Gość: traian IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.04, 01:33 moje typy 1) Helloween (z czasu Kepperów) 2) Rhapsody 3) Gamma Ray 4) freedom Call Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klymenystra Re: heavy/melodic metal co lubicie? 24.06.04, 13:09 uwazaj- ostatnio usilowano na tym forum wmowic mi, ze rhapsody to gotyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traian jaki gotyk? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.04, 16:09 gotyk kojarzy mi się ze smutkiem, dołowaniem, zawodzeniem, tylko isc sie popłakać Rhapsody to radość, energia, kop do życia taki "Emerald sword" "for the king, for the land..." chce sie żyć Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: jaki gotyk? 24.06.04, 17:26 alez ja sobie zdaje z tego sprawe ale niekotrzy sadza inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
anneke Re: heavy/melodic metal co lubicie? 28.06.04, 21:26 a ja lubie... 1. Tristania 2. Nightwish 3. Sonata Arctica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bycarius Re: heavy/melodic metal co lubicie? IP: *.w / 80.72.36.* 30.06.04, 09:41 a co myslicie o metalu polaczonym z folkiem? osobisicie bardzo mi podchodza takie zespoly jak Finntroll, czy Falkenbach... momentami Bathory tez jest taki. Poza tym w tym klimacie siedzi Hammerfall, a ostatnio zasluchuje sie w Eisinferum... goraco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś