Gość: kid from america IP: *.acn.waw.pl 11.06.04, 16:01 Mam ogromny sentyment do Kim Wilde! Bardzo za nią tęsknie... to całe moje dzieciństwoUwielbiam "You Came" i świetny disco-punkowy "Kids in America" :> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: barabasz Re: Kim Wilde ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 16:43 keep on hanging on zyciowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keep me hanging on Re: Kim Wilde ! IP: *.acn.waw.pl 11.06.04, 17:21 Dla Kim Respect! Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Kim Wilde ! 11.06.04, 17:25 "You Came" jest, wedlug mnie, beznadziejny ale "Kids in America" i ja slucham z przyjemnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kid from america Re: Kim Wilde ! IP: *.acn.waw.pl 11.06.04, 17:29 ale ta Kim ma coś w sobie... a raczej miała... bo teraz prowadzi ogród i ma nadwagę) ahh ta Kim... Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Kim Wilde ! 11.06.04, 20:14 Gość portalu: kid from america napisał(a): > > ale ta Kim ma coś w sobie... a raczej miała... bo teraz prowadzi ogród i ma nadwagę) Taaa, kiedyś to niezła laska była. A teraz? Widziałem ją na jakimś w miarę aktualnym zdjęciu. No po prostu smutek tropików. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grimsrund Re: Kim Wilde ! IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.04, 21:35 Jak byłem małą dziewczynką, to też mi się Kim strasznie podobała (ale sam Fox bardziej )) ). Ech wspomnienia... O podobnych wrażeniach śpiewał kiedyś Szef (Isaac Hayes) z serialu SOUTH PARK, zwracając się do swojej ulubionej niegdyś gwiazdy telewizyjnej: "We had a love that was so magical With Meredith Baxter-Birney burning, burning in my soul I'm not talking about Meredith Baxter-Birney today, no I'm talking about Meredith Baxter-Birney that was on Family Ties two years ago" (po czym zaczął drzeć mordę Meat Loaf, ale to już zupełnie inna historia) (Nawiasem mówiąc w tekście powinno być co najmniej "nine years ago", bo FAMILY TIES spadł z anteny w 1989 roku, a rzeczony odcinek SOUTH PARK wyemitowano w 1998) Tak czy owak, strasznie dawno temu to wszystko było ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wild Boy Re: Kim Wilde ! IP: *.gtech.com / 156.24.1.* 12.06.04, 10:03 Kim to bardzo fajna Babka! Kiedyś to był SUPER Kociak, a dziś to Mamuśka! Lubię jej pierwsze kawałki, kiedy startowała na fali punk rocka z disco syntezatorami...ajć, brzmi to teraz niezwykle fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś