dziewczyna_mickiewicza 26.05.04, 16:33 pytanie raczej do mezczyzn - jestem ciekawa zdania panow w tym temacie)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tegosław Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.05.04, 16:35 Tak, ale co to ma wspólnego z wodogłowiem? Odpowiedz Link Zgłoś
ktmajcher Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 26.05.04, 16:49 no to chyba proste i sama możesz sobie odpowiedzieć, jeżeli jesteś grzeczna to słuchasz tego czego słuchają grzeczne dziewczynki, jeżeli jesteś niegrzeczna to słuchasz tego czego słuchają niegrzeczne dziewczynki, Odpowiedz Link Zgłoś
madian Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 26.05.04, 16:55 10-15lat TATU 15-20lat TATY Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 26.05.04, 17:17 to te, ktore maja ponad 20 to juz nie sa dziewczynkami? Odpowiedz Link Zgłoś
madian Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 26.05.04, 17:36 dziewczyna_mickiewicza napisała: > to te, ktore maja ponad 20 to juz nie sa dziewczynkami? a te po 40? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 26.05.04, 17:41 no nie wiem ja sie mieszcze w przedziale 20-40 i czuje sie dziewczynka. raczej taka niegrzeczna Odpowiedz Link Zgłoś
madian Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 26.05.04, 18:08 dziewczyna_mickiewicza napisała: > no nie wiem ja sie mieszcze w przedziale 20-40 i czuje sie dziewczynka. > raczej taka niegrzeczna w takim razie stawiam na "Pretty Girls Make Graves" Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 26.05.04, 18:11 tytul obiecujacy.. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 26.05.04, 18:15 poza tym trafione - lubie the smiths Odpowiedz Link Zgłoś
madian Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 26.05.04, 18:41 Mogłoby chodzić o kawałek The Smiths - przyznaję,ale chodzi o amerykański zespół. Swoją drogą wraz z przypływem info na "temat tematu" (np. co znaczy niegrzeczna dziewcz.? kradnie od czasu do czasu płyty w sklepie? zmienia panuf jak rękawiczki?) lub inaczej - sprecyzowaniem tematu, łatwiej byłoby wyłonić muzyczne inspiracje takichże czynuf (przy założeniu że muzyka ma wpływ na grzeczność/niegrzeczność) Ufff co za zawiły wywut! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 26.05.04, 18:48 hmm...czyli nie chodzi o smithsow? przyznaje sie od razu bez bicia, ze mi nic innego do glowy nie przychodzi pod wspomnianym przez cie tytulem... ale jeszcze pomysle... moze wymysle? niegrzeczna dziewczynka... kojarzysz taki kawalek madonny "bad girl"? cos w tym klimacie. niepokorna moze bardziej.. pod prad... osobiscie uwazam, ze muzyka moze miec wplyw na ugrzecznianie tudziez zniegrzecznianie... mnie np bardzo zniegrzecznia "this is it" r. adamsa Odpowiedz Link Zgłoś
madian Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 26.05.04, 18:59 Zespół zapożyczył nazwę od Smithsuf i nazywa się po prostu "Pretty Girls Make Graves", "Bad Girl" nie kojarzę,ale Madonna to był obok mniej znanej PJ Harvey jeden z pierwszych typów insp. muzycznych niegrzecznej dziewczynki. Spokojnie można by dorzucić np. Bjork, która zawsze była "pod prąd". Poza tym jeśli niegrzeczna dz. znaczy taka co chodzi własnymi ścieżkami to spokojnie można założyć, że słucha raczej dobrej muzyki niż złej ze względu na charakter tejże (zła muzyka jest popularniejsza). Na koniec pytanko co do tekstu: "be a good boy push a little farther now that wasn't fast enough to make us happy we'll love you just the way you are if you're perfect" -odnoszę wrażenie że to jakby wyrzut zawsze niezadowolonych rodziców unless you're perfect. Chętnie dowiedziałbym się czy to prawdopodobna wersja interpretacji,ale do tego potrzebuje reszty tekstu lub po prostu nazwe wykonawcy i tytul Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 26.05.04, 19:03 no tak..a ja myslalam, ze chodzi o kawalek pod tym tytulem nie no, pj harvey to znam i bjork ma sie rozumiec takze. a "bad girl" pochodzi z plytki "erotica". jest na niej duzo chlamu, ale ten kawalek bardzo lubie fragment tekstu w sygnaturce jest autorstwa alanis m. pochodzi z piosenki "perfect" (z plyty "jagged little pill"). co do interpretacji... rodzice pewnie tez... ogolnie dotyczy perfekcjonistki niespelnionej. bardzo tragiczna postac. rodem z greckiego dramatu. Odpowiedz Link Zgłoś
pixie Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 26.05.04, 20:54 madian napisał: > 10-15lat TATU > 15-20lat TATY W jednej krzyżówce prawidłowa odpowiedź na określenie "Podstarzały fan duetu młodych Rosjanek" brzmiała "TATUŚ" Odpowiedz Link Zgłoś
libertine Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 26.05.04, 17:01 britney spears i christiny aguilery (piosenka 'dirrty') Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) IP: *.provider.pl / 81.219.229.* 26.05.04, 17:12 mamy i radia zet. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 26.05.04, 17:18 to chyba te grzeczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.05.04, 17:20 dziewczyna, odczep sie ode mnie, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) IP: *.crowley.pl 26.05.04, 17:22 Jako facet myślę sobie, że niegrzeczne dziewczynki słuchają tego samego, co grzeczni faceci. Czyli tego, na co maja ochcotę Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 26.05.04, 17:25 a to interesujace podejscie... to w takim razie, idac dalej, skoro grzeczni faceci sluchaja tego na co maja ochote, to czego sluchaja niegrzeczni..? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 26.05.04, 17:24 ze ja sie niby przyczepiam do kogokolwiek??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.05.04, 17:27 przestań pisać glupoty na mój temat, to nie jest smieszne Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 26.05.04, 17:31 to my sie znamy??? zwykle nie pisze glupot na temat nieznajomych (chyba, ze chodzi o britney spears) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegoslaw Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.05.04, 17:33 wydaje mi się, że przemwia przez ciebie rasizm Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 26.05.04, 17:36 sluchaj, o wszystko mozna mnie posadzic, ale nie o rasizm.. nie trafiles tym razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.05.04, 17:40 wydają mi że, że tym razem przemawia przez ciebie homofobia Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 26.05.04, 17:45 tak. to musi byc to. tym bardziej, ze jestem bi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.05.04, 17:49 nie dość, że bi to jeszcze uważa wszyskich za gorszych od siebie Odpowiedz Link Zgłoś
pani_z_przedszkola tegusiu, kochanie, odejdz juz od tego komputerka. 26.05.04, 17:53 mamusia po ciebie przyszla. niegrzeczne dzewczynki sluchaja niegrzecznego tegosia. tegos jest niegrzeczny, bo zrobil ostatnio w przedszkolu kupe w majtki, a przeciez mamusia go uczyla jak wycierac dupcie. tegos tez stanal dzis w przedszoku w kacie, bo walil glowka w sciane. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: tegusiu, kochanie, odejdz juz od tego kompute 26.05.04, 17:54 coz, to wszystko wyjasnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: tegusiu, kochanie, odejdz juz od tego kompute IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.05.04, 18:00 ilhan ale z was jajcarz ty se tak na mnie nie pisz, kurde zrozumiano? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: tegusiu, kochanie, odejdz juz od tego kompute 26.05.04, 18:04 czy to oznacza, ze pani z przedszkola jest w gruncie rzeczy..panem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: tegusiu, kochanie, odejdz juz od tego kompute IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.05.04, 18:22 to ty myślałaś, że to na prawde moja pani? no co ty, z tego co wiem to ona nie ma internetu Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: tegusiu, kochanie, odejdz juz od tego kompute 26.05.04, 18:05 Gość portalu: tegosław napisał(a): > ilhan ale z was jajcarz E tam, dla mnie możesz pisać Zaczęło mnie to śmieszyć od pewnego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: tegusiu, kochanie, odejdz juz od tego kompute 26.05.04, 18:09 to tegos cos potrafi smiesznego napisac..? Odpowiedz Link Zgłoś
pani_z_przedszkola Re: tegusiu, kochanie, odejdz juz od tego kompute 26.05.04, 18:12 tegosiu!!! 18 minela - zamykamy przedszkole. nie chowaj sie w szafie, tegosiu. wyjdz z tej szafy. mamusia czeka. tegosiu odloz ten noz. tegos: bo zupa byla za slona. tegosiu, odloz noz. Twoja mamusia ma na pewno wiekszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: tegusiu, kochanie, odejdz juz od tego kompute IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.05.04, 18:12 jaki tegos? przecież pisze wyrażnie tegosław! rzuć ten denaturat Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: tegusiu, kochanie, odejdz juz od tego kompute 26.05.04, 18:13 mi scuso, ja tylko martini z wodka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: tegusiu, kochanie, odejdz juz od tego kompute IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.05.04, 18:10 Nie po to pisze na forum, żeby tu kogos bawić. To że prawdopodobnie nie widzisz sensu w moich postach jakos mnie nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: tegusiu, kochanie, odejdz juz od tego kompute 26.05.04, 18:12 trudno jest cos dostrzec, gdy to nie istnieje... Odpowiedz Link Zgłoś
pani_z_przedszkola tegosiu! 26.05.04, 18:16 pamietaj, zeby na jutro przyniesc kredki i blok. bedziemy rysowac , domek. sloneczko, drzewka. tylko, zeby nie bylo tak jak ostatnio, ze narysujesz swoje przyrodzenie. i tegos - nie zakladaj jutro sukienki, bo bedzie inspekcja i trzeba sie bedzie tlumaczyc, ze chlopiec sukienki nosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: tegosiu! IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.05.04, 18:18 a co to kogo obchodzi w co ja sie ubieram i co rysuje? skoro jestem nienormalny to moge wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 26.05.04, 22:41 radia zet? to chyba te głuche Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 26.05.04, 22:44 no wlasnie tez mi sie tak wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.05.04, 18:19 Większość postów jest ti nie na temat. Widze, że moje apele sa olewane. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 26.05.04, 18:22 a przepraszam, o co apelujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.05.04, 18:25 O to, żeby nie pisać nie na temat,a autorom tych często idiotycznych postów po prostu dać bana i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
madian Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 26.05.04, 18:48 "Recenzja ...." , "Jutro koncert ..." , "czego sluchaja ..." sa jak najbardziej na temat bo wszystkie dotycza muzyki. Proponuje zebys sie drogi tegosławie przyczepił do tych co piszą o finale Ligi Mistrzów i tym samym oszczedził wszystkim czasu na czytanie Twoich idiotycznych postów. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.05.04, 23:35 bardzo prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otherside Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.05.04, 20:39 niegrzeczne dziewczynki nie chodzą z Mickiewiczem Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 26.05.04, 20:55 niegrzeczne dziewczynki chodza z mickiewiczem, a puszczaja sie na prawo i lewo ( glownie z norwidem i slowackim... nie liczac upojnych wieczorow z hughesem i yeatsem...) Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 26.05.04, 21:01 dziewczyna_mickiewicza napisała: > niegrzeczne dziewczynki chodza z mickiewiczem, a puszczaja sie na prawo i lewo > ( glownie z norwidem i slowackim... Myslalem, ze puszczaja sie raczej z Wojaczkiem i Hlasko Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 26.05.04, 21:03 z wojaczkiem pija w bramach tanie wino... Odpowiedz Link Zgłoś
pani_z_przedszkola Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 26.05.04, 21:30 nie grzeczne dziewczynki puszczaja sie z Tegusiem. Teguś ostatnio byl taki niegrzeczny, ze posmarowal sobie twarz wlasna kupka. ale sie dzieci inne z niego smialy. hohoho. a Teguś sie na to usmiechnal i zaczal ta wlasna kupe zjadac i oblizywal sie przy tym. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 26.05.04, 21:35 pani z przedszkola zaczyna niebezpiecznie przypominac spolszczona wersje johnny'ego knoxville'a... Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 26.05.04, 22:44 a poziom tego forum zaczyna ostatnio powoli(?) zjeżdżać w dół... chyba że mi się tak wydaje, ale nie pamiętam żebyśmy wcześniej tak często rozmawiali o kupie i urojonych problemach z urojonym mężem pewnej forumowiczki to tylko moje osobiste spostrzeżenie Odpowiedz Link Zgłoś
vulture kupa 26.05.04, 22:45 peternurek1 napisał: > chyba że mi się tak wydaje, ale nie pamiętam żebyśmy wcześniej tak często > rozmawiali o kupie Ten temat polecam na Forum Warszawa. Tam wątki o psich kupach biły rekordy Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 26.05.04, 22:46 w moim zamierzeniu temat ten mial byc calkowicie muzycznym tematem dotyczacym...tematu, jaki wpisalam w temacie. i tyle. dzieki osobnikom pokroju tegoslawa mamy do czynienia z jackassem dla ubogich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.05.04, 23:38 ty po prostu nienawidzisz żydów, przyznaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 26.05.04, 23:42 W moim odczuciu Pj Harvey na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) IP: *.chello.pl 26.05.04, 23:47 a takie niegrzeczne dziewczynki jak ja sluchaja The Swans... )) pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 27.05.04, 22:42 kurcze, ale nie znam... to duza kaszana, czy taka srednia? Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja_zalogowana Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 27.05.04, 23:37 no nie wiem... chyba raczej duza, ale nie boj nic - sa jeszcze inni, ktorzy nie znaja (ihopeyouwilllikeme - klaniam sie ) )... polecam, szczegolnie niegrzecznym dziewczynkom )) pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) 28.05.04, 09:55 nie omieszkam zatem przetestowac na wlasnych uszach)) dziekuje i pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: czego sluchaja niegrzeczne dziewczynki? :) IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 28.05.04, 10:55 chłopie daj se spokój z pozdrowieniami Odpowiedz Link Zgłoś
pani_z_przedszkola tegosui daj raczke... 28.05.04, 11:05 a co to jest to brazowe na Twojej raczce? Tegoś: papierek sie skonczyl w kibelku. To nie mogles powiedziec? Tegoś: ale w domku tez sie czesto konczy i mamusia mowi, zeby raczka wycierac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegoslaw Re: tegosui daj raczke... IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 28.05.04, 11:17 no kurde teraz mi jest po prostu wstyd, chyba przestane pisać na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
pani_z_przedszkola Tegosiu - pisz nadal!!! 28.05.04, 11:41 Tegosiu nie rezygnuj z forum. Jak piszesz na forum to w przedszkolu jest spokoj, bo nikt nie pluje i nie rzuca kamieniami w inne dzieci. Tegosiu, nie widzisz, ze jestes na forum potrzebny? Twoj wnikliwy umysl powala tam wszystkich. Nikt sie z Ciebie tam nie smieje Tegosiu. Wydaje Ci sie tylko. Wszyscy Cie lubia i szanuja. Nie rezygnuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: Tegosiu - pisz nadal!!! IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 28.05.04, 11:51 Ale mi sie lżej na sercu zrobilo. Zawsze myslałem, że wszyscy biora mnie za jakiegoś glupka. Ja wiem, że niektóre moje posty moga wydawac sie dziwne, ale ja chce zeby na forum bylo smieszniej. Żeby wszystkie dzieci, mogły sobie poprawić humor czytając moje niezwykle zabawne żarty, które są juz moim znakiem rozpoznawczym. Chcecie sie posmiac, czytajcie moje posty, bo ja to robie dla Was! Kocham Was wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frank Re: Tegosiu - pisz nadal!!! IP: 81.15.170.* 28.05.04, 14:26 Zauważyłem, drogi Tegosławie, że ostatnio jakby wróciłeś do równowagi emocjonalnej. I wiesz co? Lubie Cię takiego. Zostań. Zostań jako lekko ucywilizowane enfant terrible tego forum. Dobra, idę do klopa zrobić kupę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegoslaw Re: Tegosiu - pisz nadal!!! IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 28.05.04, 15:14 Gość portalu: frank napisał(a): Zostań jako lekko > ucywilizowane enfant terrible tego forum. Przykro mi, ale nie znam niemieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Tegosiu - pisz nadal!!! 30.05.04, 23:50 to chyba francuski... Odpowiedz Link Zgłoś