h8red 02.06.04, 08:04 Zdecydownanie najlepszy jest komiks ze strony 16. Slipknot w roli głównej )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmmm Re: Czerwcowy Teraz Rock IP: 81.210.124.* 02.06.04, 11:20 Moze cos wiecej bys napisal(a) na temat tego numeru ? Zamierzam kupic ze wzgledu na wkladke ,ale ciekawi mnie czy jest cos jeszcze innego, godnego uwagi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: Czerwcowy Teraz Rock IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 02.06.04, 11:32 Zobacz sobie na ich stronie internetowej, a skoro zamierzasz kupić to po chuj sie pytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Czerwcowy Teraz Rock IP: 81.210.124.* 02.06.04, 15:33 Tegosław trolu pocztowy nie pisz komentarzy, a zajmij się czymś pożytecznym. Nie chodzi mi o spis tylko o opis najważniejszych artykułów. A po chuj to krasnal w wodzie stoi! Widzisz musiałem zniżyć się do twojego(specjalnie napisałem z małej litery bo nie mam szacunku dla takich pedałków siedzących przed kompem i walących konia przed panienkami ze stron xxx) poziomu. Dzięki ajhłopie, ale jak już pisałem może ktoś już czytał ten numer i może się coś napisać o ciekawszych artykułach - byłbym bardzo wdzięczny. Z góry dziękuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: Czerwcowy Teraz Rock IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 02.06.04, 17:36 Dziecko, proszę cię o spokój. Dziwne niby jestem pedałek, a oglądam stronki z panienkami, czy coś jest ze mną nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Czerwcowy Teraz Rock 02.06.04, 19:36 Gość portalu: hmmm napisał(a): > Dzięki ajhłopie, ale jak już pisałem może ktoś już czytał ten numer i może > się coś napisać o ciekawszych artykułach - byłbym bardzo wdzięczny. Z góry > dziękuję... Czytałem, dla mnie najciekawsza jest wkładka o Black Sabbath, interesująca. A inne ? No, wywiady jak wywiady, historia Lenny'ego Kravitza na dwóch stronach itp. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Czerwcowy Teraz Rock 02.06.04, 11:34 1. Artykuły wieksze o nowych, zdolnych: The Zutons, Shahid 2. Wywiady: Velvet Revolver, 3 Doors Down, Nightwish, Budka Suflera, The Von Bondies, Coma, Ash, Big Day, Chris Rea, Robert Randolph, Ocean, Violet Indiana, Slipknot, John Wetton, Fear Factory. 3. Artykuły: Lenny Kravitz, Melissa Auf Der Mauf 4. Ważniejsze recenzje: Budka Suflera, PJ Harvey, Morrissey, Lenny Kravitz, Sonic Youth, BD Boy, Black Label Society i wiele innych. Odpowiedz Link Zgłoś
bleri Re: Czerwcowy Teraz Rock 02.06.04, 22:48 Mam przed sobą numer majowy i jak byk są w nim artykuły o The Von Bodies i Velvet Revolver (między innymi, rzecz jasna). Czy w majowym numerze ci wykonawcy znów się pojawiają???? Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Panie Weissie poproszę o zwrot 7,99 zł 02.06.04, 23:08 Jak byk w numerze majowym było napisane ze w numerze czerwcowym będzie o Archive. I chociaż wiem o tym zespole wszystko to tylko po to kupiłem TR. I oczywiście jesteście oszustami i to bez honoru bo nie ma nawet jednego zdania o Archive a co gorsza nie ma ani me ani be ani kukuryku, ani nawet przepraszam. Bleeee. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Panie Weissie poproszę o zwrot 7,99 zł 02.06.04, 23:10 Pozwolisz że zostanę Twoim osobistym doradcą finansowym i oto pierwsza moja rada: Nie kupuj pism, których całą interesującą zawartość możesz poznać w 10 minut w Empiku/innym miejscu sprzedaży prasy. Zaoszczędzone pieniądze wpłać na książeczkę albo postaw piwo koledze. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Panie Weissie poproszę o zwrot 7,99 zł 02.06.04, 23:18 ilhan napisał: > Nie kupuj pism, których całą interesującą zawartość możesz poznać w 10 minut > w Empiku/innym miejscu sprzedaży prasy. Kupowałem co miesiąc każdy numer "Teraz Rock" i "Nowego Wampa" ale teraz to już na pewno tylko "Nowego Wampa" będę kupował! Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Panie Weissie poproszę o zwrot 7,99 zł 02.06.04, 23:23 Powiem tylko tyle: oj, mieciu, mieciu... Odpowiedz Link Zgłoś