sutra1 12.06.04, 17:53 Proszę żeby ktoś napisał o jakiej muzyce tu MOŻNA pisać, bo chyba nie o każdej można. Czy to forum traktuje wybiórczo różne gatunki muzyczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
h8red Re: Forum Muzyka.. ale nie każda :-((( 12.06.04, 18:14 Piszesz dopóki ci się chce z ludziami użerać )) Odpowiedz Link Zgłoś
sutra1 Re: Forum Muzyka.. ale nie każda :-((( 12.06.04, 18:15 Czyli rozumiem - każdy pisze o tym co lubi i wyśmiewa to o czym piszą inni? Przynajmniej z tym się spotkałam jak dotąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pagaj Re: Forum Muzyka.. ale nie każda :-((( IP: *.acn.waw.pl 12.06.04, 18:17 sutra1 napisała: > Czyli rozumiem - każdy pisze o tym co lubi i wyśmiewa to o czym piszą inni? > Przynajmniej z tym się spotkałam jak dotąd. Jeżeli się zaczyna od takiego postu ja twój na temat soulu, to nic dziwnego. Sama się prosisz o wyśmianie. Naucz się poważnie dyskutować, mówić o muzyce, to wtedy pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
sutra1 Re: Forum Muzyka.. ale nie każda :-((( 12.06.04, 18:22 Rozumiem że jesteś tu kimś w rodzaju wyroczni i wiesz jak i co pisać? No to gratuluję. "Naucz się poważnie dyskutować"? A ile osób w moim wątku udowodniło że to potrafi? Nie ośmieszaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
nemrrod Re: Forum Muzyka.. ale nie każda :-((( 12.06.04, 18:28 Pagaj ma rację. Forum nie służy tylko i wyłącznie do wyrażania własnych opinii, w dodatku apodyktycznym tonem ("soul jest najlepszym i najważniejszym gatunkiem muzycznym"). Forum służy do dyskusji i wymiany opinii. Niestety, Twój post to raczej agitacja, która nie daje podstaw do merytorycznej dyskusji. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sutra1 Re: Forum Muzyka.. ale nie każda :-((( 12.06.04, 18:30 I jak widzę wszyscy mi "pokazali jak to się robi". Pogratulować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pagaj Re: Forum Muzyka.. ale nie każda :-((( IP: *.acn.waw.pl 12.06.04, 18:35 sutra1 napisała: > I jak widzę wszyscy mi "pokazali jak to się robi". Pogratulować. Raczej dostosowali się do poziomu. A żeby dowiedzieć się jak dyskutować wystarczy przejrzeć kilka(naście) wątków merytorycznych na forum. Zdarzają sie takie, choć prawdą jest, że coraz rzadziej ostatnio, co stwierdzam z ubolewaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
nemrrod Re: Forum Muzyka.. ale nie każda :-((( 12.06.04, 18:36 Gość portalu: pagaj napisał(a): > Zdarzają sie takie, choć prawdą jest, że coraz rzadziej ostatnio, > co stwierdzam z ubolewaniem. I znowu muszę napisać, że pagaj ma rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humbak Re: Forum Muzyka.. ale nie każda :-((( IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 12.06.04, 19:32 Aleści pojechali. Może i dziewczyna źle sformułowała swoją wypowiedź, ale takie ataki też są na poziomie dennym. Jak ujadające ogary. Wybaczcie porównanie. Odpowiedz Link Zgłoś
nemrrod Re: Forum Muzyka.. ale nie każda :-((( 12.06.04, 18:35 Nie obrażaj się, tylko napisz dlaczego "soul jest najlepszym i najważniejszym gatunkiem muzycznym" i dlaczego jest lepszy niż "hałaśliwy rock" i "miałki pop". Spróbuj mi to udowodnić i mnie przekonać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pagaj Re: Forum Muzyka.. ale nie każda :-((( IP: *.acn.waw.pl 12.06.04, 18:41 nemrrod napisał: > Spróbuj mi to udowodnić i mnie przekonać. Należy tu również dodać, że na tym forum przydaje się bardzo jeszcze jedna rzecz: dystans i umiejętność śmiania się z siebie samego. To tyle wprowadzenia dla sutry Odpowiedz Link Zgłoś
romb_mantyk Re: Forum Muzyka.. ale nie każda :-((( 12.06.04, 18:41 Przedstaw mi swoje argumenty za tym że soul jest leprzy od innych gatunków to chętnie podyskutuje , a jak narazie stwierdziłaś poprostu że tak i koniec , to jak ja mam dyskutować ??? Odpowiedz Link Zgłoś
sutra1 Re: Forum Muzyka.. ale nie każda :-((( 12.06.04, 18:45 Pisałam to jak ja czuję ale nikt - no prawie nikt nie dał mi argumentacji merytorycznej. Wyśmiać, wyszydzić, zwyzywać - to jest to, w czym celowała większość moich "rozmówców". A teraz poproszę o przykład merytorycznego wątku z takąż dyskusją. Odpowiedz Link Zgłoś
romb_mantyk Re: Forum Muzyka.. ale nie każda :-((( 12.06.04, 18:52 Ja pierwszy zadałem pytanie chcesz rozmowy na poziomie to go narzuć ja się dostosuje raz jeszcze prosze o argumenty Odpowiedz Link Zgłoś
sknb przykład 12.06.04, 18:52 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=10058109&a=10058109 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pagaj Re: Forum Muzyka.. ale nie każda :-((( IP: *.acn.waw.pl 12.06.04, 18:55 Przykład: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=13232815 zwłaszcza podwątek "White/Bruford i OYE", ale nie tylko. temat może dla ciebie średnio interesujący, ale jako lekcja poglądowa może być. chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Sutra1 to troll 12.06.04, 19:02 Jedynym jej celem jest jak najwiecej zamieszac. Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja_zalogowana Re: Sutra1 to troll 12.06.04, 19:15 sutra... nie przejmuj sie tak... i nie zajmuj sie bzdurnymi watkami i docinkami... i tak Ci, ktorzy owe uwagi maja nic madrego tu nie powiedzieli... pagaj ubolewa nad duza iloscia "niemerytorycznych" watkow, a co robi??? wpisuje sie praktycznie tylko do takich... podobnie haribo, ktory tworzy odzielny watek, by wysmiac Cie, ale juz sam fakt tworzenia takiego watku mowi wiele o nim... surta - tworz swoje watki o muzyce jaka Ty lubisz... ja chetnie poczytam sobie, bo na soulu nie znam sie zbyt dobrze... pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pagaj Re: Sutra1 to troll IP: *.acn.waw.pl 12.06.04, 19:18 nadzieja_zalogowana napisała: > pagaj ubolewa nad duza iloscia "niemerytorycznych" watkow, a co robi??? wpisuje > sie praktycznie tylko do takich... dowody proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja_zalogowana Re: Sutra1 to troll 12.06.04, 19:30 a co w tej chwili robisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pagaj Re: Sutra1 to troll IP: *.acn.waw.pl 12.06.04, 19:36 napisałaś: praktycznie TYLKO do takich. powtarzam: poproszę o dowody. ten wątek należy do wyjątków. zwykle staram się unikać bezsensownych wątków i kłótni jakich pełno na tym forum. wiem, że nie musisz śledzić wszystkiego co piszę tutaj, ale zanim coś napiszesz o kimś/czymś, sprawdź to. Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja_zalogowana Re: Sutra1 to troll 12.06.04, 19:40 "Zdarzają sie takie, choć prawdą jest, że coraz rzadziej ostatnio, co stwierdzam z ubolewaniem." jesli cos takiego piszesz, a nastepnie wpisujesz sie TYLKO do takiego watku to co sie dziwisz??? o taki dowod chodzilo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pagaj Re: Sutra1 to troll IP: *.acn.waw.pl 12.06.04, 19:46 nadzieja_zalogowana napisała: > o taki dowod chodzilo??? nie. w dość prosty sposób można sprawdzić co piszę na tym forum i przekonać się ile z tego dotyczy merytorycznych wątków, a ile nie. tym bardziej, że nie piszę zbyt wiele. ale ponieważ i tak masz już z góry założoną tezę, to i dalsza dyskusja mija się z celem. EOT z mojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja_zalogowana Re: Sutra1 to troll 12.06.04, 19:50 > > o taki dowod chodzilo??? > > nie. w dość prosty sposób można sprawdzić co piszę na tym forum > i przekonać się ile z tego dotyczy merytorycznych wątków, a ile > nie. tym bardziej, że nie piszę zbyt wiele. > ale ponieważ i tak masz już z góry założoną tezę, to i dalsza > dyskusja mija się z celem. EOT z mojej strony. nie denerwuj sie tak... dystans - lubiane przez forumowiczow slowo ) pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
hawkmoon13 Re: Sutra1 to troll 12.06.04, 19:42 Ooo, widzę, że z wątku zrobił się pasztecik Lepsze są zakalce. Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja_zalogowana Re: Sutra1 to troll 12.06.04, 19:49 czy fakt, ze sie wpisales do tego pasztetu czyni z nego na powrot watek??? Odpowiedz Link Zgłoś
romb_mantyk nadziejo 12.06.04, 19:51 widze że ostatnio zamiast atakować bronisz biednych i pokrzywdzonych Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja_zalogowana Re: nadziejo 12.06.04, 19:57 romb_mantyk napisał: > widze że ostatnio zamiast atakować bronisz biednych i pokrzywdzonych > wiesz, nigdy momi zamiarem nie byl atak... nie zaczelam pisac na tym forum, bo lubie sie wyzyc... w tym celu biore rakiete i biegne na tenisa i tam daje czadu serwisem z woleja )) jesli zas chodzi o osobe sutry to wkurza mnie zwyczajnie jak ktos kto uwaza sie za lepszego (np. Ty) zaczyna jej ublizac i wysmewac jej glupote... sam jednak jest znacznie bardziej uposledzony... wiesz, ja sie z sutra kompletnie nie zgadzam... kocham rocka i uwazam, ze to jest muzyka z dusza, ale powiem to w inny sposob... jesli zas chodzi o atakowanie to mysle, ze nie robie tego bezzasadnie, ale kazdy moze miec wlasne zdanie... pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
romb_mantyk Re: nadziejo 12.06.04, 20:02 wcale nie uważm się za lepszego dziękuje za uświadomienie mnie o mojim upośledzeniu a jakie to ona argumenty mi przedstawiła żebym miał się silić na dyskusje na poziomie ??? jakiej części rocka słuchasz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
hawkmoon13 Re: nadziejo 12.06.04, 20:15 romb_mantyk napisał: > wcale nie uważm się za lepszego Tak się trochę przyglądam i wydaje mi się, że tak skrycie myślisz. > a jakie to ona argumenty mi przedstawiła żebym miał się silić na dyskusje na > poziomie ??? Argumenty.Ciekawa sprawa w stosunku do gustu.To jest jak z miłością, kochasz i nie wiesz dlaczego.Jak przestajesz-wtedy znajdujesz mnóstwo argunentów Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja_zalogowana Re: nadziejo 12.06.04, 20:43 > a jakie to ona argumenty mi przedstawiła żebym miał się silić na dyskusje na > poziomie ??? to po co dyskutowac??? Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Re: nadziejo 12.06.04, 20:00 romb_mantyk napisał: > widze że ostatnio zamiast atakować bronisz biednych i pokrzywdzonych II Matka Teresa z niej sie zrobila Odpowiedz Link Zgłoś
hawkmoon13 Re: Sutra1 to troll 12.06.04, 20:05 Nadziejo! Nie gorączkuj się tak Wątek jak wątek, cóż poradzić, że forum to takie miejsce, że "wpisywać" się może każdy. Widzę, że wymiana poglądów zamieniła się w ranking wątkowy. Idę "wpisać" się do księgi gości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humbak Re: Forum Muzyka.. ale nie każda :-((( IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 12.06.04, 20:01 Można pisać o każdej, ale nie o każdej w ten sam sposób. Jak stwierdzisz, że lubisz coś czego nie lubi większość, otrzymasz zjebkę. Z wielkim wstydem przyznam, że raz się do tego przyłączyłem. Twojej opinii o soulu też nie poparłem, ale masz prawo do swojego poglądu. Wolałbym tylko wiedzieć, że jest silnie uzasadniony. Odpowiedz Link Zgłoś