Dodaj do ulubionych

Castle Party 2004

27.05.04, 22:04
Jak co roku wszystkie wampiry i wampirzyce z Polski i okolic zlatuja sie na
gotycki sabat
do Bolkowa w dniach 30 lipca- 1 sierpnia

W tym roku dadza mroku:
PROJECT PITCHFORK
CLAN OF XYMOX
SUICIDE COMMANDO
DEINE LAKAIEN /sklad akustyczny/
BLUT ENGEL
SUI GENERIS UMBRA
ARMIA
AGGRESIVA 69
I NAJLEPSZY GOTYCKI zespol wszechczasow- COOL KIDS OF DEATH

Nazwy wiekszosci kapel nic mi nie mowia, ale nie to jest przeciez
najwazniejsze.
Obserwuj wątek
    • Gość: r.c. Re: Castle Party 2004 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.04, 22:50
      Castle Party to festiwal na który ściąga się III ligowe kapele z Niemiec
      • zajac.poziomka Re: Castle Party 2004 27.05.04, 22:54
        Gość portalu: r.c. napisał(a):

> Castle Party to festiwal na który ściąga się III ligowe kapele z Niemiec

A ty jestes czwartoligowym dupkiem z wiochy.
        • Gość: r.c. Re: Castle Party 2004 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.04, 22:56
          Dzięki za komplement, nikt jeszcze mnie nigdy tak słodko nie potraktował.
          Lubisz chłopców, zajączku?
        • Gość: Klymenystra Re: Castle Party 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 22:56
          e- projectu chyba trzecia liga nie nazwiesz wink
          ale castle party to dla mrrrrrrrocznych nastolatkow co nie maja co z pieniedzmi
          zrobic. lepiej na jakies schronisko dac niz 200 zl za 3 dni wywalac...

nie ukrywam ze 3 lata temu castle party bylo moim marzeniem. minelo wink
      • Gość: greg Re: Castle Party 2004 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.04, 13:41
        Haha, jeśli dla ciebie Project Pitchfork jest III-ligową grupą z Niemiec to
        gratuluję. Pewnie ich występ jako headliner festiwalu M'era Luna w 2000 roku,
        po Fields Of The Nephilim był przypadkiem? Poza tym zawsze myslałem, że Suicide
        Commando jest z Belgii, a Clan Of Xymox z Holandii. Widać, myliłem sięwink
    • vulture Kul Kic Of Gothic 28.05.04, 06:16
      nefil napisał:

> I NAJLEPSZY GOTYCKI zespol wszechczasow- COOL KIDS OF DEATH

Być może panowie z CKOD przygotowali na tę okazję specjalny występ, podczas
      którego udowodnią, że są mistrzami gotyku w takim samym stopniu jak punk
      rocka big_grin
    • martolka Re: Castle Party 2004 28.05.04, 14:21
      nefil, ty się wybierasz co roku i nigdy nie docierasz na miejsce smile
      chyba, że się mylę smile)
      • Gość: j Re: Castle Party 2004 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 15:11
        mam pytanie: czy na C.P. bywaja zespoly grajace gotyk w stylu Bauhaus albo
        Christian Death, czy moze wiekszosc to dyskotekowy szajs w stylu Project
        Piczfork, albo Suicide Kommando?
      • nefil Re: Castle Party 2004 28.05.04, 20:30
        martolka napisała:

> nefil, ty się wybierasz co roku i nigdy nie docierasz na miejsce smile
        > chyba, że się mylę smile)
        Ano, takie to zycie gotykiem pisane wink

Kiedys nawet byly plany wspolnego wystepu z koldłejwowym basista. Mielismy
        zagrac jako pierwsza kapela gotycko-hip-hopowa- Gotyk Squad- dj Ted i m-c
        nefil, ale Ted zdezerterowal w ostatniej chwili...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka