Gość: off IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.04, 22:59 potrzebuje pomocy. kto spiewal Summertime poza Janis Joplin i Ellą Fitzgerald? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ktmajcher Re: summertime 15.05.04, 08:24 miałem na kasecie (a może jeszcze mam) koncert Morcheba, gdzie wyk. ten kawałek, ale czy było ich wyk. w wersji studyjnej to nie wiem i czy mieli to w stałym repertuarze to to tez nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: summertime 15.05.04, 08:48 Billy Holiday Bing Crosby Al Green Gerry and the Pacemakers Dione Warwick A zresztą, co ja się będę wymąndrzał. Otwórz sobie stronę www.coverinfo.de/main.php?page=db I wpisz tytuł utworu. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: summertime 15.05.04, 10:39 Gość portalu: off napisał(a): > kto spiewal Summertime poza Janis Joplin i Ellą Fitzgerald? Angelique Kidjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abra Re: summertime IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 15.05.04, 10:51 R.E.M. na kocertach Nie pamiętam na jakiej płytce to utrwalono, ale gdzieś tam jest Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: summertime 15.05.04, 12:47 Peter Gabriel na składance "The Glory Of Gershwin" Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: summertime 15.05.04, 14:38 lp.atezag.atzcop napisała: > chyba każdy Ja nie śpiewałem. Odpowiedz Link Zgłoś
jonah7 Re: summertime 15.05.04, 17:19 Summertime pochodzi chyba z jakiegoś większego dzieła Gershwina więc pewnie ma tysiąc wykonan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilu Re: summertime IP: *.miechow.com / *.miechow.com 15.05.04, 18:59 Racja, z opery "Porgy and Bess" Odpowiedz Link Zgłoś