i tym że jest biedny?Nie jest biedny,nie ma kompleksów
      koleżki z podwórka i bez hipokryzji mówi o tym do fajnych baunsowych bitów
      • tak_zwany Re: Tede "Notes" 11.09.04, 23:01
        Jakoś Łona nie rymuje o blokach i ławczce, a nie jest miałki, odtwórczy i
        powiedzmy sobie szczerze, żałosny jak Tede. Podobnie Fisz/Emade. Dobry hiphop ma
        coś do powiedzenia - jednak takiego jest po prostu mało...
        • Gość: chmm Re: Tede "Notes" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 14:29
          tak, fisz jest taki aha ... aha oryginalny, taaak aha ... aha ... aha smile

no ale nawet taki tede jest milion klas ponad tzw. scena zielonogorska smile
    • Gość: 105571_ok_ok_ok Re: Tede "Notes" IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 15.05.04, 16:27
      Czekam na następną. Notes zajebisty
    • Gość: normalny Re: Tede "Notes" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 20:59
      tede... co to za koles w ogole jest ?? naogladal sie chlopaczyna teledyskow za duzo na mtv chyba, obwiesil sie jakimis lancuchami+za duze gacie i udaje wazniaka smile joł, joł, wielkie joł, co to ma być ?? to jest muzyka? podklad najczesciej od innych sciagniety, teskty w kolo wesolo te same i jedno wielkie pozerstwo na gangsterow i wielkich macho..... najwieksza popularnosc razem z calym nurtem dicsco polo i ich troje... to chyba samo o sobie coś mówi...
    • Gość: Olcia =] Re: Tede "Notes" IP: *.gdynia.mm.pl 16.11.04, 20:13
      Jak komus nie pasuje to co Tedunio spiewa to niech poprstu go nie słucha czy
      tez nie pisze kometarzy =/ Jezeli mi sie kots nie podoba to poprostu zostawiam
      to w spokoju ! Tede robi swietne piosenki i za to trzeba go lubiec =D
      HaLeLuJa smile
    • Gość: spidos Re: Tede "Notes" IP: *.3vnet.pl 09.01.05, 11:38
      rock ? rock, nie żyje. manson juz dawno temu to ogłosił, i nic sie od tego
      czasu nie zmieniło. muzyka elektroniczna jest lepsza hahahaha.... producenci
      zsamplujcie wszysto, ukradninjcie im największe świętości wink hehehe...
      • Gość: As Re: Tede "Notes" IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 09.01.05, 12:00
        Gość portalu: spidos napisał(a):

> rock ? rock, nie żyje. manson juz dawno temu to ogłosił, i nic sie od tego
        > czasu nie zmieniło.

A to pan Manson jest jakimś wielkim autorytetem w dziedzinie rocka ? jakoś nie
        zauważyłem tego.
      • Gość: Johnny B. Goode Re: Tede "Notes" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 18:31
        Klasyka, Rock, Jazz żyją i żyć będą, bo są autentyczne i w przeciwieństwie do
        hop-siupu, hop-bęcu i innego techno nie są kolejną plastikowo-odpustową
        zabawką, wyprodukowaną ku chwilowej uciesze motłochu.
        Poza tym - zeby grać rocka, coś jednak trzeba umieć, nie mówiąc już o muzyce
        klasycznej albo jazzie, które wymagają sporych umiejętności, najczęściej
        popartych ukończeniem muzycznych studiów.
        Naprawdę śmieszy mnie, kiedy wobec hop-bęcowców krytycy używają takich określeń
        jak "artyści" albo "muzycy".

Pozdrawiam
    • Gość: Kaba Re: Tede "Notes" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 13:39
      zarombista plytka.
      • Gość: napadalec Re: Tede "Notes" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 14:13
        Zgadza sie. I bąbastyczna.
    • Gość: fan Re: Tede "Notes" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 15:29
      zajebiscie spiewasz
    • Gość: maldek Re: Tede "Notes" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 18:08
      "Tede" powiem ci jedno ty z "Kiełbasą" jestescie zajebiści
    • Gość: NN Re: Tede "Notes" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 16:37
      nie znosze goscia - nie chodzi o to, ze nie lubie HH (bo lubie) ale Tede to
      prostak a do tego nie ma zadnego glosu. Ktos kiedys zarzucal Kazikowi, ze ma
      przechlany glos i powinien siedziec cicho. A Tede? O roznicy w poziomie tekstow
      juz nie mowie...

Plyta "Sport" rzygam po prostu - a pozniejsze dokonania to jeszcze wiekszy
      shit! "klaszcz, klaszcz", geees...
    • pasek6 Re: Tede "Notes" 18.04.05, 07:36
      Niestety dla mnie Tede bardzo sie opuścił, stało się to w chwili kiedy jego
      produkcjami zajęli się inni ludzie niż on sam . Szkoda bo bardzo go lubie.
    • Gość: Darko.D. Re: Tede "Notes" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 12:33
      Tede-gratuluje ci pomysłu wykorzystania utworu Zdzisławy Sosnickiej w
      piosence "Jak żyć".Warto przedstwic młodszemu pokoleniu tę gwiazdę
      piosenki.Ostatnio znalazłem czarny krążek płyty Zdzisławy Sośnickiej "Moja
      muzyka".Jest na nim piosenka "Żyj sobie sam".To wspananiły materiał do
      wykorzystania.Tede zobacz,przesłuchaj płytę wydaną w 1977r. przez Pronit "Moja
      muzyka" Zdzisławy Sośnickiej.Jest tam zreszta więcej ciekawego
      materiału.Warto!!!!
    • Gość: NaTaLiA* Re: Tede "Notes" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 00:57
      Tedziu zajebista masz ta płytke jest normalnie wyje..a w kosmos jak ja bym cie
      znała to bym normalnie wlazła na ciebie!!! Fajny gosciu jestes i masz zajefajna
      zajawke z tym hip-hop'em gratuluje takiego talentu!!! Jestes najlepszy i tak
      zostanie do końca...a verba i resta płytkich kutafonów niech sie wypcha nadaja
      sie na sciere!!! WiELkiE jOł dla ciebie "byczku" Ciacho z Ciebie jak nic!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka