Dodaj do ulubionych

Forum Muzyka.. ale nie każda :-(((

12.06.04, 17:53
Proszę żeby ktoś napisał o jakiej muzyce tu MOŻNA pisać, bo chyba nie o
każdej można. Czy to forum traktuje wybiórczo różne gatunki muzyczne?
Obserwuj wątek
    • h8red Re: Forum Muzyka.. ale nie każda :-((( 12.06.04, 18:14
      Piszesz dopóki ci się chce z ludziami użerać smile))
      • sutra1 Re: Forum Muzyka.. ale nie każda :-((( 12.06.04, 18:15
        Czyli rozumiem - każdy pisze o tym co lubi i wyśmiewa to o czym piszą inni?
        Przynajmniej z tym się spotkałam jak dotąd.
        • Gość: pagaj Re: Forum Muzyka.. ale nie każda :-((( IP: *.acn.waw.pl 12.06.04, 18:17
          sutra1 napisała:

> Czyli rozumiem - każdy pisze o tym co lubi i wyśmiewa to o czym piszą inni?
          > Przynajmniej z tym się spotkałam jak dotąd.

Jeżeli się zaczyna od takiego postu ja twój na temat soulu, to nic dziwnego.
          Sama się prosisz o wyśmianie. Naucz się poważnie dyskutować, mówić o muzyce,
          to wtedy pogadamy.
          • sutra1 Re: Forum Muzyka.. ale nie każda :-((( 12.06.04, 18:22
            Rozumiem że jesteś tu kimś w rodzaju wyroczni i wiesz jak i co pisać? No to
            gratuluję. "Naucz się poważnie dyskutować"? A ile osób w moim wątku udowodniło
            że to potrafi? Nie ośmieszaj się.
            • nemrrod Re: Forum Muzyka.. ale nie każda :-((( 12.06.04, 18:28
              Pagaj ma rację. Forum nie służy tylko i wyłącznie do wyrażania własnych opinii,
              w dodatku apodyktycznym tonem ("soul jest najlepszym i najważniejszym gatunkiem
              muzycznym"). Forum służy do dyskusji i wymiany opinii. Niestety, Twój post to
              raczej agitacja, która nie daje podstaw do merytorycznej dyskusji.

pzdr
              • sutra1 Re: Forum Muzyka.. ale nie każda :-((( 12.06.04, 18:30
                I jak widzę wszyscy mi "pokazali jak to się robi". Pogratulować.
                • Gość: pagaj Re: Forum Muzyka.. ale nie każda :-((( IP: *.acn.waw.pl 12.06.04, 18:35
                  sutra1 napisała:

> I jak widzę wszyscy mi "pokazali jak to się robi". Pogratulować.

Raczej dostosowali się do poziomu. A żeby dowiedzieć się jak dyskutować
                  wystarczy przejrzeć kilka(naście) wątków merytorycznych na forum.
                  Zdarzają sie takie, choć prawdą jest, że coraz rzadziej ostatnio,
                  co stwierdzam z ubolewaniem.
                  • nemrrod Re: Forum Muzyka.. ale nie każda :-((( 12.06.04, 18:36
                    Gość portalu: pagaj napisał(a):

> Zdarzają sie takie, choć prawdą jest, że coraz rzadziej ostatnio,
                    > co stwierdzam z ubolewaniem.

I znowu muszę napisać, że pagaj ma rację smile
                  • Gość: Humbak Re: Forum Muzyka.. ale nie każda :-((( IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 12.06.04, 19:32
                    Aleści pojechali. Może i dziewczyna źle sformułowała swoją wypowiedź, ale takie
                    ataki też są na poziomie dennym. Jak ujadające ogary. Wybaczcie porównanie.
                • nemrrod Re: Forum Muzyka.. ale nie każda :-((( 12.06.04, 18:35
                  Nie obrażaj się, tylko napisz dlaczego "soul jest najlepszym i najważniejszym
                  gatunkiem muzycznym" i dlaczego jest lepszy niż "hałaśliwy rock" i "miałki
                  pop". smile Spróbuj mi to udowodnić i mnie przekonać.
                  • Gość: pagaj Re: Forum Muzyka.. ale nie każda :-((( IP: *.acn.waw.pl 12.06.04, 18:41
                    nemrrod napisał:

> Spróbuj mi to udowodnić i mnie przekonać.

Należy tu również dodać, że na tym forum przydaje się bardzo jeszcze jedna rzecz:
                    dystans i umiejętność śmiania się z siebie samego.

To tyle wprowadzenia dla sutry smile
                • romb_mantyk Re: Forum Muzyka.. ale nie każda :-((( 12.06.04, 18:41
                  Przedstaw mi swoje argumenty za tym że soul jest leprzy od innych gatunków to
                  chętnie podyskutuje , a jak narazie stwierdziłaś poprostu że tak i koniec , to
                  jak ja mam dyskutować ???
                  • sutra1 Re: Forum Muzyka.. ale nie każda :-((( 12.06.04, 18:45
                    Pisałam to jak ja czuję ale nikt - no prawie nikt nie dał mi argumentacji
                    merytorycznej. Wyśmiać, wyszydzić, zwyzywać - to jest to, w czym celowała
                    większość moich "rozmówców". A teraz poproszę o przykład merytorycznego wątku z
                    takąż dyskusją.
                    • romb_mantyk Re: Forum Muzyka.. ale nie każda :-((( 12.06.04, 18:52
                      Ja pierwszy zadałem pytanie smile
                      chcesz rozmowy na poziomie to go narzuć ja się dostosuje
                      raz jeszcze prosze o argumenty
                      • romb_mantyk no no 12.06.04, 19:11
                        twoje argumenty mnie zatkały smile
                    • sknb przykład 12.06.04, 18:52
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=10058109&a=10058109
                    • Gość: pagaj Re: Forum Muzyka.. ale nie każda :-((( IP: *.acn.waw.pl 12.06.04, 18:55
                      Przykład:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=13232815
                      zwłaszcza podwątek "White/Bruford i OYE", ale nie tylko.
                      temat może dla ciebie średnio interesujący, ale jako lekcja
                      poglądowa może być. chyba.
    • haribo_goldbaren Sutra1 to troll 12.06.04, 19:02
      Jedynym jej celem jest jak najwiecej zamieszac.
      • nadzieja_zalogowana Re: Sutra1 to troll 12.06.04, 19:15
        sutra... nie przejmuj sie tak... i nie zajmuj sie bzdurnymi watkami i
        docinkami... i tak Ci, ktorzy owe uwagi maja nic madrego tu nie powiedzieli...
        pagaj ubolewa nad duza iloscia "niemerytorycznych" watkow, a co robi??? wpisuje
        sie praktycznie tylko do takich... podobnie haribo, ktory tworzy odzielny
        watek, by wysmiac Cie, ale juz sam fakt tworzenia takiego watku mowi wiele o
        nim...
        surta - tworz swoje watki o muzyce jaka Ty lubisz... ja chetnie poczytam sobie,
        bo na soulu nie znam sie zbyt dobrze...

pozdrawiam...
        • Gość: pagaj Re: Sutra1 to troll IP: *.acn.waw.pl 12.06.04, 19:18
          nadzieja_zalogowana napisała:

> pagaj ubolewa nad duza iloscia "niemerytorycznych" watkow, a co robi??? wpisuje
          > sie praktycznie tylko do takich...

dowody proszę.
          • nadzieja_zalogowana Re: Sutra1 to troll 12.06.04, 19:30
            a co w tej chwili robisz???
            • Gość: pagaj Re: Sutra1 to troll IP: *.acn.waw.pl 12.06.04, 19:36
              napisałaś: praktycznie TYLKO do takich. powtarzam: poproszę o dowody.

ten wątek należy do wyjątków. zwykle staram się unikać bezsensownych wątków
              i kłótni jakich pełno na tym forum. wiem, że nie musisz śledzić wszystkiego
              co piszę tutaj, ale zanim coś napiszesz o kimś/czymś, sprawdź to.
              • nadzieja_zalogowana Re: Sutra1 to troll 12.06.04, 19:40
                "Zdarzają sie takie, choć prawdą jest, że coraz rzadziej ostatnio,
                co stwierdzam z ubolewaniem."

jesli cos takiego piszesz, a nastepnie wpisujesz sie TYLKO do takiego watku to
                co sie dziwisz??? o taki dowod chodzilo???
                • Gość: pagaj Re: Sutra1 to troll IP: *.acn.waw.pl 12.06.04, 19:46
                  nadzieja_zalogowana napisała:

> o taki dowod chodzilo???

nie. w dość prosty sposób można sprawdzić co piszę na tym forum
                  i przekonać się ile z tego dotyczy merytorycznych wątków, a ile
                  nie. tym bardziej, że nie piszę zbyt wiele.
                  ale ponieważ i tak masz już z góry założoną tezę, to i dalsza
                  dyskusja mija się z celem. EOT z mojej strony.
                  • nadzieja_zalogowana Re: Sutra1 to troll 12.06.04, 19:50

> > o taki dowod chodzilo???
                    >
                    > nie. w dość prosty sposób można sprawdzić co piszę na tym forum
                    > i przekonać się ile z tego dotyczy merytorycznych wątków, a ile
                    > nie. tym bardziej, że nie piszę zbyt wiele.
                    > ale ponieważ i tak masz już z góry założoną tezę, to i dalsza
                    > dyskusja mija się z celem. EOT z mojej strony.

nie denerwuj sie tak... dystans - lubiane przez forumowiczow slowo smile)

pozdrawiam...
            • hawkmoon13 Re: Sutra1 to troll 12.06.04, 19:42
              Ooo, widzę, że z wątku zrobił się pasztecikwink Lepsze są zakalce.
              • nadzieja_zalogowana Re: Sutra1 to troll 12.06.04, 19:49
                czy fakt, ze sie wpisales do tego pasztetu czyni z nego na powrot watek???
                • romb_mantyk nadziejo 12.06.04, 19:51
                  widze że ostatnio zamiast atakować bronisz biednych i pokrzywdzonych smile
                  • nadzieja_zalogowana Re: nadziejo 12.06.04, 19:57
                    romb_mantyk napisał:

> widze że ostatnio zamiast atakować bronisz biednych i pokrzywdzonych smile
                    >
                    wiesz, nigdy momi zamiarem nie byl atak... nie zaczelam pisac na tym forum, bo
                    lubie sie wyzyc... w tym celu biore rakiete i biegne na tenisa i tam daje czadu
                    serwisem z woleja smile))
                    jesli zas chodzi o osobe sutry to wkurza mnie zwyczajnie jak ktos kto uwaza sie
                    za lepszego (np. Ty) zaczyna jej ublizac i wysmewac jej glupote... sam jednak
                    jest znacznie bardziej uposledzony...
                    wiesz, ja sie z sutra kompletnie nie zgadzam... kocham rocka i uwazam, ze to
                    jest muzyka z dusza, ale powiem to w inny sposob...
                    jesli zas chodzi o atakowanie to mysle, ze nie robie tego bezzasadnie, ale
                    kazdy moze miec wlasne zdanie...

pozdrawiam...
                    • romb_mantyk Re: nadziejo 12.06.04, 20:02
                      wcale nie uważm się za lepszego
                      dziękuje za uświadomienie mnie o mojim upośledzeniu
                      a jakie to ona argumenty mi przedstawiła żebym miał się silić na dyskusje na
                      poziomie ???

jakiej części rocka słuchasz ???
                      • hawkmoon13 Re: nadziejo 12.06.04, 20:15
                        romb_mantyk napisał:

> wcale nie uważm się za lepszego
                        Tak się trochę przyglądam i wydaje mi się, że tak skrycie myślisz.

> a jakie to ona argumenty mi przedstawiła żebym miał się silić na dyskusje na
                        > poziomie ???

Argumenty.Ciekawa sprawa w stosunku do gustu.To jest jak z miłością, kochasz i
                        nie wiesz dlaczego.Jak przestajesz-wtedy znajdujesz mnóstwo argunentówwink
                      • nadzieja_zalogowana Re: nadziejo 12.06.04, 20:43

> a jakie to ona argumenty mi przedstawiła żebym miał się silić na dyskusje na
                        > poziomie ???

to po co dyskutowac???
                  • haribo_goldbaren Re: nadziejo 12.06.04, 20:00
                    romb_mantyk napisał:

> widze że ostatnio zamiast atakować bronisz biednych i pokrzywdzonych smile
                    II Matka Teresa z niej sie zrobila
                • hawkmoon13 Re: Sutra1 to troll 12.06.04, 20:05
                  Nadziejo! Nie gorączkuj się takwink Wątek jak wątek, cóż poradzić, że forum to
                  takie miejsce, że "wpisywać" się może każdy. Widzę, że wymiana poglądów
                  zamieniła się w ranking wątkowy. Idę "wpisać" się do księgi goścismile
    • Gość: Humbak Re: Forum Muzyka.. ale nie każda :-((( IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 12.06.04, 20:01
      Można pisać o każdej, ale nie o każdej w ten sam sposób. Jak stwierdzisz, że
      lubisz coś czego nie lubi większość, otrzymasz zjebkę. Z wielkim wstydem
      przyznam, że raz się do tego przyłączyłem. Twojej opinii o soulu też nie
      poparłem, ale masz prawo do swojego poglądu. Wolałbym tylko wiedzieć, że jest
      silnie uzasadniony.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka