Dodaj do ulubionych

Czerwcowy Teraz Rock

02.06.04, 08:04
Zdecydownanie najlepszy jest komiks ze strony 16. Slipknot w roli głównej smile))
Obserwuj wątek
    • Gość: hmmm Re: Czerwcowy Teraz Rock IP: 81.210.124.* 02.06.04, 11:20
      Moze cos wiecej bys napisal(a) na temat tego numeru ? Zamierzam kupic ze
      wzgledu na wkladke smile ,ale ciekawi mnie czy jest cos jeszcze innego, godnego
      uwagi ?
      • Gość: tegosław Re: Czerwcowy Teraz Rock IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 02.06.04, 11:32
        Zobacz sobie na ich stronie internetowej, a skoro zamierzasz kupić to po chuj
        sie pytasz.
        • Gość: hmmm Re: Czerwcowy Teraz Rock IP: 81.210.124.* 02.06.04, 15:33
          Tegosław trolu pocztowy nie pisz komentarzy, a zajmij się czymś pożytecznym.
          Nie chodzi mi o spis tylko o opis najważniejszych artykułów. A po chuj to
          krasnal w wodzie stoi! Widzisz musiałem zniżyć się do twojego(specjalnie
          napisałem z małej litery bo nie mam szacunku dla takich pedałków siedzących
          przed kompem i walących konia przed panienkami ze stron xxx) poziomu. Dzięki
          ajhłopie, ale jak już pisałem może ktoś już czytał ten numer i może się coś
          napisać o ciekawszych artykułach - byłbym bardzo wdzięczny. Z góry dziękuję...
          • Gość: tegosław Re: Czerwcowy Teraz Rock IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 02.06.04, 17:36
            Dziecko, proszę cię o spokój.
            Dziwne niby jestem pedałek, a oglądam stronki z panienkami, czy coś jest ze mną
            nie tak?
          • ihopeyouwilllikeme Re: Czerwcowy Teraz Rock 02.06.04, 19:36
            Gość portalu: hmmm napisał(a):

> Dzięki ajhłopie, ale jak już pisałem może ktoś już czytał ten numer i może
            > się coś napisać o ciekawszych artykułach - byłbym bardzo wdzięczny. Z góry
            > dziękuję...

Czytałem, dla mnie najciekawsza jest wkładka o Black Sabbath, interesująca. A
            inne ? No, wywiady jak wywiady, historia Lenny'ego Kravitza na dwóch stronach
            itp. itd.
      • ihopeyouwilllikeme Re: Czerwcowy Teraz Rock 02.06.04, 11:34
        1. Artykuły wieksze o nowych, zdolnych: The Zutons, Shahid
        2. Wywiady: Velvet Revolver, 3 Doors Down, Nightwish, Budka Suflera, The Von
        Bondies, Coma, Ash, Big Day, Chris Rea, Robert Randolph, Ocean, Violet Indiana,
        Slipknot, John Wetton, Fear Factory.
        3. Artykuły: Lenny Kravitz, Melissa Auf Der Mauf
        4. Ważniejsze recenzje: Budka Suflera, PJ Harvey, Morrissey, Lenny Kravitz,
        Sonic Youth, BD Boy, Black Label Society i wiele innych.
        • bleri Re: Czerwcowy Teraz Rock 02.06.04, 22:48
          Mam przed sobą numer majowy i jak byk są w nim artykuły o The Von Bodies i
          Velvet Revolver (między innymi, rzecz jasna). Czy w majowym numerze ci
          wykonawcy znów się pojawiają????
    • miecio4 Panie Weissie poproszę o zwrot 7,99 zł 02.06.04, 23:08
      Jak byk w numerze majowym było napisane ze w numerze czerwcowym będzie o
      Archive. I chociaż wiem o tym zespole wszystko to tylko po to kupiłem TR. I
      oczywiście jesteście oszustami i to bez honoru bo nie ma nawet jednego zdania o
      Archive a co gorsza nie ma ani me ani be ani kukuryku, ani nawet przepraszam.
      Bleeee.
      • ilhan Re: Panie Weissie poproszę o zwrot 7,99 zł 02.06.04, 23:10
        Pozwolisz że zostanę Twoim osobistym doradcą finansowym i oto pierwsza moja rada: Nie kupuj pism, których całą interesującą zawartość możesz poznać w 10 minut w Empiku/innym miejscu sprzedaży prasy. Zaoszczędzone pieniądze wpłać na książeczkę albo postaw piwo koledze.
        • miecio4 Re: Panie Weissie poproszę o zwrot 7,99 zł 02.06.04, 23:18
          ilhan napisał:

> Nie kupuj pism, których całą interesującą zawartość możesz poznać w 10 minut
          > w Empiku/innym miejscu sprzedaży prasy.

Kupowałem co miesiąc każdy numer "Teraz Rock" i "Nowego Wampa" ale teraz to już
          na pewno tylko "Nowego Wampa" będę kupował!
          • cze67 Re: Panie Weissie poproszę o zwrot 7,99 zł 02.06.04, 23:23
            Powiem tylko tyle: oj, mieciu, mieciu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka